Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 782
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 2 190
Е, че те според мен идните 20 години няма да седнат на трона. Чарли ще изкара по е до 90.

# 2 191
Обзалагам се, че наглата Мегън ще роди днес, за да попречи на Кейт и Уилям да се насладят на годишнината си, привличайки вниманието върху себе си. Шегувам се, за да съм в тон с настроенията в темата, аз много харесвам Мегън Laughing

# 2 192
  • Майничка
Е, че те според мен идните 20 години няма да седнат на трона. Чарли ще изкара по е до 90.

Това е Божа работа, но в момента, сред управляващите монарси, връстник на Уилям май е само емирът на Катар.
И Ким Чен Ун, нищо че формално не е монарх. Mr. Green

Всички останали "младежи" около 40-те (колкото и редки да са) са на мандатна длъжност.

# 2 193
Ами аз не говоря за тези жълти вестници и интернет страници- блиц и не знам какви, явно говорим на различно ниво, говоря за средностатистическите британски вестници, които коментират какви са отношенията сред кралското семейство и кой какво.
Британските вестници, защото са британски и не са жълти ли? Мирър, Сън и Експрес падат по-ниско и от българските на моменти. Както и Дейли. Ако ги смятате за надеждна и коректна преса тях, доообре.

# 2 194
Обзалагам се, че наглата Мегън ще роди днес, за да попречи на Кейт и Уилям да се насладят на годишнината си, привличайки вниманието върху себе си. Шегувам се, за да съм в тон с настроенията в темата, аз много харесвам Мегън Laughing

Толкова празници пропусна.

# 2 195
  • Някъде там
Помислих си го сутринта.😁
То по някои от теориите тук и братовчедката която се жени ден преди годишнината от сватбата на Меган и Хари го прави нарочно, че да засенчи годишнината им и да се говори за нея.😉😁 Нали Меган така направи.
Подозирам, че и Южени ще им го върне и ще обяви че е бременна на годишнината им.😁

Уилям не е готов за крал все още,чисто човешки. Смятам че, трябва да си поживее като принц и да се наслади на живота със малките си деца. Задълженията винаги отдалечават малко или много.
Но ако му се наложи ще се справи няма как.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:26 от daviz

# 2 196
  • София
Мегън ще стиска кълки, дори да тръгне бебето. Само и само да не я обвинят, че е родила нарочно днес.
Плюс това, бебето може да се е метнало нахално на майка си и нарочно да напира.

# 2 197
Подозирам, че и Южени ще им го върне и ще обяви че е бременна на годишнината им.😁
Да им го върне. Кой ли пък ще й обърне внимание? Грам не е интересна в момента милата. Rolling Eyes

# 2 198
# 2 199
Британските вестници, защото са британски и не са жълти ли? Мирър, Сън и Експрес падат по-ниско и от българските на моменти. Както и Дейли. Ако ги смятате за надеждна и коректна преса тях, доообре.
Все се чудя от къде четете инфо за кралските особи? Близки в двореца ли имате или какво?
То ако разчитахме само на официалното инфо, което се обявява от там - тема надали щеше да има. Grinning  Що сега ни разваляте удоволствието да си поклюкарим тук... та дори и на някои видно измислени жълтини.

# 2 200
  • Чужбина
Все се чудя от къде четете инфо за кралските особи? Близки в двореца ли имате или какво?
И аз това се чудя. Телепатично сигурно получават инфо.

# 2 201
Nature Sparkles Хубава двойка са Уилям и Кейт,да посрещнат много годишнини заедно
като Баба и Филип.

Скрит текст:

# 2 202
Еми това кой с кого се е скарал, кои не се понасят, кой какви обувки е носил и с кого е спал не го казват по новините на BBC, пише го по съответните рубрики или списания, които наричате жълтури, но това не значи, че са непременно измислени тия работи. Има разлика между жълтури и жълтури. Навремето тръгна клюка, че Джон Кенеди младши и Каролин имат нещо след като тя беше снимана на парти и се виждаха черните ѝ гащи, двамата излизат от партито и след малко се връщат- тя с бели гащи Simple Smile. После се ожениха.

# 2 203
Дано са заедно поне колкото баба и Филип. Харесва ми еволюцията на Кейт - от едновремешното невзрачно момиченце без усет за стил е станала модерна жена (даже и талия си има, а виждам, че й е липсвала едно време Laughing). Каквото и да се говори, на мен ми харесва повече след като отслабна, като оставим настрани бръчките, които доста я състаряват и придават сух вид, фигурата сега ми допада далеч повече от преди. За Уилям обаче, не мога да кажа същото, с времето все по-малко ми харесва визуално, но пък си е симпатяга с чувство за хумор, а това е готино Grinning

# 2 204
  • Някъде там
И аз това се чудя. Телепатично сигурно получават инфо.
Ами мен това което ме интересува го показват в официалните страници.Какви тоалети обличат,по какви мероприятия ходят,на какви места ходят.Как се казват децата им,как изглеждат и такива дреболии.Ако показват и замъците си ще ми е още по любопитно.
Следя трите английски кралски акаунта в Инстаграм и един два модни за кралските семейства.Това ми стига.
Кой с кой се скарал и какви интриги завъртял,дали е изневерил или на него са, не ме засягат толкова много че да ги търся.Тук ми е достатъчно да прочета за тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт