Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 125
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Варна
Пийте си. Пък аз плакна очи с мъжка плът 😁

# 2 641
Хайче внимателската с гледането ,че мъжката плът да не ти оплакне очите ! Mr. Green

# 2 642
  • Варна
Без риск няма печалба, Лане 😁

# 2 643
  • Euskal Herria
Бре, Лане, мноУ си палав нещо Wink.

# 2 644
  • Варна
Сигур щот не намаза със счетоводителката Grinning

# 2 645
Хайче, искаш да кажеш човещинка, а ? Mr. Green
Намазах и ските аз на нея. Така минах с ваксата, че ....
Янче, аз винаги съм си палав Stuck Out Tongue

# 2 646
  • Варна
Виж как се разбираме Simple Smile

# 2 647
  • SHOOT ME 10 $
Странни нрави имат някъде...
Скрит текст:

# 2 648
  • Euskal Herria
За палавите Wink

# 2 649
Много пък сте свободни днеска 😆 Аз нямам време да се отчета. Бях турист днес, миткахме гащи до Леденика преди е започнало да вали.
Скрит текст:

Снощи ритнах един стол и май съм си счупила кутрето. Няма да показвам обаче, че не е готина гледка 😆😆

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 18:17 от ARIA*

# 2 650
  • Euskal Herria
Още си допивам кафето, че после, като изчезнем... Ще се приберем по нощите. Simple Smile

Ариа, мини през някой спешен кабинет да те видят.

# 2 651
Уф, аз съм така с лактите. Претрепвам ги по вратите и основно в банята. Често се чудя: ся требе ли да ходя на док? Слава богу ми минава някак си, разминавам се.
Пънчи, мисълта, че изпущам някаква дейност, която обичам ... чак до сънищата ми стига понякога. Гадничко.
Дей, Кика? Кикии! И Лан питаше, може да иска козунаци. Joy
Янче, де ше хойкате?
Аз йощ съм на тръстиката. Нема вече ора и нали е ден за чистене - бърсах прах. Досадно, добре, че се вижда резултат някакъв. Grinning

# 2 652
  • над кукувичето гнездо
Ариа, само ще кажа "пу-пу".

Инче, ходила съм на Райското пръскало. Преди десетина и горница години. 4-5 часа преход от Карлово, завършващ със стръмнина на серпентини през гора. Заслужава си, горе гледката е уникална, но трябва да се тръгне рано в хубаво време. Ние когато ходихме, бяхме със семейство с бебе и малко дете, в самар и кенгуру. Тръгнахме в ранния следобед, замръкнахме в гората на баира, шест човека с два челника, застудя, детето го хвана шубе от тъмното, убиха му се междубедрията от самара и беше страшно. Пяла съм "Зайченцето бяло" по баира, хем че обикновено нямам дъх, само да спре да вика "не, не, не, не...".
Добре, че в хижата намериха къде да ни сместят. Планирайте добре!

# 2 653
     И аз питах Инче,питах ама отговор няма и надали ще искам козунак, ама виж да чукна яйца ... Mr. Green
     Странно, днеска една мацка на опашката за козунак много приличаше на Ария, но без очила....
      Янче, ша одиш да мръсуваш ли ? А кой ще прави дроб-сърма, кой ?

# 2 654
Гледах аз, Исе, не е малко. 3-4 часа нагоре и поне 3 надолу (това пеша и то щото мъжо кат се емне и ние с дитето го следваме щем не щем Grinning; а докато стигнеш с колата до Карлово и после наобратно) - наистина трябва да се тръгне рано. А ние искахме да си поспим утре, па да закусим, па вечерта към 19 часа сме на гости. Няма да стане с 1 дума. За 1 ден иска ранно тръгване. Или с преспиване е другия вариант, а пък аз имам все лоши спомени от преспиване в хижи ... ни ща и да чуя! Искам си банята! Самостоятелна! Пък! Joy
Тъкмо съ чудя дали ще станат кюфтета с лапад и кайма за таз вечер, т.е. дали ще се ядат. Joy И взе да гърми, хора няма и май ще забягвам - да не ме хване дъжд, че буйките ми не са за мокрене.

Общи условия

Активация на акаунт