Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Цитат
Само аз ли забелязвам ,че Рейян припада възможно е да е бременна а да не е от нерви

Напълно възможно при тоя екстракт, дето го имат мъжете в турските сериали. Simple Smile В повечето сериали става от първия път.

# 481
Възможно е, да е бременна, но на 3 дни... Кога започват припадъците?

# 482
 Joy Joy Joy "Ето го  и твоят кошмар Азизе Асланбей !
 Той я  обича .
 До  толкова ,че да спи пред вратата ѝ"
smile3501

Така е ! Внимавай какво си пожелаваш , нали !?

ПП
След като Насух видя броеницата , изненада се ...Азизе се стресна почти ,дори се паникьоса и от раз си тръгна . Какво е това ,което накара нахъсаната Азизе да "подвие  опашка " newsm78

" Проблема на Азизе е друг . Какво  иска тази жена  от мен ?!?!?"

Не може да му се отрече на Насух ,че  има нюх за поведението на Азизе .

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 21:13 от sofia26

# 483
  • Плевен / София
Joy Joy Joy "Ето го  и твоят кошмар Азизе Асланбей !
Той я  обича .
 До  толкова ,че да спи пред вратата ѝ"
smile3501

Така е ! Внимавай какво си пожелаваш , нали !?
+1 Hands Plus1
Остава  Миран да го признае и приеме с ума си......сърцето му го знае, но ума се инати.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 484
О, и ума му го знае. За малко да и го каже, но дотолкова любовта му е била отнемана и подменена с дълг, че не знае дали има право да чувства...Само не разбирам като е бил в университет или казарма не се ли е откъснал малко от баба и да е видял свят, да се е поразкършил. Честно, не разбирам как ги управляват тези големи бизнеси, с хотели и холдинги, а в собствените си чувства не се ориентират. Като Джунко дето загуби ума и дума пред шафрантията Ярем. Тя дето не трябва да е излизала от конака им разиграва сцени и не се усещат. Дай им да търчат костюмирани като водолази с патлаци насам натам, докато някоя по-окомуш жена не ги обезоръжи като Зехра и за две бройки масово да ги изтрепе докато се усетят.  Не мога да преценя къде е сценарият и къде се робува на внушения и възприятия, че е така. Тези хора карат коли, владеят хотели и земи , а на две магарета плявата не могат да разделят??? Прощавам им заради ашка на ГГ.

# 485
  • Варна
Вики JoyJoyJoyJoyJoyJoy много готин коментар си пуснала, да знаеш Hands V

Но Фърат как можа да я хареса тая идиотка Ярен - глезена и на мен не ми е красива, но пък за интригата е много точна тази връзка. Ще има мнооого да му пати главата на Фърат ,че и на нашите покрай него. И пак ще я обича тая Ярен.

Много хубави пак бяха сцените на Миран и Реян. Трепти около тях, много трепти. Намерили са точната формула като игра. Как без малко да се изтърве да й каже ,че я обича Innocent И Реян как се накипри с новата рокля за него JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Ей, защо мълчите като партизани!
Има превод на бг:

Благодарности на екипа по превода! Hands ClapHugHug bouquet

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 22:30 от BVAR

# 486
Само аз ли забелязвам ,че Рейян припада възможно е да е бременна а да не е от нерви
И аз си го помислих.

# 487
Привет,
Вики, май всички прощаваме недомислиците в името на любовта, вече се хванахме в капана. Simple Smile
 На мен даже не ми стигат моментите с гг, ама нали трябва да гледаме и другите герои.

Миран пък как не организира по-сериозно посещението при малката.
Ето ти пак глупотевини, ама филм да става.

Защо сме сигурни, че Миран е син на Хазар
Аз малко се разколебах, но той спомена, че има и нещо друго, може там да.е.разковничето.

Ярен май ми е най- гадна.
Гьонюл добре плаче и всичко останало.
Справя се момичето.
Вещера ме вбесява с онази високомерна усмивчица.
Подготвят ни май и за Истанбул, да видим Хазар как я мисли тази работа.

Ох, сега виждам превод на бг.
Утре моге да.повторя гледането.
Благодаря на екипа. Heart

# 488
Ярен ,Султан , Гьонюл нямат равни по подлост ,завист , злоба и манипулации !

Олее, Азизе какви  ги наговори на Султан , че не знаела какво е направила тя -Азизе- ,за да стане  Асланбей !

Елиф смело каза на баба си ,че е наясно с всичко "добро " , което Азизе прави за семейството си ,
 че унищожава живота на близките си заради собственото си АЗ!

Кой мълчи бе ,кой ???  love001 smile3503Аз се  изтрепах да пиша тука  анализи ,коментари , "труд след труд " Joy hahaha

Ееййй ,голям кърък съм  Joy smile3503 hahahaточно свърших епизода на руски и хоп ..превод ! smile3538 Joy hahaha

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 22:34 от sofia26

# 489
  • Плевен / София
Ярен ,Султан , Гьонюл нямат равни по подлост ,завист , злоба и манипулации !

Олее, Азизе какви  ги наговори на Султан , че не знаела какво е направила тя -Азизе- ,за да стане  Асланбей !

Елиф смело каза на баба си ,че е наясно с всичко "добро " , което Азизе прави за семейството си ,
 че унищожава живота на близките си заради собственото си АЗ!

Кой мълчи бе ,кой ???  love001Аз се  изтрепах да пиша тука  анализи ,коментари , "труд след труд " Joy hahaha

Ееййй ,голям кърък съм  Joy hahahaточно свърших епизода на руски и хоп ..превод ! Banghead smile3538 Joy hahaha

споко...не си само ти .....

# 490
Тук се заформи дискусия как големи мъже /и по въраст/, успешни бизнесмени, управляващи доста хора се поддават на манипулациите на една обикновена селска въртиопашка, че и на крехка възраст при това. Не знам дали може да се каже на това - филм, ... заради интригата. Отворете по-клюкарски сайт, отворете по-клюкарски вестник, огледайте се около себе си - ще видите хиляди хиляди примери такива реално от живота. Та ние сме държавата на секретарките от клуб "Втора съпруга". Никой мъж не може да устои пред женско ласкателство и женско възхищение.Още повече тия на високи позиции - независимо дали богати или властимащи.  Която го знае - владее всичкия висш ешалон в бизнеса и държавата. Така че изобщо не е нелогично това, че повярваха на Ярен.
Освен това те явно не познават конфликтите в семейството, нищо че са ги следили.  И понеже Миран по принцип изпитва чувства з авина се хвана на въдицата.Не му устиска сърцето да разстройва болното момиченце, което пострада и заради него.

# 491
  • Плевен / София

Освен това те явно не познават конфликтите в семейството, нищо че са ги следили.  И понеже Миран по принцип изпитва чувства з авина се хвана на въдицата.Не му устиска сърцето да разстройва болното момиченце, което пострада и заради него.
+1
27 години да подготвяш отмъщение и да не знаеш , че Рейян не е родна дъщеря на Хазар....малко ми е чудно....но филм да става....

# 492
Интересен ми е Миран . Забрани да се споменава за брака му  и каза ,че ако Рейян научи ще обвини Гьонюл и ще се разведе с нея !! А ако Рейян не научи ще си  остане женен ,така ли ? Божеее....

И ,че ще продължи да  отмъщава на Шадоолу  при все ,че вече чувствата му вземат връх ,ама той усеща ли се ??? 
И дали Рейян ще го заобича , ако той ѝ наранява семейството  ,въпреки че те я отхвърлиха ???

Време му  е да се замисли и  да не се държи  като  глупак,който всички "добри " водят за  носа !

# 493
  • Плевен / София
Интересен ми е Миран . Забрани да се споменава за брака му  и каза ,че ако Рейян научи ще обвини Гьонюл и ще се разведе с нея !! А ако Рейян не научи ще си  остане женен ,така ли ? Божеее....

И ,че ще продължи да  отмъщава на Шадоолу  при все ,че вече чувствата му вземат връх ,ама той усеща ли се ??? 
И дали Рейян ще го заобича , ако той ѝ наранява семейството  ,въпреки че те я отхвърлиха ???

Време му  е да се замисли и  да не се държи  като  глупак,който всички "добри " водят за  носа !
Да...интересно Рейян като "втора" жена ли ще я държи в конака.....Явно защитавайки Рейян смята, че това не пречи да продължи отмъщението....

# 494
За времето през което са следили семейството и през което са работили с него би трябвало да разберат, че мразят Реян, че Ярен е любимка и зла. Напълно е възможно и да не разберат, че Реян не е истинска дъщеря на Хазар. Майка се е оженила за Хазар бременна, Хазар е дал името Шадоолу на Реян, т.е записан е в кръщелното като баща и ако няма слухове в града няма как д асе знае за осиновяването. Но за отношенията би трябвало да разберат, защото в конака работят прислужници, момичетата ходят по града и кой кого мрази, кой е подъл, кой чист долу -горе се знае в провинциалните затворени общества. Т.е  или отмъщенито е не особено добре подготвено или Шадоолу добре са скрили истината за отношенията вътре в семейството. Това позволява да не се съмняват, че Ярен има добри чувства към Реян. Ако дори малко я подозираха щяха да допуснат, че е възможно да е капан. И Асланбееви са също толкова самонадеяни мъже като Шадоолу и като всички мъже с власт, на които никой не противоречи. Така че не им идва наум, че жена може да ги подведе.  
По отношение на отмъщението и защитата също типично по мъжки Миран разделя сложните проблеми на много на брой прости и ги решава един по един. Реян я харесва, тя е заплашена - защитава я. Баща му и майка му са убити, трябва да се накажат престъпниите - продължаваме. Гьонюл изпаднала в криза - вземаме ножа от ръцете й, после обръщаме гръб, защото стига да е жива другото си е неин проблем.
В момента той започва да си изяснява чувствата към Реян, трябва после да свикне с мисълта че е влюбен във врага, после да разбере че без нея не може да живее и чак на четвърто, пето място ще дойде въпроса какво да се прави - за любовница ли да я взема или да се развежда. Когато си изясни чувствата и вземе решение тогава ще предприеме действия. За сега единственото за което мисли е да я опази жива. Очевидно е, че няма други намерения и мисли за по-далеч, защото напълно спазва дистанция, пита преди да влезе в стаята й, уважава личното й пространство.  Няма мисъл в него, че тя е жената на живота му. Обикновено така става с влюбените мъже - " даже и да се влюбиш, някой друг ще разбере преди теб" ...

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 00:10 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт