Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • IT
Интересна серията, не можем да разплетем до край кълбото от интриги и минали лъжи.
Образът на Ярен е  на нискоинтелигентна разглезена мома, баща и все недооценен, майката пък тя май не го тачи много, интриганти и тримата.
Вещи каза, че Хазар е откраднал честта на нейната снаха, което за мен означава, че може Миранчик да е негов син

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 14:25 от allexa.7

# 466
Интересна серията, не можем да разплетем до край кълбото от интриги и минали лъжи.
Образът на Ярен е  на нискоинтелигентна разглезена мома, баща и все недооценен, майката пък тя май не го тачи много, интриганти и тримата.
Вещи каза, че Хазар е откраднал честта на нейната снаха, което за мен означава, че може Миранчик да е негов син

Много точно характеристика на Ярен.
Хареса ми и определението на Дари за сополивата Гьонюл Simple Smile ))))))))))))
Аз ще се опитам с прогнози след като изгледам бг превода. И на мен ми харесва, че има толкова събития от миналото, за които можем да гадаем и да правим предположения и да следим дали сме познали.

# 467
Здравейте.
Браво на рейтинга.

# 468
  • Свети Влас
Добре дошла и от мен Диди. Честно да ти кажа "Съла" - Кападокия, "Вятърничав" - Кападокия. Съдбата със сигурност ти казва - там е прекрасно ... да си на екскурзия Simple Smile
Пиши, радваме се на мнения.
Страхотна серия. От едната страна показват по малко от миналото, от друга - още повече ни заплитата в догадки. Аз като един любител-детектив най-много се вълнувам от това дали ще позная сюжета ... /всеки луд с номера си Simple Smile/
Скрит текст:
Стана ясно, че двамата синове на Бабет са загинали в катастрофа, според мен предизвикана от Султан. Не случайно каза на сополивата си дъщеря, че е дочакала своя час от съдбата. Азизе когато разбере ще й извади дроба приживе ...
За Азизе надежда нямам, с всяки следващ път все повече затвърждават образа й на студенокръвна кучка. Не може човек да е добър, само защото обича близките си. Как каза на Миран, когато Реян се тръшкаше за майка си - "Накарай я да млъкне"
Във връзка с признанието й пред Султан - "ти нямаш представа аз какво съм направила за да оглавя Асланбееви" почвам да градя хипотеза за първоидточника на цялата тази трагедия. Според мен Насух е бил влюбен в Азизе, но тя е взела Асланбей заради богатство и сила. От тогава те се състезават да си покажат кой е по- по- най и се надпреварват да си причиняват болка. Вероятно бабата е знаела, че Хазар харесва майката на Миран и нарочно я е взела за сина си, докато той е в казармата.
 По всичко личи, че синовете са били студени и жестоки, каквато е и Азизе. Този необуздан гняв се вижда и в Миран. Струва ми се, че все пак може и да не е син на Хазар. Както разказа историята той малко вероятно е да е спал с момичето преди казармата. Прислужницата дето иска да се жени за Насух може да е излъгала Азизе навремето за хода на събитията около убийството на сина й. Защото определено мисля ще излезе че Азизе е заблудена. Не че това я оправдава де.
Ярен ... е това е образа, който най-много ме нуси в сериала. Дебелоглава, инатлива, глезена, подмолна, абсолютна егоистка - до такава степен, че вреди на себе си в дългосрочен план. Много ми харесва всеки път когато майка й и отвърта по някой шамар. На наглото й самочувствие ми дойде като мехлем факта, че майка й обича много повече брат й. Ако трети път застраши живота на Азат с глупостите си вайка й ще я навре в миша дупка. Не мога да си представя как си въобразява, че ще накара Миран да се ожени за нея. И какво си мисли, че ще прави след това. При нея желанието непременно да се ожени за Миран е като при пет годишно момиченце да вземе куклата на другарчето. С великия план да ги вкара в конака Шадоолу най-вероятно се надява дядо й да застреля Реян, пък тя да се хвърли и да спаси Миран. Ей за това е тъпа и ще се проваля, защото плановете й не са доизкусурени. Само лицемерието й е безгранично.
От даденото във фрага мисля че Насух е насочил пистолет към главата на Реян. Тя на никого друг не би казала - знам, че искаш да съм мъртва, защото това е вярно само за дядо й. Много е вероятно Гюл да се събуди и да попречи на дядо си, защото никой друг не би го спрял вече. А към Миран пистолет е насочил сто процента Азат. За съжаление Фърат ще продължи да ни разочарова, докато се усети как го манипулира лъжкинята Ярен.
Елиф ще е другата внучка с кураж и сила да се противопостави на Азизе. Рускините писаха, че тя бяга от конака Асланбей и се скрива. В тази серия видяхме защо - не иска да участва в игрите на баба си. За това Азизе отива в конака Шадоолу - мисли че те са отвлекли внучката й.
Може да се каже, че Елиф е единствената нормална в Асланбееви, единствената с чувство за морал и страх от бога. Много е права, че бог рано или късно наказва такива като Азизе.  Миран същи си получи наказанието като бог му изпрати любовта към Реян.
Напълно съм съгласна с теб. Между  другото във фрага чух Рейян да казва- Стреляй, дядо. Но не съм сигурна дали е така. Според мен той е единственият, който иска да бъде убита...

# 469
А и Ярен иска да бъде убита Райян. Тя затова им направи този капан.

Цитат
Стана ясно, че двамата синове на Бабет са загинали в катастрофа, според мен предизвикана от Султан. Не случайно каза на сополивата си дъщеря, че е дочакала своя час от съдбата.

Май наистина е организирала катастрофата. Голямата трагедия със загубата на детето и фиксидеята за син и властта, която той би и дал, явно са я мотивирали до извърши престъпление. Гьонюл и от майка и от татко е наследила престъпни наклонности. Султан даде заявка за нови престъпления. Готова е и на Миран да посегне, ако реши да се разведе с дъщеря и . Според мен Азизе я подценява и това може да и струва много и за в бъдеще.

# 470
Във фрага Реян казва - "знам, че искаш да ме видиш в земята". Само дядо й е този, който по принцип не я иска, иска да не носи фамилията им, да я няма. Не просто и само да бъде убита, не и само заради "опетняването" на честта. Заради това си мисля че дъртия е с пистолета.

# 471
С русс суб си изясних ,че Азизе е имала трима сина ,бащите на двете момичета са загинали в катастрофа , а този на Миран е убит от Хазар и Хазар е отнел честта на майка му .Та двете внучки са  братовчедки на Миран .
Просветна ми малко картинката   Joy Joy

Ако и Ярен е грабнала пищова , че тя толкова е завистлива и злобна . ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и тя като Гюнюл го иска на всяка цена ,въпреки ,че трябва вече и да се замисли след събитията . Но може да е на принципа ,като не е мой няма и да е твой  и така да отмъсти и на Миран .

Но сигурно е Насух

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 19:02 от sofia26

# 472
Но може да е на принципа ,като не е мой няма и да е твой  и така да отмъсти и на Миран .

Но сигурно е Насух

И аз мисля, че мотивът й не е толкова Миран, а това Рейян да е нещастна. Завист и омраза са й движещите сили на Ярен. Не съм гледала с превод и не знам дали се разбира, но тя със сигурност не може да преживее факта, че въпреки всичко Миран е плътно до Рейян и никога няма да я изостави, а напротив прибрал я е в конака.

Сигурно е Насух, защото ми се вижда доста широка и дебела ръката с пистолета.

# 473
Аз нямах предвид, че Ярен е с пистолета. Предполагам, че тя е подредила нещата така, че дядо и да е буден и да е наблизо за да може да види Райян и да се възползва от възможността да я убие.

# 474

Ако и Ярен е грабнала пищова , че тя толкова е завистлива и злобна

София, не съм те разбрала правилно, защото като прочетох "грабнала" и това ми беше асоциацията Simple Smile

# 475
Отново историята за “красавицата и звяра” със завистливите сестри, които искат да я отнемат от звяра след като е сполучила да получи цветето. Как се питаше Миран ще се върне ли след трогателната сцена със сестричката. Не вярвам Хазар да е убил някого. Но има интрига между баба Азизе и дядо Насух. Те ми се вижда, че са стари изгори и драмата идва някъде оттам- загатна се с броеницата. И на мен ми писма Джунков да е тъп предател. Как става така някой да е огромен бизнесмен с успешни договори и в същото време толкова зелен, че е заслепен от селската пръчка Ярем.... добре, че е акцентирано на любовта на ГГ та им прощавам всички други глупости.

# 476
Може Насух да е харесвал сестрата на Азизе, а самата Азизе да го е харесвала него. Дали той не  е подарил броеницата на сестра й?
Това някоя/й пройдоха да дойде от маалата и да въртят на малкия си пръст доказани бизнесмени, го има във всеки турски сериал. Чудила съм се, чудя се и ще се чудя за такава недалновидност от страна на човек, който е изградил империя и ръководи стотици хора в холдинга Simple Smile да позволи на някакъв цървул да му върти номерата си

# 477
  • Пловдив
С пистолета може да е и бащата на Ярен, той също не харесва Рейян, пък и тя не е тъпа, а след като знае й за Азад, определено ако Рейян е мъртва синът му ще го слуша. Така че може Ярен да е казала на майка си, тя на бащата и така с един куршум много неща ще си спестят Sad горкия Хазар с такова семейство врагове не му трябват.
За вещицата интригата е със сестра й Елиф, може дядото на млади години да я взел и после зарязал, и да се е самоубила, от там Азизе да е събрала толкова омраза, може и тя да е искала Насух, а той сестрата. Интересно е какво е станало. Най-много се радвам, че Хазар не е убиец, той е толкова добър, в това семейство Хазар и Азад са човеци, другите и животни не са Simple Smile

# 478
Само аз ли забелязвам ,че Рейян припада възможно е да е бременна а да не е от нерви

# 479
Оооффф, Азизе ама намери на кого да каже за Елиф ..на Султан ! Всички ще знаят или вече знаят ,че Елиф е дъщеря на Есма , нали е слугинята ,майката на Фърат ! Много печена  Азизе , а направо в устата на лъва ,пардон на змията . Ако знае Султан какво мисли  и прави ...и иска !!!

Общи условия

Активация на акаунт