Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 363
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 405
Тоя Никифор ще си покаже социопатската природа. И да, невербалната комуникация (езикът на тялото) разкрива много!

# 406
Василена май права ще се окаже. Може наистина зад камерите Фори да е плашещ.

# 407
Преди много постове писах, че Форито не е такъв какъвто изглежда.

# 408
  • Варна
Този пост го няма на стената му. Поне преди 10 минути го нямаше. Лично ли е скрийншотнат от там? Да не е фейк?
Може да е видим само за приятелите му.

Махнал го е. Преди малко му отворих профила да го видя и ми излезе поста. Само малко изрязах изображението иначе е скрийншот. Пак го пускам оригинален  

# 409
Този Форко какви ги пише? Да не е систъра, тя е многофункционална и да е писала от негово име. Нещо не ми се връзва, Фори е сънлив и предпазлив, страхлив. Ако е той, що не скръцна със зъби, докато бяха заедно, толкова поводи имаше.
За мен Никифор е страхлив и не може да понесе последствията от "скърцане със зъби" очи в очи, подмолен е и за това си говори, когато няма камери и свидетели, които да потвърдят думите му и си пише във фейсбук, заобиколен от новите приятели, които го нахъсват.

П.П. Много силно впечатление ми направи, че неговите гости на сватбата бяха 6-7 човека с маминка, систъра и него.

# 410
Той си го е писал, написало е изключително неграмотно. Всичкия си гняв, който така прикрива го е излял в едно изречение-текст, между другото за първи път виждам текст с едно изречение.
С малки букви е, защото се чувства толкова смачкан отново и отново от жена....дано никога не намери жена, която после ще търси кое НПО да я приюти в кризисния си център.

# 411
  • София
Дано Никифор се ограничава само с постове във фейсбук.

# 412
  • Тра-ла-ла
Махнал го е. Преди малко му отворих профила да го видя и ми излезе поста. Само малко изрязах изпбражението иначе е сройншот. Пак го пускам оригинален  [/img]
Мда, достатъчно е ясно, че снимката е достоверна. Благодаря ти.

# 413
  • София
Оооууу, Мери голям джентълмен, много добре се държа, а това с кутията наистина беше мило. Според мен той каза, че за месец ще се сместят, защото ако останат женени ще трябва да търсят нов дом, доста е тясно там, но приятно.

Светозар аз не го хванах какво иска, той искаше квартира, но накрая не искаше нито едно от 3-те, явно очакваше да продължат да обикалят? А Таня много отегчена от всичко искаше просто да ориключат с това. Според мен ясно осъзнава, че инвестират за един месец колкото за шоуто и после айде- кой от къде е. Той обаче колко беше ентусиазиран, на гръб 6 куфара щеше да качва наведнъж, пък като опря ножа о кокала и хъката мъката, змия била... ще катери и ще пее, не ми е приятен този човек, тя хич не ми е искрена, един празен поглед, рядко изразява емоция.

Ники и Васи... оу оу, василена за ПОРЕДЕН път се изложи, толкова ограничено глупава е... намам думи. За Никифор ми е жал, човекът преживя ужасен шок, можеше по-интелигентно да го отхвърли. Трябва да си пълно дърво да видиш всичко това и да не се ядосаш, то в крайна сметка не е привилегия само на Васка да вдига пламъци. Лошото е, че и пада на нивото, АКО изобщо този пост е истински (силно ме съмнява да го е писал той).

# 414
  • Тра-ла-ла
Ники и Васи... оу оу, василена за ПОРЕДЕН път се изложи, толкова ограничено глупава е... намам думи. За Никифор ми е жал, човекът преживя ужасен шок, можеше по-интелигентно да го отхвърли. Трябва да си пълно дърво да видиш всичко това и да не се ядосаш, то в крайна сметка не е привилегия само на Васка да вдига пламъци. Лошото е, че и пада на нивото, АКО изобщо този пост е истински (силно ме съмнява да го е писал той).
Той просто е на такова ниво. Истински е постът. По-горе авторката качи целият скрийншот с предпоследния пост на стената му и с последния (изтрит вече)

# 415
Голямо оправдание за "завесите"  Laughing

Да. Защото главната функция на завесите по принцип не е спиране на слънцето, а за събиране на допълнителен прах. Затова са нужни полу-висящи листове хартия. Едни щори да беше сложил ако не може да дупчи за корниз... Едни Римски щори и да си ги вдига до половината, за да си гледа гледката. 120лв са. Срамота..

От фейсбука на Никифор
Скрит текст:

Оу.
"Лошо. Много лошо".

Тоя господин не знае кога да спре. Няма реална преценка кога е фаворит в една ситуация и трябва да си задържи изблиците за приятелския кръг. Положителният му образ тук продължи буквално 4 минути. Grinning Grinning

# 416
  • София

Той просто е на такова ниво. Истински е поста. По-горе авторката качи целият скрийншот с предпоследния пост а стената му и с последния (изтрит вече)
[/quote]

Мен ме съмнява, все едно някой друг го е написал от негово име. Ще видим де, по-натам ще се види.

# 417
Положителният му образ тукпродължи буквално 4 минути. Grinning Grinning

Че имаше ли някой, да му се е вързал и 4 минути тук? Grinning

# 418
  • София
Ма тва сериозно ли...  newsm78 #Crazy  Дори и след това:

От фейсбука на Никифор

Понякога съм буквално втрещена, какво ли не могат да понесат някои жени...  Rolling Eyes #Crazy #Crazy

# 419
  • Terra incognita
Положителният му образ е само в главите на фенките му 😀
В предаването просто запази самообладание и предпочете отново ролята на жертва.
Както писах и преди- реакцията му е напълно предвидима и очаквана. Реакция на дълбоко наранен и комплексиран мъж.

Общи условия

Активация на акаунт