Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (85) - април 2019

• 118 456
  • 2 086
  •   1
Отговори
# 585
[video][/video]
Аз си спомням преди да почне играта с чашите и екскурзията бях намерила туикс на който пишеше "кафе награди". Като проверих тогава условията пишеше да се съберат 10 кода, за да участваш в томбола за кафемашина, но не ми се занимаваше. Предния път с ваучерите от Марс всеки ден си купувах и регистрирах и не спечелих.
това би трябвало да е от миналогодишната игра, точно с 10 опаковки спечелих кафе автомата

# 586
  • София
Момичета, извинявам се, но не мога да намеря в темата от коя справка в сайта на НАП се виждат внесените задължения от фирмите? Simple Smile

# 587
Мисля, че беше: Справка за изплатени доходи на физически лица по чл. 73 от ЗДДФЛ.
Охх, май подведох Магси. Справката беше тази, нали? - Справка за изплатени доходи /различни от трудови/ на физически лица.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 12:25 от Боби ;)

# 588
  • София
Играта на Рафаело валидна ли е още?
Да, до 11 април е, в магазини Фантастико.

Как точно се включваше в тази игра? Търсих, но не намирам.

# 589
Аааа тази година всички фирми са си подали деклараците излиза си справката едно към едно  Mr. Green.
Миналата нямаше нищо та беше на добра воля подаването на декларацията.

# 590
https://kino.nova.bg/film - 40 двойни билета за Отмъстителите: Краят

# 591
Играта на Рафаело валидна ли е още?
Да, до 11 април е, в магазини Фантастико.

Как точно се включваше в тази игра? Търсих, но не намирам.
https://konkurs-bg.blogspot.com/2019/03/specheli-nagradi-raffaello.html

# 592
Успявате ли да регистрирате касови бележки от Кауфланд за играта за ваучер за пътуване? Пробвам няколко пъти, регистрирам всички данни според инструкциите, но не ми приема регистрацията? Просто ме връща на клетката за въвеждане на телефон /който е попълнен коректно/ и толкова?

P.S. Успях. Въведох и незадължителните данни за адрес и ми прие регистрацията

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 13:32 от magy_b

# 593
  • София
Момичета, при подаване на декларация с ПИК иска да се прикачат файлове, но във формат XML. Вие какви файлове качихте и къде мога да си ги конвертирам в този формат?

# 594
PDF не става ли?

# 595
https://
Момичета, при подаване на декларация с ПИК иска да се прикачат файлове, но във формат XML. Вие какви файлове качихте и къде мога да си ги конвертирам в този формат?
jpg за бележките, другото го попълних в техните полета

# 596
  • София
Не става. То отгоре пише Импорт на декларация от XML.

Това изписва като се опитам да кача друг формат.
А иначе се опитвам да кача файл от Декларации по чл. 50 от ЗДДФЛ -> Импорт на файл.

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 15:27 от Магси

# 597
Не става. То отгоре пише Импорт на декларация от XML.

Това изписва като се опитам да кача друг формат.
А иначе се опитвам да кача файл от Декларации по чл. 50 от ЗДДФЛ -> Импорт на файл.
аз ги прикачих бележките в лявото меню най-отдолу, там ми прие jpg

# 598
Вчера купих продукти на Schwarzkopf от Лили дрогерия, изтрих скреч карта и спечелих козметична чантичка. Средна е като размер и ми харесва. Ето я как изглежда:

# 599
  • София
Благодаря ти, mimsimbouquet bouquet bouquet Прикачих файловете и успях да подам декларацията! УРААА

Общи условия

Активация на акаунт