Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 346
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 375
Новата му да си прави изводите...Само това ще кажа..

# 376
  • Тра-ла-ла
Този пост го няма на стената му. Поне преди 10 минути го нямаше. Лично ли е скрийншотнат от там? Да не е фейк?

# 377
  • София
💣💣💣 Леле, Фори се активира! Това истинско ли е?

# 378
  • София
Мисля, че едното разминаване Фори-Васа беше и причина за едно от избухванията й. Тя му разказва какво гадже е имала. А той го представи като "тя си търси мъж с татуировки и бицепси"
И искала мъж, който едва ли не да я бие... ooooh! и още преиначаване на думите и, които са си откровени лъжи...  
Колкото и да не е стока Васа, то Форо е толкова мазно отвратителен преструвкаджия, че съм готова да простя доста от недостатъците и...  Sick

# 379
Не мисля, че Никифор лъже. Направи ми впечатление, че е бил много болен преди да се върнат и как Василена е реагирала. Освен проста , няма и грам човещина. Тя е за лечение определено.
Малко е жилището на Мерал, но симпатично. Сам е живял и му е било достатъчно. Обаче...каза нещо, че ще се чувстват хубаво 1 месец и после позамаза нещата. Явно е прекалено възпитан и се чуди как да прекрати нещата. Въпреки, че добре се държа и всичко беше много мило при родителите и, нещо ми светва, че не я харесва за спътница в живота постоянна. Нещо за формата, за емоцията и дотам. Ивана обаче май хлътва наистина.
Зарко, така криви устни и кокори очички, че...неприятно, мазно, грозно.Наема ще им се плаща от предаването. Все пак остават само 2 двойки. Василена и Никифор май приключват.

# 380
Ооо милият и добър човечец!

# 381
  • Terra incognita
Форко леко мутрее? Интересно 😂
Иначе- съвсем очаквана и предвидима реакция на дълбоко комплексиран и наранен мъж.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 23:22 от VickyTaylor

# 382
Добре, че видяхме колко е възпитан и обигран Никифор Simple Smile Сега вече тя има основание да го съди; освен това вярвам на майката, че е казал, че ще е.е психоложката - изглежда ми в негов стил))

# 383
От фейсбука на Никифор

На вид толкова спокоен, а вътре дявол. Така се случват и зачестелите убийства от съпрузи.
А пък тоя пост отново го е изтрил, което вече ми говори за патология. Пълен психопат.
Не защитавам и Василена, можеше да действа като Таня.

# 384
Ох, не знам аз ли съм повредена, но поведението на Зарко не ми се струва толкова скандално. Аз нямам проблем мъжете да пускат глупави бъзици, да се лигавят на моменти, аз се лигавя с тях в такива случаи. Случвало ми се е бивш приятел да ме бъзика на сексистки теми - като виждам, че не е сериозен не го приемам навътре, по-скоро да се включа в шегата.
В тоя ред на мисли отношението на Зарко към Таня е все едно са били заедно дълго време, позволява си и по-освободено държане. На моменти даже ми се вижда готов да запее, излъчва удовлетвореност.
Много повече бих предпочела лигав мъж пред някои други алтернативи.

# 385
  • София
А вярна ли е тази информация, че са разделени Ивана и Мерал?

# 386
  • София /Абсурдистан
От фейсбука на Никифор

Леле майко !!! Това вярно ли е?

# 387
Този пост го няма на стената му. Поне преди 10 минути го нямаше. Лично ли е скрийншотнат от там? Да не е фейк?
Може да е видим само за приятелите му.

# 388
Светозар наистина е един досадник.

# 389
Доста тъпа смешка, при условие че и аз знам, че инфото е достоверно.
В смисъл, че са разделени ли?

Общи условия

Активация на акаунт