Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 128
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Варна
Бубе, че то виртуално изборът е голям, и далеч не е ограничен до форума само Simple Smile

В кухнята се вихря от двайсетина години вече, то никаква тръпка не остана там.

Ех, да беше малко по-топло днес, щях да изкарам мотора и да наруша правилника десетина пъти поне 😁

# 2 626
  • София
Идвай тук Хай,много е топло,аз вчера по потник се вях.

# 2 627
  • Варна
То и тука пече ама си е хладничко на мотор. Пък и още не съм го обслужила, Миднайт, ще видя тия дни да сменя масла и филтри. А, и степенки нови имам, трябва да ги сложа. Гражданска да направя... Такива неща. Ама изведнъж ми се дощя да карам. Досега явно желанието ми спеше зимен сън. Ей така, да изляза сама и да навивам, навивам, а в слушалките да си пусна някоя яка песен. Един час ми стига Simple Smile

# 2 628
Абе сите мацки що не почнете да развратничите в кухнята, м ?
Това да направите мекички, сандвичи, пресен фреш да изцедите, ... ей ви на идеи за разврат, забавление и удоволствие ! Mr. Green
Ду
Таман натам се запътвам. Яйцата ме чакат да ги стегна, па и козунака да замеся. За курабии и кифли едва ли ще се навия.  Laughing
Хайдеее! Раз, двааа, и раз, и двааа...

# 2 629
Инче, вие с Яна сте чевръсти и скопосни.  Браво!
А ти, Луне, щото хич не си. Grinning И воопще, у темата нема неможещи - кат го правиш за някой около теб когото ще зарадваш (и най-вече ще го изяде) сички са доволни и щастливи. Joy
И ДУ! Работна съм и закусвам - ще си опитвам козунака. Глад! Grinning
И се връщам назад да ви чета ...

# 2 630
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро!
Започваме да боядисваме яйца! Още при нареждането смлях 6 броя. Ми те пък едни тънкокории...прияде ми се козунак...някой да метне нещо козуначено, ама да не е като за Джулайката. Тя ги иска с много пълнеж извътре. Алчна жена, хем да е много, хем да е  сладко, 😛🤣
(Че и капризен, а...)

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:22 от midkoо

# 2 631
Добро утро!
Започваме да боядисваме яйца! Още при нареждането смлях 6 броя. Ми те пък едни тънкокории...прияде ми се козунак...някой да метне нещо козуначено, ама да не е като за Джулайката. Тя ги иска с много пълнеж извътре. Алчна жена, хем да е много, хем да е  сладко, 😛🤣
(Че и капризен, а...)
Сичкото все още здраво, ама ръцете ми яко овапцани. Grin
Иии пазете се, после ще ви замерям със снимки на яйца. Joy

П.П. Козунака го редя с пълнеж - шоколад и кафява захар.   Trollface

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 09:51 от luna

# 2 632
Миде, тъкмо си изядох парчето козунак на тръстиката. (не можах да ти го щракна предварително Grinning). Харесах си козунака, сега остава и другите да го харесат. Joy
Фчера бешиха козунаците и гробищата (помежду другото 1 спешен зъболекар и малко учене с дитето; а, и 2 заведения). Поизгорях на гробищата. И мускулна имам - от гробищата и от месенето и оформянето, че клечих на земята за тез козунаци. А, и малко лазих с едно усмихнато бебе (изненадващо и кратко гости беше). Много обичам такива запълнени дни. И нещата да се подреждат така, че да не бързам прекалено. Grinning Обаче пукнах от жега - навън си беше за къс ръкав и къс панталон. Детето всъщност следобеда така се издокара. Grinning
Забраих съ уплача, че яйцата ми едни дебелки такива, цепих им рокличките, та да им станат, ся па на нищо не приличат ... па и докат ги пущах във врящата вода и боята им падаше ... добре, че само 8 яйца са таквиз. Joy
Ще чакаме, Луне. Grinning

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 10:03 от ina.ina

# 2 633
  • Тра-ла-ла
Джулайката. Тя ги иска с много пълнеж извътре. Алчна жена, хем да е много, хем да е  сладко, 😛🤣
(Че и капризен, а...)
Капризна - да. Алчна - не Bowtie

# 2 634
  • Euskal Herria
Добро утро!

Скрит текст:

# 2 635
Янче, снимките ти са един път! Joy
И аз в тон с горното: виц:
Скрит текст:
Един мъж го спрели за превишена скорост, а той започнал да се оправдава:
- Хора, знам, в грешка съм, но ми се обади съседът, че жената е с любовник вкъщи!
Полицаите го пуснали, без дори документите да му проверят. Прибрал се вкъщи, разказал на жена си как се е измъкнал.
След седмица нея я хващат с превишена скорост и тя решава да се оправдае със същото:
- Бързам хора, че съседката ми се обади, мъжът ми е с любовница вкъщи!
Е... проверили хората и документите, и аптечката, и светлините, и застраховката, и справки направили, и така... цели 3 часа.
Мъжка солидарност!
Някой да е ходил до водопад "Райското пръскало" - около Карлово?

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 11:41 от ina.ina

# 2 636
  • На Марс
Ай ДУ гледам козунаци и разврат по форумо ... ай лайк ит Simple Smile

# 2 637
# 2 638
  • На Марс
Цял ден имам неприятното усещане, че докато вися в офиса, някой някъде пие без мен Simple Smile

# 2 639
Пънчи, по-лошо е докато висиш в офиса, а колегите ти пият някъде, да ти пратят снимка от бара с бирите Wink

Общи условия

Активация на акаунт