Азиатска козметика и грим 9

• 39 145
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Стойността ми беше ниска обаче- един продукт, нула мостри.
Мерси.
Мостри не ми трябват,че имам 1 кутия и само ги раздавам,даже и баща ми горкият вече е с корейски кремчета.Satisfied

# 616
  • Prismatica Aerie
1.Някой ползвал ли е на Krave beauty слънцезащитата?
Ползвах я, харесвам я, има спирт - но формулата е много хубава и нито се усеща, нито ми се е отразил негативно.
От рубишоп имам няколко поръчки, всичко е било точно.

Скрит текст:
Момичета, препоръчайте ми слънцезащитна пудра с 50 фактор. Искам да я използвам за подновяване през деня и за допълнителна защита. Имам склонност към петна и искам нещо допълнително върху слънцезащитния и бб крема и фдт, които също са с фактор. Ползвам вече почти само корейска козметика и виждам промяна. Имайки в предвид, че освен, че ползвам ретинол и витамин с, всички останали продукти също имат избелващо действие, ми се ще да съм по-предпазлива. Кожата ми е смесена, със сухи бузи и мазни нос и чело и със склонност към запушени пори и черни точки.
Пудра не е особено приветлива опция за кожа, третирана с ретинол (разбира се, съдя по себе си,  ползвам третиноин и вече не ми се получава добре със слънцезащитна пудра, подчертават се много сухите участъци -  но преди ползвах, предимно японски.)
Иначе опции са :
too cool for school - Check UV Cover Pact SPF50+ PA+++
CEZANNE - UV Silk Face Powder SPF 48 PA+++
Etude House - Secret Beam Powder Pact SPF36 PA+++
VDL - Smoothing Pressed Powder SPF30 PA++

# 617
Благодаря ти, Catalano. Моят ретинол е слабичък, на Avene и нямам лющене. Ще погледна предложенията ти.

# 618
Пудрата на Vdl smoothing pressed powder е доста гадничка.Забележима все едно си с брашно на лицето, не е фина.Аз си я купих предимно заради опаковката.😸😨

# 619
Имам питане към ползващите sulwhasoo overnight mask, на сайта на бранда пише на другата сутрин да не се мие с пяна за по-добър резултат. Вие как процедирате след маската.
Ще съм благодарна и на малко помощ за намиране на клип за тази масажна техника, не я разбрах много добре само от картинки и тези семпли обяснения.
https://www.sulwhasoo.com/int/en/products/skin_care/benecircle_massage_cream.html

# 620
  • София
Zari65, измивам маската, сутрин като стана, правя масаж с крем /не е специален за масажи, а  само по-мазен, но днес набелязях 1-2 и ще ги проучвам/, след което измивам лицето - понякога двустъпково, понякога само с пяна и тогава започвам с дневната грижа.

# 621
  • Бургас
blackpearls, аз много харесвам TONYMOLY Double Cover Pact SPF50+ PA++++ има прилична покривност и се нанася равномерно, при мен дава копринен финиш, имам подобна на твоята кожа. Ползвам я когато не се мажа с третиноин иначе подчертава наистина сухите зони.

# 622
Имам питане към ползващите sulwhasoo overnight mask, на сайта на бранда пише на другата сутрин да не се мие с пяна за по-добър резултат. Вие как процедирате след маската.

Мия маската най-често само с вода сутрин, но не защото съм си направила домашното и изчела препоръките на сайта на бранда Wink

Помислих си, че масажът е (част от) този, ама май не...
https://www.youtube.com/watch?v=V4ANcs7oh9s

https://www.youtube.com/watch?v=8-OKVq0BH0Q

https://www.youtube.com/watch?v=3CLDxbV-AmY

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 00:11 от Agent Provocateur

# 623
Ще съм благодарна и на малко помощ за намиране на клип за тази масажна техника, не я разбрах много добре само от картинки и тези семпли обяснения.
https://www.sulwhasoo.com/int/en/products/skin_care/benecircle_massage_cream.html

Не съм попадала на препоръка да не се отмива!? Би ли прикачила линк, защото определено това противоречи на основните правила Simple Smile
До колкото виждам това е стандартен масаж- първо е с пресура, после с изтегляне с пръсти, и накрая с притискане с цяла длан.
Ето тук има варианти на клипче:
https://www.sulwhasoo.com/int/en/experience/beauty_rituals.html

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 00:22 от Viola Tarakanova

# 624
# 625
# 626
Зари, аз разбрах въобще да не се отмива. Ако не се ползва ежедневно предполагам, че може да се отмива сутринта маската само с вода, но все пак зависи от кожата и останалите продукти, но определено щом така препоръчва производителя би трябвало да има нещо предвид. Аз май не се замислям много сутрин с миенето- отивам в банята и спрямо това как си усещам кожата ползвам мека пяна, или млечен кленсър. Почти никога само вода обаче. Тъкмо тази вечер съм изцяло на Sulwhasoo грижа,така че утре ще пробвам Simple Smile

# 627
blackpearls, аз много харесвам TONYMOLY Double Cover Pact SPF50+ PA++++ има прилична покривност и се нанася равномерно, при мен дава копринен финиш, имам подобна на твоята кожа. Ползвам я когато не се мажа с третиноин иначе подчертава наистина сухите зони.
Разгледах няколко вида и се бях насочила точно към тази. Трябваше ми само малко побутване.
Другите, които ми бяха хванали окото са:

KARADIUM COLLAGEN SMART SUN PACT SPF50+ PA+++ 11g

the SAEM Eco Soul UV Sun Pact SPF50+ PA++++ 11g
И евентуално тази на Missha, но тя е малко количество и е по- скъпа, а и я дават, че има лек glow ефект, а аз май не искам такъв.

MISSHA Signature Science Blanc Pact SPF50+ PA+++ 9g

Ще пиша отзиви като я получа.

# 628
Добре, че я подхванахме темата, но лично за мен масажите със или без Sulwhasoo са благодат за лицето, та си слагам няколко римайндъра в календара, дано успея да ги превърна в навик.

# 629
Масажите са нещо прекрасно, за съжаление последните години си развалих навика да ходя всяка седмица, козметичката, която харесвам се премести и ми стана сложно ходенето организационно, сега ако успея 1-2 пъти в месеца съм happy. Пробвах разни други, ами не стават.
С ролера усвоих на Готамиста масажа, обаче с дезинфекцията му и врътнята сутрин преди работа не става.
Мисля нещо такова да правя покрай мацотенето всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт