Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 778
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Мен това ме трогва повече - как вдига глава и продължава Реян.
Ей ,че е хубавка в тази рокля Blush

ООО Хазар за Истанбул говори, интересно.

# 421
Русата кокошка какви ли ще ги забърка с нейните фалшиви сълзи  newsm78

# 422
  • IT
Начи Хазар иска да се мести в Истанбул

# 423
Значи тази чума ще му заложи капан - да доведе Рейян в конака заради сестричката й и затова Азат ще му опре пистолет в главата /моя интерпретация Simple Smile /

# 424
Това с Хазар съм го пропуснала, но може би се е вслушал в думите на жена си да се отделят.

Аз се прехвърлих на озвучката на "Перевод турецких сериалов", защото преводачката е по-добра.  Те наваксаха по време на рекламите и са много малко назад. Другия линк тотално ми заби.

Не можах да разбера какъв е плана на злобната Ярен...

# 425
Хандан нещо не се радва на кандидат свекървата Simple Smile )))))))))))))))))

# 426
  • Варна
А изненада - втори път го прегърна.
Ааа май и Реян си търси повод да го гушкаааа : ))))
Много красиво седят. Това беше чудесна сцена - предават много чувства.

Опа и пак -близо един до друг  : ) 

# 427
  • IT
Ярен май я хвана

# 428
Кой я докопа за косата ??? Ако е Арен искам Миран да я види ! Как хашлашката ѝ се върза Миран а тази злобарка , ама и тя мина  покрай Фърат ,като край малка гара и той не се усети .....

# 429
Кой я докопа за косата ???
Вероятно който знае, че ще дойде. Злобарката Ярен.
Да я питаш какво иска от Реян, и тя не знае.

# 430
Досега гледах откъси в Инстаграм и нямам търпение да гледам епизода, а РейМир са просто огън. Heart Eyes Heart Eyes

# 431
Досега гледах откъси в Инстаграм и нямам търпение да гледам епизода, а РейМир са просто огън. Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 Моментите между тях двамата имат много заряд.
Прекрасна двйка направиха Ебру и Акън. Страшно си пасват.

# 432
Хазар май разказа на Зехра какво е направил в миналото ,а?

# 433
  • Варна
newsm10 newsm10 newsm10 Моментите между тях двамата имат много заряд.
Прекрасна двйка направиха Ебру и Акън. Страшно си пасват.

Много, много са хубави. Втората прегръдка и как седи Миран първо с разтворени ръце и после я прегърна и сякаш въздуха се разтрепери.

Да - разказа Хазар. Но тази преводчака така мънка под носа ,че аз само чувам от тук от там неща.

Обичал момиче и докато бил на военна служба Асланбееви я поискали. Той искал да я види. Азизе ги хванала и после баща му се намесил и той каза ,че не знае какво е станало след това( нещо такова разбрах, може и да не е точно)

# 434
  • IT
Да разказа, но не  съвсем, както си и мислехме бил е влюбен в майката на Миран, трябвало е да се оженят. Но той е влезнал да служи, Асланбей са я взели за булка, но са издевателствали над нея и той е трябвало да я види като се е върнал. Сега не разбрах само видели ли са се или са тръгнали да бягат, но са го хванали и така

Общи условия

Активация на акаунт