Спам тема (Пролет пукна, ние - не) от 01.04 до 30.04.

• 43 078
  • 2 837
  •   1
Отговори
# 2 760
  • На Марс

Преяла съм и плажувам... да не ме мислите Wink

Корабо там ли е още ?

# 2 761
  • Варна
Имам блутут слушалки. Никога не съм си мислела, че слушалки+телефон могат да изкарат такъв звук и бас. Докараха ме до душевен екстаз.

# 2 762
  • Euskal Herria

Разкошно време днес, поразходихме се с кучето. Всичко планувано съм свършила, значи е време за релакс Wink.

# 2 763
Хайче, фнимтелно с релакса и екстаза !
И аз се разходих с кучо, хапнах и сега да видим какви ще ги творя ...

# 2 764

Преяла съм и плажувам... да не ме мислите Wink

Корабо там ли е още ?

ЙесТ... не мога да прикача фотка, че била над 5 мб

# 2 765
  • Euskal Herria
Тъкмо реша да орежа или изхвърля китките и те полудяват да цъфтят. Пак се напълниха сандъчетата. Те не са спирали цялата година да цъфтят, де, ама на моменти е по-рехаво. Едното кралско мушкато го изрязах до дъно, то пък хем пусна нови филизи наместо орязаното, хем и се саморазся - отвсякъде има издънки.
Сложих кисело мляко да се изцеди, довечера ще има млечна салата.
Питах, ама никой не каза и пак ще попитам - има ли някакво сливане на дните за Великден, Първи май и Гергьовден? Че много наблизо празниците в България Simple Smile. Или ще има по един-два работни дни измежду всичките почивни?

# 2 766
Утре, 2ри и 3ти са работни, Янче

# 2 767
Кико, като гледам си се засилила към София утре да работиш, м ? Stuck Out Tongue

# 2 768
Кат за последно откачих една разходка до гъСа на географията в Сакар. Обаче кариерата у къщи беше помръднала само мъъъънинко и от вратата буф пак у камънака. Успяхме да напълним един контейнер . Долу горе колкото половин камион ми се видя. Повече камъни през живота си не ща да видя. Вече от общ работник мое ме повишат в специалист по боклуци и дай ми туй, дай ми онуй. Grinning
От утре на работа - поне да си почина.   Joy
Тъй като гледам, нищо не съм отървала. И добър вечер!

# 2 769
Луничке, та какъв мрамор казваш извозвате от ваща кариера ?

# 2 770
  • Euskal Herria
Благодаря, Кико!
Лун, поне видя ли й се края на кариерата? Wink

# 2 771
Луничке, та какъв мрамор казваш извозвате от ваща кариера ?
Чакъл и камънак, Лане. Само такова са ни излюхали в двора, от което не им е трябвало за къщата. Те, барем златни плочи да бяха, да сбирам с кеф, ама не би.  Laughing
Почти приключихе, Янче. Каквото, такова! Засега.

# 2 772
Луничке, един алпинеум на двора що не си направите ?

# 2 773
Засилила съм се, Лане, ако можех щях и 2ри, и 3ти да си взема, но много щях да изнаглея Laughing

Пънч, корабо...

И кръчмите почват да отварят ... абе лято!

# 2 774
Който има пари и зимата му е лято 😜 Един много стиснат познат ги разправя подобни мърдрости.

Аз реших да оползотворя яйцата в една голяма руска салата. С детето цял ден сме в положение ядеш и ревеш 😆

Общи условия

Активация на акаунт