Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 194
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 30
Не знам от къде е инфото за Таня и Светлозар, че са разделени, но аз в събота бях в един мебелен магазин и те бяха там и оглеждаха дивани и спални.

Имаме новина. Ще се оглеждам в квартала дали няма да ги засека заедно.

# 31
Благодаря за темата!
   И аз си задавам въпрос-колко трябва да си отчаян,че да търсиш съпруг/а в такова предаване?
   Относно Ивана,по-напред се коментираше,как са решили да я "дадат " на Мерал? В един от епизодите,в началото,тя сама казваше,как цял живот си мечтала да създаде семейство и да бъде булка.Чак пък цял живот?!!!Тя на колко е?
  От дамите Таня ми е най-симпатична.Успяла,в своята си област,интелигентна според мен,все си мисля,че заслужава един "по-разтропан мъж".В промото ,когато ги дават да оглеждат квартира,Лиско коментира липсата на съдомиялна,и че той щял да бъде миялната машина.Абе,на теб банята и кенефа ти отвън,претенции за съдомиялна имаш.
    Ако пък има искра,добре,че Таня му е дала шанс.Жена може да те въздигне и жена може да те срине,както казваше баба ми.Щом й се занимава.....

# 32
  • Terra incognita
ARIA извади аресенала от бинокли, снайпери и най- новия модел на Huawei 😀
Ще чакаме мат'рял 😅

# 33
Защо някой би се записал в подобно предаване ли? За да го видят всички и за да срещне любовта и подходящата половинка ИЗВЪН НЕГО. Твърдо стоя зад убеждението, че всички участници влизат с надеждата да намерят сродна душа. Някои от тях осъзнават, други не, че дори и да не им се получи в предаването, те ще бъдат забелязани от тооолкова хора изведнъж, че няма как да не се намери някой подходящ измежду тези стотици хиляди здрители. Дори и Василена, която събуди толкова възмущение и отнесе толкова плювки, дори и тя ще си намери някой съвсем, съвсем скоро. Все един някъде ще има, който я е видял и ще си каже - леле ква жена, много е готина, такава си търся... И като се замислиш над това- защо пък да не участваш? Ако си от тия дето не им пука какво говорят говорят другите...отивай и да те види света!

# 34
  • Terra incognita
Приятели, днес съм рожденичка, черпя ви виртуално🤗

# 35
Не вярвам някой наистина да си мисли, че шанса да му намерят половинка е голям(освен ако не е някой като Наско от миналия сезон, разбира се), така че хората се записват заради емоцията, да преживеят нещо различно, да срещнат нови хора, да ги дават по телевизията, да отидат на безплатна екскурзия и сигурно все пак допускат някакъв един 0.000001% шанс да се случи така, че да харесат половинката, което пак не е лошо! Simple Smile Предполага се, обаче че специалистите ще ти подберат все пак нормален човек, с който поне да можеш да общуваш спокойно - а не Никифор или Василена. За мен този сезон е голяма подигравка с участниците, защото ясно се вижда, че участието на Ивана е с цел реклама, а другите двама са подбрани и то точно в тази комбинация заради сеира. Едно е да си тръгнеш с негативи от предаването заради собственото си държание, друго е умишлено да бъдеш провокиран да изкараш най-лошото от себе си. Съгласете се, че ако на Никифор и Василена им бяха подбрали подходящи за тях тях хора - щяха да се стараят много повече да се покажат в добра светлина и дори да ни се струват странни - зрителите не биха били толкова анти настроени към тях.
Не съм съгласна и да се подценяват толкова много зрителите, че да смятат за единствено интересен сюжет тип съдби на кръстопът. Това спокойно може да бъде едно младежко предаване, в което да наблюдаваме опознаването на една двойка, флирта, играта на думи - това би било много по-интересно от меренето на рокли и разговори на теми като "Що е то градски транспорт и/или каперси и имат ли те почва у нас?" - просто трябваше да подберат една идея по интелигентни хора и такива, които могат да се изразяват и обосновават малко по-добре. Мерал и Ивана се опитаха да завържат там някакъв по-смислен разговор за нещата от живота, но дори и един на друг не успяха да си разяснят какво точно имат предвид - не им стига речника и един истински спор като хората да си спретнат.

# 36
Не вярвам някой наистина да си мисли, че шанса да му намерят половинка е голям(освен ако не е някой като Наско от миналия сезон, разбира се), така че хората се записват заради емоцията, да преживеят нещо различно, да срещнат нови хора, да ги дават по телевизията, да отидат на безплатна екскурзия и сигурно все пак допускат някакъв един 0.000001% шанс да се случи така, че да харесат половинката, което пак не е лошо! Simple Smile Предполага се, обаче че специалистите ще ти подберат все пак нормален човек, с който поне да можеш да общуваш спокойно - а не Никифор или Василена. За мен този сезон е голяма подигравка с участниците, защото ясно се вижда, че участието на Ивана е с цел реклама, а другите двама са подбрани и то точно в тази комбинация заради сеира. Едно е да си тръгнеш с негативи от предаването заради собственото си държание, друго е умишлено да бъдеш провокиран да изкараш най-лошото от себе си. Съгласете се, че ако на Никифор и Василена им бяха подбрали подходящи за тях тях хора - щяха да се стараят много повече да се покажат в добра светлина и дори да ни се струват странни - зрителите не биха били толкова анти настроени към тях.
Не съм съгласна и да се подценяват толкова много зрителите, че да смятат за единствено интересен сюжет тип съдби на кръстопът. Това спокойно може да бъде едно младежко предаване, в което да наблюдаваме опознаването на една двойка, флирта, играта на думи - това би било много по-интересно от меренето на рокли и разговори на теми като "Що е то градски транспорт и/или каперси и имат ли те почва у нас?" - просто трябваше да подберат една идея по интелигентни хора и такива, които могат да се изразяват и обосновават малко по-добре. Мерал и Ивана се опитаха да завържат там някакъв по-смислен разговор за нещата от живота, но дори и един на друг не успяха да си разяснят какво точно имат предвид - не им стига речника и един истински спор като хората да си спретнат.
На Василена никой не и е виновен. Тя си крещеше и преди да види Никифор.

# 37
Честит рожден ден, Вики! Бъди здрава, щастлива и обичана!
Скрит текст:
[/spoler]

# 38
 Как се съгласяват да сключат брак с непознат, се чудя. Ако някой от участниците почине по време на предаването, другият остава вдовец/а, нали? Предполагам, че подписват някакви предбрачни договори, но все пак са наследници и имат права върху имуществото им.

# 39
Благодаря за темата bouquet))
Тъкмо си мислех, че никой не пише и всичко е казано и хоп...имало още))
Ми защо се записвали хората. Заради тръпката, ново предизвикателство, интерес към нови преживявания, скука,надежда че може и да срещнеш подобен на теб човек или допълващ. Преди имаше агенции за запознанства, те не са по-различни май, просто не се дават в ефир. Има много самотни хора и при това стойностни. В днешно време самотата не тежи, но и не помага. Тези като Василена и Ивана бръмчат из заведения, но има жени по цял ден на работа, хубави и приятни. Знам и познавам такива. Те не обикалят заведения, не ходят на срещи по сайтове и там каквото има. Мъжете пък са още по-зле май. Стабилен мъж къде да срещне половинка, ако не обикаля чалга-клубове и дискотеки, а и там не е неговата среда. Не мислете, че няма и друг вид хора и стават все повече. Такива предавания са полезни, но лошо направени у нас. Четох някъде, че все повече самотни хора има, доказани професионално, интелигентни, но ...без семейство.
А иначе тръпката, преживяването, за някой по-деен човек и не робуващ на хорското мнение би опитал. Като се замисля на млади години и аз бих пробвала, не защото не съм имала среда, хора, ами тръпката, нещо различно, пък и може щом са специалисти да намерят каквото ми подхожда уж. Не забравяйте браковете преди години как са се уреждали от родители и близки. Дори и не са се виждали повечето, излизали и т-н. Пък са били сполучливи, сега и в арабските страни е още така, не че трябва да сме като тях де (не ме разбирайте в този смисъл) Та това, че не се познават, за пръв път се виждат, не е гаранция че няма да са успешни браковете. Зависи как ги съберат. Но тук целта не е бил такава. Или не са имали кандидати сред които да избират, или просто са неспособни в професията си, или се цели рейтинг някакъв (за мен е непонятно пък това, пак можеха да имат рейтинг с подходящи хора и забавни) Сега се сещам и за "фермер търси жена" предаването. Там пък какво стана не помня, някой дали си избра половинка, май само един и тя беше украинка. Не са ни добри психолозите просто за мен.

# 40
Само един Слави си намери булка, че се и ожени и дете направи в рамките на 3-4 м след предаването. Жената беше бесарабска българка.
Не бяха на едно интелектуално ниво и ми е странно как им се получи. Ама явно химия.

# 41
  • Пловдив
Всички искат да се дават по тИливизора.
Да им плюя на професионализмът,защото в миналия сезон събираха хора с еднакви имена .
Пример: Антония - Атанас
Гергана - Георги
...
Тук вече не присъстват еднакви имена ,но изключително грешен подбор.
За първи път да видя 23 годишна с 31 годишен.
Очаквам в следващ сезон да има 20 годишна с 38-40 годишен.Joy

# 42
За първи път виждаш 23 годишна с 31 годишен?! Сериозно? Сигурно живееш в някаква паралелна вселена.

# 43
Очаквам в следващ сезон да има 20 годишна с 38-40 годишен.Joy
Що бе, ако вземат пример от Милионер търси жена, може и на 55 да я докарат.

# 44
  • Пловдив
За първи път виждаш 23 годишна с 31 годишен?! Сериозно? Сигурно живееш в някаква паралелна вселена.
Тук темата е предаване,а не реален живот.
Имайте малко представа ,бе хора ...
Слагате думи в устата на хората.

Общи условия

Активация на акаунт