Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 773
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Доколкото разбрах, Хазар е имал любов с момиче на име Дилшад.
Но са я омъжили за Асланбей, а в семейството са се отнсяли зле с нея и Хазар я е отвлякъл.
Бабката Азизе е изпратила копоите си след тях и те са ги хванали. А Насух бил уредил нещата, но как не разбрах. Хазар каза, че нищо друго не знае. Но се чувства виновен.
Не ми стана много ясно, но вероятно не съм разбрала добре.
Това обаче се връзва с версията, че Хазар може да е баща на Миран.
Очевидно е обаче, че има нещо, за което знаят само Азизе и Насух и което е причина за голямата вражда и отмъщението. Хубавото е, че не разтакават нещата до безкрайност, а постепенно ги разкриват. Засега действието е доста динамично  и не доскучава, въпреки голямата драма.

# 436
Рейян разбра ли, че Гьонюл му е жена?

# 437
  • Варна
Ей предната серия завършихме с противната Гьонюл, тази с противната Ярен. Тия се състезавад коя ще е по-противна. Ама Гьонул е по-лабилна. Ярен е жестока като дядо си.

# 438
  • IT
Мери Попинс май не
Еййййй сестрата и брата гадняри

# 439
Оше две клипчета с превод със сладурите.

Утро и ночь РейМир (рус.суб)

https://vk.com/feed?z=video-132999259_456243181%2F68b68ea49a92fc … -132999259_245799

Потому что я тебя... (рус.суб)

https://vk.com/feed?z=video-132999259_456243182%2F337a6d564c173d … -132999259_245825

Май ще имаме фраг. От канала пишели, че щял да бъде много вълнуващ.
На мен очите ми се затварят вече, но трая... Laughing
Серията беше много хубава, не усетих как мина.
Но много ми забиваше през голяма част от  времето и доста неща пропуснах.

# 440
Айде и пищова щракна .... Наистина в конак Шадоулу сама кандидат "султаншата " ще ги оправи ,ако издаде Ярен и майка ѝ Joy

# 441
Дали ще има фраг? Винаги правят инфарктни финали на епизодите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 442
Мери, ще има фраг.
Реян засега не знае за брака. Вероятно тъкмо ще си възвърне донякъде доверието и любовта към Миран и истината ще гръмне като бомба. Миран заплаши Гьонюл, че ако тя самата или друг от къщата каже на Реян, че са женени, незабавно ще се разведе с нея, без да се замисли.

# 443
Дали ще има фраг? Винаги правят инфарктни финали на епизодите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пишат, че ще има бомба фраг.

# 444
С тия техните реклами .. докато пуснат фрага  Tired

# 445
  • IT
Оффф бе 100 часа реклами, спомняте ли си първия епизод само накрая, сега 3 пъти по 20 минути. При мен е 11 часа вече, почти съм заспала ма ще чакам да свърши

# 446
  • Варна
ииии нищо не преведе тая, половината не успя да ги хване, другата половина ги измънка

# 447
- Много лет назад была женщина, которую я любил. Мы были влюблены, должны были поженится. Однако, её выдали замуж за сына Асланбеев, когда я был в армии.
Когда вернулся из армии, узнал обо всем.
Узнал ,что её унижали, издевались над ней было насилие. Мне было жалко её. Нашёл способ спасти её. Мы сбежали с ней. Потом нас нашли Асланбеи. Отец меня вытащил каким-то образом.
Это мой грех..

©Хазар Шадоглу #Ветреный

Фрага е убиец, но нищо не разбрах.

Благодаря ви за компанията, момичета!
Беше ми приятно да гледаме заедно!
[
Лекичка от мен!  smile3524 smile3524 smile3524

# 448
Прислужницата дето иска да се жени за Насух май изобще не е на смях работата. Струва ми се че като млада му е имала мерак, и го е наклепала пред Азизе и настроила един срещу друг. Ама хич не й е чист косъма. Гадната Ярен голямо отмъщение измисли. Още бая шамари ще отнесе от майка си.

# 449
Насух и Азизе си правят посещения на "добра" воля  Joy ooooh!

Забелязахте ли ,когато бяха на полето Азизе държеше една броеница и местеше топчетата , Насух я видя , изненада се , тя видя как той задържа поглед върху броеницата и  доста притеснено я прибра ,по-точно скри ?

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 08:24 от sofia26

Общи условия

Активация на акаунт