Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 978
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
  • София
аааа, чакай, че се шашнах  Laughing
аз превъртях набързо, че гледах на запис и нямах време.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 09:23 от Diavolo

# 571
И Билалов се заяде с него - каза, че това е много известен факт.

# 572
  • Пловдив
Ох, този супер глупав! Мачу Пикчу не знае къде е! Титикака! И пастьоризация какво е. Мъка, как ги избират тези малоумници 😞😞😞

# 573
Той не знае какво е "анхел"...

# 574
Ох, този супер глупав! Мачу Пикчу не знае къде е! Титикака!

Е, то тук не се искаше да знаеш къде се намират, а да съобразиш, че няма логика нещо, което е известно с индианското си име, да има още едно такова. А Анхел е ангел, да, и е логично да има и друго, индианско име.  Simple Smile

# 575
Интересно ми е като одобрят участник след колко време го канят и за колко време трябва да е на разположение в София?🙂

# 576
На никой ли не му направи впечатление, че вчерашният участник (компютърджията), е използвал програма-робот, за да се запише 1500 пъти за участие?
Според мен, трябва да си сложат защита срещу такива програми.

# 577
  • Русе
Е-е, ама бива ли толкова явно подсказване - "да го изпием"! Поне да го беше оставил да си изразходва жокера за публиката!

# 578
Аз повече харесвам Ники Кънчев. Имаше по-голямо напрежение и непредвидимост в играта благодарение и на водещия. Михаил Билалов също е начетен и има чувство за хумор, но много подсказва и иронизира. Играта сега не е особено справедлива заради избирателното подсказване на Билалов.
За "Спортисимо" сигурно ли е, че окончателно е спряно? Детето е редовен зрител и се чудеше защо няма да има, водещата не е казала нищо по въпроса.
И аз харесвам повече Кънчев. Билалов е още в началото, на мен ми стои като гипсиран. Ще се обиграе малко и после сигирно ще стане по-интересно. Аз ирония не съм забелязала - гледах няколко предавания, по-скоро ми беше твърде мълчалив.
Трудно е да се води такова предаване, самият водещ трябва да има енциклопедични познания, не само да му шушкат в ухото. Нали, ако водещият изтърси някоя глупост, после трябва да снимат пак.
Да, много явно подсказва, сигурно е по желание на екипа му, представете си иначе предаване, ако състезателите не могат да стигнат до 3 въпрос от глупост, а може и да са се гипсирали, има го и този момент.

# 579
Ники Кънчев няма енциклопедични познания. Гледала съм го и в други предавания - не изглежда страшно интелигентен.

# 580
Дали може някой да води предаването, ако не е интелигентен, просто само да му диктуват в слушалката. Все ще се види в един момент.

# 581
То се видя. Например когато заговори Памела Андерсън за гърдите й - абсолютно неадекватно; това, че е известна с тях не означава, че трябва да са основна тема за разговор. На жената определено й стана конфузно.

# 582
Беше такъв цирк с Памела...
Но тя показа какво е да си звезда и как се държи една звезда-абсолютно естествено и готино,не видях звездеене и тн...

# 583
  • Пловдив
Как успя с едно изречение да се изложи: Очаквах да е нещо свързано с Втората световна, но май няма такова; нямам никаква представа какво е проектът Манхатън...
Ми точно същото щях да кажа и аз на негово място.  Laughing
Е, то ясно, че като "няма" такова, значи може да е онова, дето не го знаем какво е, но за проекта Манхатън като не знам, не знам.

Как е възможно този юрист да не познава числото Пи?! Не стига, че дотук въпросите му бяха елементарни, ами и това не знае!
В какъв смисъл да го "познава"?
И мъжът ми - програмист, разбиращ от математика повече от средния програмист (демек използващ математика в работата си), не знаеше, че така казват на числото Пи. Не че не знае какво е Пи.

Цитат на: Как`Сийка
Е, то тук не се искаше да знаеш къде се намират, а да съобразиш, че няма логика нещо, което е известно с индианското си име, да има още едно такова.
Точно така. Макар че теоретично не е изключено наоколо да се навъртат две различни племена с две различни местни наименования, но това беше най-логичната логика, да (имаше една детска книга "Най-златното злато").

Последна редакция: пн, 27 май 2019, 14:25 от Магдена

# 584
  • София-Младост
Аз също не се сетих за проекта Манхатън, но...вижте другите три отговора, баха път 66, язовир...и не помня третото, но беше както много пъти е казвал водещия...тези трите си приличат и остава едно, което е различно.

Общи условия

Активация на акаунт