Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 70 351
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 420
  • Брюксел / София
Аааа, Форито още има фенки. Сега мантрата ще е, че глупавата Василиса му е нанесла непоправими щети за няколко дни.
Тя поне си е натурално глупава, не търси да се оправдава с “рицаря”.

# 421
  • София /Абсурдистан
А кое жилище ще ремонтират, това на
 Зарко ли?
При кастинга дали са ги питали какъв
партньор търсят? Защото ако са, можеха да се спстят много проблеми.

# 422
  • София
Положителният му образ тукпродължи буквално 4 минути. Grinning Grinning

Че имаше ли някой, да му се е вързал и 4 минути тук? Grinning

Естествено, че имаше и такава "дреболия" като този пост надали може да охлади фенските страсти.

# 423
Поста за мен е реален сами си го е написал, мислите изляти в поста са си негови, грамотността също. Изпитва голямо вътрешно напхрежение, чувство за малоценност/вече/, говори ми за мвоментни трудностии за пресметливост.

# 424
Абе всичките са...нямам думи.
Няма един читав в този "социален експеримент" ,начело с мачмейкърите!

# 425
Положителният му образ тукпродължи буквално 4 минути. Grinning Grinning

Че имаше ли някой, да му се е вързал и 4 минути тук? Grinning

Виж напред в темата. Много коментиращи го обявиха за премерен и контролиран. Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 11:21 от Не се сърди, човече

# 426
  • Брюксел / София
А кое жилище ще ремонтират, това на
 Зарко ли?
Е, предполага се, че нещо са ги питали и евентуално е имало някакви отговори, но специалистите или не са внимавали, или не помнят ‘щото очевидно резултатът е плачевен.

# 427
  • София
Едно е да са ги питали, друго - да са им казали и трето, и четвърто да са се съобразили... "специалистите"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428

Мен ме съмнява, все едно някой друг го е написал от негово име. Ще видим де, по-натам ще се види.

Той си го е писал, личи си по стила на изразяване, въпреки че липсват традиционните главни букви. Реакция на безкрайно комплексиран мъж, който е бил отхвърлен. Отново изтри поста, защото явно се усети, че написаното ще разбие добрата светлина, в която толкова държеше да се представи. Късничко, Форка...

# 429
Едно е да са ги питали, друго - да са им казали и трето, и четвърто да са се съобразили... "специалистите"... Stuck Out Tongue Winking Eye
Даам, а и богаташ за Васка няма да се намери в шоу програма от тоя вид.
Утре Форито отново ще пише, прави го след всеки епизод и после трие, щото не  е самоуверен.

# 430
Виж напред в темата. Много коментиращи го обявиха за премерен и контролиран. Simple Smile
Дори си има един отявлен защитник в лицето на KaiZer.
То и Стокхолмския синдром съществува, но е клинично описан Grinning

# 431
  • София
Ники и Васи... оу оу, василена за ПОРЕДЕН път се изложи, толкова ограничено глупава е... намам думи. За Никифор ми е жал, човекът преживя ужасен шок, можеше по-интелигентно да го отхвърли. Трябва да си пълно дърво да видиш всичко това и да не се ядосаш, то в крайна сметка не е привилегия само на Васка да вдига пламъци. Лошото е, че и пада на нивото, АКО изобщо този пост е истински (силно ме съмнява да го е писал той).
Ма тва сериозно ли...  newsm78 #Crazy  Дори и след това:

От фейсбука на Никифор

Понякога съм буквално втрещена, какво ли не могат да понесат някои жени...  Rolling Eyes #Crazy #Crazy

Съвсем сериозно, можеше да му каже не те харесвам, няма да се получи, това всичко беше излишна драма. Ама я си признайте, ако видите всичко това по ваш адрес по телевизията, няма ли да се ядосате искрено? Да искате да го взривите? Тя се държа ужасно, опита се да се изкара тя жертвата, че я бил нарекъл меркантилна?!??! А той да седи и да гледа отстрани? Не се излагайте, всеки би се ядосал.

# 432
Да се ядосаш е едно, но да пишеш толкова обидни думи и заплахи за саморазправа (При това публично!!!) означава, че имаш нужда от психолог и лечение.

# 433
  • София
Аз даже бих побесняла, но ще си кажа нещата в очи, а не като мишка-avenger сред дружките във фейсбук и то с такива психарски заплахи.

# 434
  • София
Той и тя имат нужда от психолог, това е ясно, просто казвам, че Василена не е единствената, която може да избухне така.

Общи условия

Активация на акаунт