Кралски работи и клюки - април 2019

• 133 918
  • 2 315
  •   1
Отговори
# 1 995
Nature Sparkles За Мари съм чела че се е срещала с принца още докато е бил женен за Александра..
но като се развел и и предложил брак тя дълго се колебаела дали да приеме и да остави работата си в Париж..Joy
 сигурно затова сега изпитва тези топли* чувства към нея.

# 1 996
Баба Бети и дядо Филип втори или трети братовчеди са?

# 1 997
  • До сърцето...
Nature Sparkles За Мари съм чела че се е срещала с принца още докато е бил женен за Александра..

Да, те се запознават по време на безразборното му хойкане, права си. Но сериозната им връзка възниква по-късно.

Аз тук на всеки пост се намесвам, но специално за тях четох доста. И по принцип ми беше ми интересно и с кеф си събирах инфо за заглавните постове в "моите" теми Stuck Out Tongue

Дори и да не са четени, аз самата научих доста и съм ви благодарна  Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 00:59 от Радика

# 1 998
Nature Sparkles Радика не само първите,всичките ти постове съм чела и продължавам..

# 1 999
  • До сърцето...
EvaKrusteva, много ти благодаря за хубавите думи Hug

и за да не спам:
Посланника на Негово Величество с лично послание към отстъпващият император Акихито и към бъдещият император Нарухито, но тъй като са лични, няма да се обнародват.
Това значи ли, че няма да има представител на церемонията по встъпване в длъжност? (почесване)

# 2 000
Nature Sparkles  Трети с общи прабаба и прадядо - кралица Виктория и принц Албърт.

# 2 001
  • Sydney
Nature Sparkles  Трети с общи прабаба и прадядо - кралица Виктория и принц Албърт.

По закон (бг, семейно право) мисля беше до четвърта степен по съребрена линия включително, Та Нз в Англия как е/бил законът, явно е можело...

# 2 002
Мислех, че в България е разрешен бракът от трети и нататък.

# 2 003
  • Sydney
Мислех, че в България е разрешен бракът от трети и нататък.

Освен ако не са сменили кодекса след като съм учила - тогава беше до четвърта включително, което е трети братовчеди (Т.е. Не могат)... брат-сестра са първа съребрена...

# 2 004
  • Бургас
EvaKrusteva, много ти благодаря за хубавите думи Hug

и за да не спам:
Посланника на Негово Величество с лично послание към отстъпващият император Акихито и към бъдещият император Нарухито, но тъй като са лични, няма да се обнародват.
Това значи ли, че няма да има представител на церемонията по встъпване в длъжност? (почесване)

Аз досега не съм видяла официално потвърждение от нито кралско семейство, че ще присъства пеедставител

# 2 005
Аз досега не съм видяла официално потвърждение от нито кралско семейство, че ще присъства пеедставител
Nature Sparkles  Може би самите Чарлс и Камила ще присъстват защото като бяха в Куба
 писаха че ще посетят и Япония но не уточниха защо и сега си мисля че това е причината..

# 2 006
В Англия и първи братовчеди са можели в миналото да се женят. Справка - Брулени хълмове. Има и други книги от Викторианската епоха и век преди нея, в които масово пишат за такива браконе.
Сега не знам как е, може и да са го забранили.
В историята Йоаким-Александра определено тя ми стана по-симпатична. Но не съм гледала видеото с лошото й държание.

# 2 007
# 2 008
  • Някъде там
Много забавни датчанките в клипчето.Новата жена изглежда по-сдържана и по приятна.Може да е обратно но впечатлението ми от клипчето е такова.
А преди когато не следях кралските семейства като сега си мислех че На Мери казват Мари.😊Определено много си приличат двете.Мери ми е по-симпатичната.
Вилем Александър днес има рожден ден.Да е жив и здрав и все така колоритни цялото семейство.

# 2 009
  • Майничка
В България уж не може до четвърто коляно, но познавам две двойки с официален брак , едните - първи, другите - втори братовчеди. Втората даже и църковен има.

Общи условия

Активация на акаунт