Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - тема 8

• 33 864
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!Днес ми излезнаха изследванията,държа на вашето мнение!Притеснява ме теряпията един ден аспирин един ден фраксипирин ( до сега 4 пъти бях всеки ден аспирин и фраксипирин,04 и 2 пъти от деня на трансфера всеки ден фраксипирин 0,4.Прикачвам снимките от резултатите

Ще прикача още една снимка ,защото не се е качила..

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 09:45 от AnMary

# 196
  • София
Абсолютно си права да се притесняваш за “терапия” с фраксипарин през ден, защото това не е терапия и освен, че ще се бодеш и ще си даваш парите, друга работа няма да свърши.

# 197
  • София
Искра, аз съм с хомозигот по PAI и назначената терапия ми е с Клексан всеки ден. Така че ако те притеснява терапията през ден - слагай всеки ден. Доза 0.4 е профилактична.

Витамините Д и Б12 не ги спирай, Б12 ти е малко нисък.

# 198
Леле,дали да не направя друга консултация,но незнам при кой доктор да отидя за второ мнение...а пък не ми се прави нещо на своя глава...Благодаря Ви много!

# 199
  • София
Проф. Паскалева

# 200
  • София

+1 за Паскалева!

# 201
Тя в коя клиника е,трябва ли да си запиша час или може и на свободно?На мен една позната ми беше разказвала за Сигридов...

# 202
Сигридов е много коментиран тук, той също прави терапии през ден, които по принцип не са адекватни, тъй като НМХ действа 24 часа и след това не си "защитена". Паскалева ще потвърди вече назначена терапия, или ще я модифицира. Консултирай се с нея и намери добър гинеколог, който е в час, да те следи!

# 203
Сигридов е много коментиран тук, той също прави терапии през ден, които по принцип не са адекватни, тъй като НМХ действа 24 часа и след това не си "защитена". Паскалева ще потвърди вече назначена терапия, или ще я модифицира. Консултирай се с нея и намери добър гинеколог, който е в час, да те следи!
Аз правя ин витро,не съм бременна все още.Предсои ми стимиляция и чак след това трансфер!Много Ви благодаря за светкавичните отговори😊😊😊🤗

# 204
Здравейте момичета, пиша в темата за първи път получих голям хематом в 6 г.с. И ужасен кръвоизлив, наложи се абразио след като минах контролния преглед при докторката ми я попитах защо се е получило това и че съм прочела че се случва по 2-3 пъти на някои жени и тя ме посъветва да си пусна изследвания за тромбофили, неща за които не съм подозирала че съществуват, та резултата ми май не е никак розов, защото моята докторка ми каза че ще го обсъдим на другия преглед но аз настоях да ми каже нещо повече и тя ми каза че не усвоявам фолиевата и да пия само топ фолат и че при една следваща бременност ще съм на инжекции за разреждане на кръвта може ли някой който разбира малко повече да ми каже нещо допълнително че нямам търпение до прегледа
Благодаря предварително

# 205
  • Sofia
Здравейте момичета, пиша в темата за първи път получих голям хематом в 6 г.с. И ужасен кръвоизлив, наложи се абразио след като минах контролния преглед при докторката ми я попитах защо се е получило това и че съм прочела че се случва по 2-3 пъти на някои жени и тя ме посъветва да си пусна изследвания за тромбофили, неща за които не съм подозирала че съществуват, та резултата ми май не е никак розов, защото моята докторка ми каза че ще го обсъдим на другия преглед но аз настоях да ми каже нещо повече и тя ми каза че не усвоявам фолиевата и да пия само топ фолат и че при една следваща бременност ще съм на инжекции за разреждане на кръвта може ли някой който разбира малко повече да ми каже нещо допълнително че нямам търпение до прегледа
Благодаря предварително

Съжалявам за загубата ти!
Категорично според мен имаш тромбофилия и при следваща бременност трябва да си на инжекции! Моите мутации са почти същите! Плюс прием на б12 и ФК метилирани форми!
Искра 92 , момичетата са те посъветвали много добре! Терапия и според мен през ден е безмислена...освен синини и излишни пари! Аз бях пред същата дилема ( Сигридов ми изписа фраксипарин през ден) и всички тук ме посъветваха да бия всеки ден! Потвърди го и моя АГ при , който си следя бременност! Успех!

# 206
Благодаря предварително

Съжалявам за загубата ти!
Категорично според мен имаш тромбофилия и при следваща бременност трябва да си на инжекции! Моите мутации са почти същите! Плюс прием на б12 и ФК метилирани форми!
Искра 92 , момичетата са те посъветвали много добре! Терапия и според мен през ден е безмислена...освен синини и излишни пари! Аз бях пред същата дилема ( Сигридов ми изписа фраксипарин през ден) и всички тук ме посъветваха да бия всеки ден! Потвърди го и моя АГ при , който си следя бременност! Успех!

Къде се следиш?

# 207
  • София
Паскалева ще ти каже че нямаш нужда от терапия още преди да ти пусне изследвания. Виж ако си бременна и имаш отклонение в резултатите може да размисли.

# 208
От Пловдив съм следи ме доктор Чалова от екипа на Амалиеви, на 25 години съм и не съм наясно трябва ли да търся специалист в тази област защото съм много доволна от нея

Цитат на: delisardeli [b
[/b]link=topic=1105254.msg38684244#msg38684244 date=1557417560]
Паскалева ще ти каже че нямаш нужда от терапия още преди да ти пусне изследвания. Виж ако си бременна и имаш отклонение в резултатите може да размисли.

Как така нямам нужда неразбирам

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 22:01 от AnMary

# 209
Здравейте! Все още не съм бременна, но работим по въпроса от няколко месеца.Днес ми попадна статия за тромбофилия и тъй като имам разширени вени се притесних, дали не трябва да си направя изследване. Вие как мислите?Друго, което се чудя е дали има значение къде ще се изследвам?

Общи условия

Активация на акаунт