Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 921
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 965
Мхм... Александра и Мери имат същите чувства и емоции като Анка и Минка от Сусурлево. Превод - богатите също плачат и чувстват...само дето го правят в ролс ройс. Wink

# 1 966
  • в сърцето на един мъж...
Лина, има по-малко стаж все пак Simple Smile

# 1 967
  • Бургас
Айс, Мари.
Мери е жената на другият брат Wink
Казах ви, че са много еднакви Joy

# 1 968
  • София
Хахаха...много як клип на датските кокони! Ей повече такива неща трябва в англ. двор да се случват, че да не трябва жълтурите да си измислят 😂😂😂

# 1 969
Айс, Мари.
Мери е жената на другият брат Wink
Казах ви, че са много еднакви Joy
Хах, да, името съм объркала. Иначе за Мари си мислех докато пишех, а не за Мери, която ми е много сладка.
Вярно, че си приличат. Joy

# 1 970
Александра-първата съпруга на Йоаким и майка на Николай и Феликс. Мари е втората от която има момче и момиче
Струва ми се, че Александра (майката) показа твърде много плът за това събитие (прилича ми на завършване на Николай, но не съм сиг). Изглеждаше сякаш му прекъсна интервюто накрая

# 1 971
  • До сърцето...
Мноооого ме накефи Александра! Благодаря,  lina_bs! Оправи ми вечерта Grinning

# 1 972
Хахаха...много як клип на датските кокони! Ей повече такива неща трябва в англ. двор да се случват, че да не трябва жълтурите да си измислят 😂😂😂
Ха, колко вярно, тъй като гадните английски рояли не щат да направят и една погрешна стъпка (да им се невиди дано) се налага да им измисляме драматични съчинения по картинки Joy

# 1 973
Много бойна тази госпожа Joy Първо разкара ръката на втората от отрочето ѝ, после като майка-орлица зорко следеше как отговаря маминото, след това рязко по средата го дръпна за ръката и му прекъсна интервюто  Joy Joy Страхотна женица...

# 1 974
  • Истински се вижда само със сърцето.
Поведението й ми идва леко неприятно да кажем  Joy

Британците да се вземат в ръце и да ни спретнат някой цирк най-после  hahaha

# 1 975
  • Бургас
Сетих се за още нещо. Спомняте ли си че белгийският съд беше задължил бившият крал Албер да даде ДНК за тест за бащинство? Обаче адвокатите му в момента обжалват това решение. Снаха му -съпругата на малкият му син скоро не се е появявала по мероприятия.
И там има нещо гнило:)

# 1 976
Струва ми се, че Александра (майката) показа твърде много плът ...
Гугълнах я...
Ако някоя прилича на Плеймейтка, това определено е тази Графиня.
Много ми евтинее, много...на външен вид.
Не съм ровила да видя с какво се занимава и с какъв произход е. Simple Smile

# 1 977
Еми ето, на такъв фон изпъква Кейт Simple Smile Какво да кажа. То не знам има ли повод са плесне някой през ръцете Joy , може и да няма, ама на, въздържа се.

# 1 978
  • Bristol
Весело видео ( поне за мен) на ББС за това какво знаем за бъдещото бебе https://www.bbc.co.uk/news/av/uk-48061257/royal-baby-what-do-we-know
Знаем, че нищо не знаем! Simple Smile
Хаххах
Тоава теорията за тайната им "любов" щеше да взриви нета!
Измислената ми история за бая пари щях да я продам, от източник работещ в двореца е Wink
https://youtu.be/DsCoSP3kb8o
Нещо се сбутаха двете госпожи. Гледайте ръката на Мари
И момчето много сконфузено се почувства и то си прибра ръката...

# 1 979
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери точно  Joy , сменяй професията и почвай да списваш жълтини  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт