Hercai/Вятърничав по ATV Тема 2

• 59 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Пепелче и на мен не ми стигат моментите с РейМир. Искам и още, и още, и нямам насита.

Ебру си е в Истанбул.
https://www.instagram.com/p/BwMuPQMh-rA/?utm_source=ig_share_she … shid=i4lnyzy26ccu

# 496
  • Варна
На първо  четене Софи , така излиза.
Всъщност той за момента иска да ги спре да  разкажат на Реян, преди да е спечелил пак доверието й , защото това съвсем ще унищожи възможността да комуникира с нея.
После има значение начина , по който ще се поднесе информацията - едно е той да й каже и да й обясни. Друго е ония гъски да й съскат насреща. Дано някой не изпревари да й каже.
После така Миран печели време да намери начин да се отърве от брака с Гьонюл.

Кого имаш предвид по това Миран да наранява семейството й? Той не се е занимавал с друг освен с нея - засега : ))))
Ама ако хване Ярен за косите и я повлачи малко в конака - няма да й се отрази зле JoyJoyJoy - нито на самата Ярен, нито на Реян JoySmiling Imp

# 497
  • IT
Обаче Реян е дъщеря на Хазар, а те искат да отмъстят точно на него, не на другия тъпан.
Зехра като ги прокле да им свърши рода Вещи се захили, но не знае колко е права Зехра.

Пепел от рози по книгата Миран е син на ХАзар

# 498

Ееййй ,голям кърък съм  Joy hahahaточно свърших епизода на руски и хоп ..превод ! Banghead smile3538 Joy hahaha

Аз този път устисках и не се поддадох на руския превод. Утре ще гледам с кеф с бг превод. Да благодаря на преводачките, тези страхотни момичета, които ни поднасят поредния епизод за отрицателно време Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Изстрелях 1 и 2 епизод на Жестокият Истанбул. За сега е добре, ще го гледам. За сега следя 4, но ако продължат ЗЯ с главна героиня Ендер, ще го трия от списъка .

# 499
  • IT
Аз гледам с руски, защото така или иначе повечето реплики разбирам, чета долу за сверка на знанията, Даже снощи онази мрънкащата повече пречеше.
Мери попинс,
Скрит текст:
аз май пстанах само с Вуслат и този, ЗЯ стана боза, Не отпускай ръката ми и той, Чукурова и той замина, за истанбулската невеста не ми се и говори, ,пробвах и другите да гледам, но нещо не ме хващат.

# 500
Като съм на зор и аз гледам на руски, но си е друго с бг суб.

Скрит текст:
Жестокият Истанбул го гледам на руски, даже не знам дали го превеждат на бг. Децата на сестрите го гледам за сега, ако не стане по-динамичен ще го режа и него. Последният епизод беше интригуващ.

# 501
Няма ли да изтекат папарашки, задкадрови, фенски снимки, за да ни задоволят лобопитството. Само шатрата до люлката, имаше снимка.

# 502
 Добро утро!

Няколко нови снимки

И още

Скрит текст:

Май всички прелитат до Истанбул между снимките

Благодаря за скорострелния превод на епизода! Flowers Bouquet

# 503

Ееййй ,голям кърък съм  Joy hahahaточно свърших епизода на руски и хоп ..превод ! Banghead smile3538 Joy hahaha

Аз този път устисках и не се поддадох на руския превод. Утре ще гледам с кеф с бг превод. Да благодаря на преводачките, тези страхотни момичета, които ни поднасят поредния епизод за отрицателно време Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Изстрелях 1 и 2 епизод на Жестокият Истанбул. За сега е добре, ще го гледам. За сега следя 4, но ако продължат ЗЯ с главна героиня Ендер, ще го трия от списъка .

ooooh!...само 4 сериала ?! Ела да видиш при мен ,като на кино фестивала в Кан  Joy Joy Joy #Crazy #Crazy #Crazy

Добро  утро ! Дъждовна ,сънлива , спокойна неделя !

# 504
  • София
Привет, момичета! Heart

Да почерпя, защото днес имам рожден ден:

Епизодът хем ми хареса, хем не толкова.
Лошо е, когато сериалът се крепи само и единствено на ГГ. Замислям се, че, ако не беше страхотната химия между Акън и Ебру, сериалът хич нямаше да ми допада. За съжаление, полека-лека нещата си стават типичната анадолска драма - кой обичал, кой насилвал, кой умрял, кой отмъщавал... И подмолните герои, които правят номера на тоя или оня.
Но пък серията ми хареса заради ГГ. Много са прекрасни, наистина! Two Hearts А Акън изразява така добре емоциите на Миран - особено когато се любува на Рейян, или когато иска да й се усмихне или да я погали, но се бори със самия себе си, че не трябва. Heart Eyes

В този ред на мисли, искрено се надявам да не сменят Ебру, защото, както някоя от вас беше казала, тя е конят, който носи печалбата. Ако сменят когото и да било от ГГ, сериалът заминава, според мен. Поне аз знам за себе си, че веднага ще спра да го гледам.

# 505
ЧРД, Тинче! Бъди щастлива!
И една снимка на красавеца ни ( не видях да е пускана). Много му отива с тренч

# 506

И ... нашата прекрасна източна принцеса Ебру/Реян.
Огън момиче, огън жена, още неукротена ... !

# 507
Здравейте и от мен!
Сериалът е супер, гледам го с голям интерес.
Научих интересен факт за една от актрисите: Оя Унустаси(Гьонюл) е с български произход. На нея баща ѝ е български изселник.

# 508
Тинче, ЧРД!
Да си жива и здрава!

И аз като тебе почувствах някаква неудовлетвореност от епизода, без да мога да определя защо.
Като че ли Акън нещо се разсейваше и не ми беше баш убедителен. Simple Smile
Ебру ми изглежда по - силната част от двойката.
Дано не ме разочарова и този сериал, но няма да е за сефте да зарязвам сериал с висок рейтинг. Simple Smile

# 509
  • AMS

Привет, привет!!!
 Тинче, здраве, късмет и успех!!!
 Споделям твоето мнение за Херджай,
 че полека-лека си става обичайната анадолска драма.
 Ще се заредят серии, със сцени за всеки един от героите,
 и техните грехове, по 2 часа и 33 минути и в 100 епизода.
 Изобщо не смятам, че плана на Хазар за бягство
 в Истанбул на този етап ще успее.
 Много рано е още да се премества действието.
 ГГ не са ми толкова химични.
 Не мога да видя  химия между невинността и насилието.
 Тя е много красива и невинна.
 А той с това бретонче, грим на веждите, зачервени очи
 и много близкия план на камерата, ми убива всякаква химия.
 Я колко е хубаво момчето иначе. Ако е с по-добра прическа и грим,
 и дръпнат камерата назад, може пък да видя и химията.
 Колкото до това с българските корени на доста от тр. артисти,
 до сега много рядко някой си признава официално.

Общи условия

Активация на акаунт