Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 763
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
# 451

В този момент с какво благоговение я гледаше Миран и не посмя да я погали.

Лекинка и от мен!

, Перевод
-Я знаю, ты хочешь чтоб я превратилась в землю (похоронили )и ушла (Ркйчн)
-у меня внутри все горит,болит ,крч
Я не думал что каждый раз когда мне придется ей врать,ее взгляды будуьь колоть мое сердце словно иглы(Миран)
-давай стреляй (рейян)
-за /перед этой дверью есть лишь я(вроде так) (азизе)

# 452
Има руски превод на фрага, но съм през тела.

# 453
Тези дъртите само се разхождат от единия конак в другия. Grinning Барабар с охраната .. И аз забелязах това с броеницата.  newsm78 А на мен от фрага ми се стори, че този с пистолета срещу Рейян е Азат. Видя ми се черен ръкав, а русата гарга беше облечена с някаква кремава блуза. Поне имаше моменти между Рейян и Миран - така лекичко започват да се сближават и както знаем, точно в този момент ще изскочи някоя тайна и ще се отдалечат.

# 454
# 455
Отново пълна с тайни, действие, емоции серия. Само не ми хареса, че предварително дадоха финала. Бомбастичните енд-ове са нещо различно за бранша и печелят повече фенове на сериала. Надвям се да не го превърнат с времето в обикновена сапунка.
Думичките са си все така въздействаащи, от преведените откъси, които изгледах. Утре на свежа глава - плъния текст. Невероятни сцени между Миран и Реян. Невероятна игра на всички актьори. Ебру милата си е изплакала очите докато са снимали сцената с майката на Реян пред вратите на конака. После, когато се разправя с Миран клепачите й са подпухнали съвсем истински. Миран започна да ревнуваааааааааа, добрееееееееееее.
Бабата е отвратителна отровна змия. Как само е жилнала Реян - Миран те съжалява, за това те прибра. Милото о момиче тъкмо беше се малко усмихнало.
Ама и Миран с тея тайни и лъжи, има да чака любимата да му прости ...
Вече нямам търпение за другия петък. И дано не ни показват повече от най-необходимото предварително.

# 456
Здавейте 🤗
Миналата неделя, от любопитство, загледах епизод първи от серияла....и спрях в края на 4ти #Crazy Crazy #Crazy Crazy
Имах, много резерви към серияла! От многото снимки и клипчета по СМ, много ми напомняше на Завръщане! Но, високият рейтинг на излъчените епизоди ми подсказа, че нещата не са така, май newsm78 newsm78
И да! Нещата съвсем не са така!
Много различна история и персонажи. Но, пак уникално красивят Мидят и целият район на югоизточна Турция.
На кратко ще го гледам Wink
Още не съм ви прочела, затова питам директно: имали го със бг, превод?
Ако ми позволите, ще минавам от време на време и ще пускам по някое коментар newsm10

Хубава съдбата, да си направите smile3521

П.П
 Сега се сетих  doh
Преди 4 години, когато загледах Завръщане, някъде края на април, бях на екскурзия в Кападокия.
Сега, в края на месеца, заминавам за там, отново!!!!
Дали, съдбата/звездите, не се опитват да ми кажат нещо?????

# 457
  • Свети Влас
Здравейте, момичета
Скрит текст:
Рейян- Знам, че искаш да ме убиеш. Миран- Не ми е по-лесно, братко. Рейян- Искаш да стана на пух и прах и да си отида... Миран- Знам, че всичко е сложно. Приятеля на Миран- Какво не си знаел, Миран ? Миран- Това, че сърцето ми се руши и разпилява като пясък. Всеки път, когато погледна Рейян, всеки път, когато трябва да я лъжа- нейният невинен поглед, с който ме гледа, като остри игли. Защо ми причиняват болка в сърцето ми. С мен никога преди не се е случвало. Никога не съм се чувствал така. Рейян- Стреляй вече ! Азизе- Погледни ме, г-н Насух, в тези врати не стоя само аз, но и твоята смърт !
Ще чакам с нетърпение и превода на Еви.

# 458
Добро утро, момичета! doh

Благодаря за споделеното!

Ето го руския превод на 5 епизод.

https://vk.com/sbadizi?z=video-149512731_456245194%2Fad4d7c11977 … 100681614_2190292

Който няма търпение, да го почва.

Диди,  Hug добре дошла при нас!
И аз искам някой ден да посетя Кападокия.

Хубава събота!

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 15:15 от * Дъга

# 459
  • Свети Влас
Чаалар е опровергал слуха, че е бил поканен за ролята на Миран

# 460
След този фраг си мисля дали бабата няма да я избелят малко, а Насух да е злия демон от миналото.
Някоя рускиня много й се е искало да гледа Чаалар в такава роля 😀 Няма лошо, реклама си е, нека се говори за това хубаво и талантливо момче!
Добре дошла, Диди!

# 461
Цитат
Още не съм ви прочела, затова питам директно: имали го със бг, превод?

Аз се радвам, че прибраха Ебру и Акън на сухо и топло. В първите четири серии, те освен в сериала участваха и в риалити Сървайвър. И сякаш Ебру, благодарение на своята спортна закалка по- добре се справяше със суровите условия. Акън, като един изнежен столичанин видя зор, но пък това ще му се брои, все едно  е бил в казарма. Нищо чудно неговите богати родители да са го отървали от военна служба.
Ярен достойна внучка на дядо си. Тъпа , но упорита. Нещо ми се губи логиката в плана и. Крайната и цел е да се омъжи за Миран, а го излага на смъртна опасност. Тя да не би да си мисли, че той ще си тръгне от конака на Шадоуглу без Райян. Миран може да има много недостатъци, но за да спаси Райян той не би се спрял пред никаква опасност.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 10:49 от nedlen

# 462
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 10:55 от ludetina ulusoy

# 463
Добре дошла и от мен Диди. Честно да ти кажа "Съла" - Кападокия, "Вятърничав" - Кападокия. Съдбата със сигурност ти казва - там е прекрасно ... да си на екскурзия Simple Smile
Пиши, радваме се на мнения.
Страхотна серия. От едната страна показват по малко от миналото, от друга - още повече ни заплитата в догадки. Аз като един любител-детектив най-много се вълнувам от това дали ще позная сюжета ... /всеки луд с номера си Simple Smile/
Скрит текст:
Стана ясно, че двамата синове на Бабет са загинали в катастрофа, според мен предизвикана от Султан. Не случайно каза на сополивата си дъщеря, че е дочакала своя час от съдбата. Азизе когато разбере ще й извади дроба приживе ...
За Азизе надежда нямам, с всяки следващ път все повече затвърждават образа й на студенокръвна кучка. Не може човек да е добър, само защото обича близките си. Как каза на Миран, когато Реян се тръшкаше за майка си - "Накарай я да млъкне"
Във връзка с признанието й пред Султан - "ти нямаш представа аз какво съм направила за да оглавя Асланбееви" почвам да градя хипотеза за първоидточника на цялата тази трагедия. Според мен Насух е бил влюбен в Азизе, но тя е взела Асланбей заради богатство и сила. От тогава те се състезават да си покажат кой е по- по- най и се надпреварват да си причиняват болка. Вероятно бабата е знаела, че Хазар харесва майката на Миран и нарочно я е взела за сина си, докато той е в казармата.
 По всичко личи, че синовете са били студени и жестоки, каквато е и Азизе. Този необуздан гняв се вижда и в Миран. Струва ми се, че все пак може и да не е син на Хазар. Както разказа историята той малко вероятно е да е спал с момичето преди казармата. Прислужницата дето иска да се жени за Насух може да е излъгала Азизе навремето за хода на събитията около убийството на сина й. Защото определено мисля ще излезе че Азизе е заблудена. Не че това я оправдава де.
Ярен ... е това е образа, който най-много ме нуси в сериала. Дебелоглава, инатлива, глезена, подмолна, абсолютна егоистка - до такава степен, че вреди на себе си в дългосрочен план. Много ми харесва всеки път когато майка й и отвърта по някой шамар. На наглото й самочувствие ми дойде като мехлем факта, че майка й обича много повече брат й. Ако трети път застраши живота на Азат с глупостите си вайка й ще я навре в миша дупка. Не мога да си представя как си въобразява, че ще накара Миран да се ожени за нея. И какво си мисли, че ще прави след това. При нея желанието непременно да се ожени за Миран е като при пет годишно момиченце да вземе куклата на другарчето. С великия план да ги вкара в конака Шадоолу най-вероятно се надява дядо й да застреля Реян, пък тя да се хвърли и да спаси Миран. Ей за това е тъпа и ще се проваля, защото плановете й не са доизкусурени. Само лицемерието й е безгранично.
От даденото във фрага мисля че Насух е насочил пистолет към главата на Реян. Тя на никого друг не би казала - знам, че искаш да съм мъртва, защото това е вярно само за дядо й. Много е вероятно Гюл да се събуди и да попречи на дядо си, защото никой друг не би го спрял вече. А към Миран пистолет е насочил сто процента Азат. За съжаление Фърат ще продължи да ни разочарова, докато се усети как го манипулира лъжкинята Ярен.
Елиф ще е другата внучка с кураж и сила да се противопостави на Азизе. Рускините писаха, че тя бяга от конака Асланбей и се скрива. В тази серия видяхме защо - не иска да участва в игрите на баба си. За това Азизе отива в конака Шадоолу - мисли че те са отвлекли внучката й.
Може да се каже, че Елиф е единствената нормална в Асланбееви, единствената с чувство за морал и страх от бога. Много е права, че бог рано или късно наказва такива като Азизе.  Миран същи си получи наказанието като бог му изпрати любовта към Реян.

# 464
Интересно тази новата прислужница чии агент е. Аз залагам на Хандан.

Общи условия

Активация на акаунт