Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 2

• 33 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 660
Много ми хареса момичето от Видин - свежа, симпатична, усмихната и позитивна Blush Дори ми се стори интелигентна, макар и да не стигна далеч

# 661
  • ВАРНА
Доста често задават въпрос по професията на участника и не рядко се излага много участника
- въпреки че е от неговата област въпроса.  

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 13:43 от Печикамъков

# 662
Пф, подхлъзнах се и аз. Реших, че през 1924 година няма Австрия, а е още Австро-Унгария. Заложих на Германия.
Жалко за участника, умен човек. Логично го „заклаха“ рано-рано.

# 663
На въпроса кой автор бил забранен до 1966 г. от католическата църква, забравих как беше формулиран точно, логиката на Билалов не беше съвсем вярна. В "100 години самота" има кръвосмешения и т.н., достатъчно неща, че да бъдат забранени книгата или авторът ѝ от църковна институция.

# 664
  • тук, на мястото си
Все не мога да го гледам, ами то в 19.00 слънце пече и повторенията кога гледала, кога не. Доста неща изпуснах.

# 665
  • Пловдив
Маркес е сравнително нов автор за списък, отменен 1966 г. На мен това ми беше "зацепката", без да съм сигурна.
А Билалов понякога изглежда като да си наглася "логиката" към верния отговор.

# 666
кви са тия елементарни въпроси

# 667
Защо ми се струва/или греша/,че въпросът за европейски режисьори с най-много Оскари вече е задаван преди няколко излъчвания-отговорът е Фелини

# 668
имаше подобен въпрос и Билалов каза за фелини но то не е било гледано от днешния участник така че не може да се каже че е някакво подсказване

# 669
  • Пловдив
ИзгорЕ. Уфф, и то счетоводител да не знае.

# 670
  • DE
С глас се смея  Laughing

# 671
Участникът с червената риза си мислеше, че испанският град Гранада е остров. Освен това, тази риза беше много лош избор....

# 672
Участникът с червената риза си мислеше, че испанският град Гранада е остров. Освен това, тази риза беше много лош избор....

ххъхъ квато ризата такъв и играча хъххх

# 673
  • Русе
Участникът с червената риза си мислеше, че испанският град Гранада е остров.

Обаче тук и Билалов се изложи, като каза, че има испански град Гренада. За Гранада има и много красива песен:

Granada, terra somiada per mi
El meu cantar es torna gitano
Quan és per a tu.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 00:30 от евпетра

# 674
  • Русе
Лаборантката ми се струва много зле. Страшимиров не се ли учи вече в училище? "Хоро" ми звучеше много зловещо, когато го учихме и съм го запомнила.

Последна редакция: пн, 10 юни 2019, 00:31 от евпетра

Общи условия

Активация на акаунт