Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 917
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 980
Не знам каква им  е историята, но държанието на госпожата е безумно. Излага и себе си, и момчето. Добре, че другите се овладяха.
А там каква е историята - развеждат се заради Мари, та реакцията е толкова рязка или просто госпожата  се дразни от отношенията между втората жена и синът й?

# 1 981
  • Бургас
Ами, не. Развеждат се заради Йоаким и държанието му. Нещо не могъл да свикне с популярността на съпругата си. Поне тази версия съм чела. Мари се появява после във филма 😁

# 1 982
  • До сърцето...
Много ми евтинее, много...на външен вид.
Не съм ровила да видя с какво се занимава и с какъв произход е. Simple Smile

За нея има инфо в темата за датското кралско семейство, даже май вповечко. Аз лично много я харесвам.

Ще се поровя да дам линк от тази тема.

Намерих поста. Слагам го в скрит текст, защото може и да не е интересно на всеки.
Скрит текст:
Цитат
Принц Йоаким има един брак зад гърба си (това е първата раздяла в кралското семейство от 160 г.) с родената в Хонгконг Александра , с прекрасни образование и кариера, отлично говореща 5 езика и безупречни маниери. Принцесата е била любимка на датчани (няколко дни преди сватбата е произнесла реч на датски и безупречното произношение е сложило началото на взаимната любов между принцесата и народа). Дали Йоаким не е можел да се примири да е по-малко популярният, дали защото се е чувствал по-малко достоен в нейно присъствие, но дори раждането на двете момчета не е донесло разбирателство и любов в семейството.  Принца е започнал пияни изцепки и показни  изневери, докато младата жена се е стараела да бъде добра принцеса, майка и съпруга. Александра си остава любимка на датчани, дори и свекърва й при развода е била на нейна страна. Днес принцесата е щастливо омъжена за фотографа Мартин Йоргенсен, загубва правото да бъде член на кралското семейство (с това и привилегията да не плаща данъци), но остава „Графиня Фредериксборгска”. Живее в Дания със синовете си (според закона те нямат право да напускат страната) и с мъжа си. Любовта на хората към Принц Николай се дължи най-вече на големите симпатии към Александра.

Темата

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 21:03 от Радика

# 1 983
О, благодаря, Радика, беше ми интересно. Пропуснала съм или съм забравила..
Обаче сега ми стана интересно това:
"... синовете си (според закона те нямат право да напускат страната..."
😳 Защо?

# 1 984
  • До сърцето...
Обаче сега ми стана интересно това:
"... синовете си (според закона те нямат право да напускат страната..."
😳 Защо?

Не съм много сигурна, но мисля, че е условие от развода, свързано с правото й да остане да живее в Дания. Имаше го само в една статия и не знам дали е точно така.
Иначе Николай е модел и като такъв си пътува, явно може да напуска страната си сам.

Александра със синовете си, красавци са всичките.

# 1 985
Колко пък да е нова, при положение че е омъжена за Йоаким от 10 години?
На мен много са ми еднакви двете датски снахи. От името, та до рождения ден. Сякаш нарочно Йоаким е търсил за съпруга копие на снаха си Wink

Да, в началото не можех да ги различа Мери и Мари. За втората съм чела нехубави неща.... Sad Иначе неприятна ситуация. Жалко, че момчето е трябвало да изтърпи това.

# 1 986
Следващия клип който ми тръгна след този с Александра е как принца Николай става на 18, ако правилно съм разбрала-качват се на някакво корабче.
Всички пристигат последователно- накрая идва Николай с брат си и майка си и всички с новото семейство на бащата се подреждат за снимки. Накрая двете съпруги-бивша и настояща си разменят дори целувки👀 голям театър..
Бившата според мен само се чуди как да влезе в светлините...

# 1 987
  • До сърцето...
... За втората съм чела нехубави неща.... Sad

И аз. Не я харесвам, но я съжалявам - все втора и недолюбвана. Но пък Йоаким се кротна с нея, явно той си я харесва.

Бившата според мен само се чуди как да влезе в светлините...

"Бившата" ги е отгледала двете момчета и то без помощ, докато мъжа й се находи. А "сегашната" ги получи, да се "кичи" с тях за снимки.
Ако вие бяхте в тази ситуация, дали щяхте да сте толкова ларж Grinning 

# 1 988
Радика, благодаря за информацията! Simple Smile
Александра може би е имала причина да се държи по този начин, но не мисля, че това беше начинът и мястото за демонстрация.

# 1 989
Беше ми интересно, явно съм пропуснала темата с датското семейство. А даже съм била в няколко замъка в Дания, прекрасни са Simple Smile Винаги ми е много смешно това с двете имена, историята им е лесна Joy, забележителностите също- всеки мост е я на крал Фредерик, я на Кристиян Wink

# 1 990
  • Бургас
Е, що? Поне името на детето е ясно веднага след като се роди. Ако е момче. Нищо , че го крият три месеца

# 1 991
То по закон там май можеше 6 месеца детето да е без име Simple Smile Интересни са

# 1 992
  • Бургас
Не съм запозната със законите им. Знам само, че датското кралско семейство обявява името на детето чак на кръщенето, което е 3-4 месеца след раждането. Само за Кристиян се знаеше първото име заради традицията

# 1 993
Хи-хи, оказа се, че никой не чете началните постове JoyJoyJoy

# 1 994
Аз четох до някъде Blush

Общи условия

Активация на акаунт