Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 72 000
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Аз съм Лъв, но обичам да ставам сутрин и да правя кафе за мен и половинката. И баници въртя, и мекици. А мъжът ми дори не е турчин, ебаси...
И аз съм така, и ми доставя удоволствие. Имаме си и хубави черти Лъвовете, но като ни изгърмят бушоните е добре другите да стоят на безопасно разстояние. Joy

Мама Никифорова ми прилича на Скорпион или в краен случай Близнаци.

# 1 186
KaiZei, само най-хубавите неща! Wink

Аз съм Лъв, но обичам да ставам сутрин и да правя кафе за мен и половинката. И баници въртя, и мекици. А мъжът ми дори не е турчин, ебаси...
И аз съм така, и ми доставя удоволствие. Имаме си и хубави черти Лъвовете, но като ни изгърмят бушоните е добре другите да стоят на безопасно разстояние. Joy

Мама Никифорова ми прилича на Скорпион или в краен случай Близнаци.
Ма как бре лъвовете сме най-готините хора. Малко сме избухливи, но пък сме с големи сърца и сме изключително грижовни и обичливи Heart

Тази дама, която спуска инфо във фб на Никифор , или чете тук ,или е една от пишещи тук. И предния път инфото беше , като прочетено от тук..

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 08:24 от BaDBluEeYeS

# 1 187
Ей , тъй. Лъвовете и останалите зодии, както дойдат. Ние сме слънцаа и всичко ни е на 6. Другото ни се полага и се подразбира))
Не ставам сутрин рано, но когато го правя и имам възможност се постаравам да блесна. Все пак от време-не време трябва да огряваме поданиците)))
Другата двойка ще е още по-зле. Това предаване е изпитание на нервите. Толкова по-стойностни хора е имало , ама на...замисълът е да ни тормозят.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 08:45 от Анонимен

# 1 188
Ох, така сте разтормозени, като гледам, та чак с ровене в личните им профили си лекувате нервите.
Поредният успешен социален експеримент.
Grinning

# 1 189
Преди лягане прегледах профила на систър. (Падам си по хорър жанра). Добрата новина е, че ползва дезодоран и рол- он Нивеа, както и мокри кърпи.

А блясъка в очите с какво го поддържа??? Joy Joy Joy
Той си е по рождение.

# 1 190
Ох, все по-малко ми се коментира - то предаването стана - измислени огледи на квартири, поръчка на ключове, на кафе с маминки - къде е любовта изобщо? Скука, скука............

За мен Мерал си е турчин - личи си по-поведението и възпитанието му. Към Ивана също се държи по очаквания начин - с голямо уважение, внимание, но сякаш като към дете - т.е. опитва се вече да я превъзпитава, напътства, моделира. Странно ми е защо обаче тези двама човека(най-младите), които уж заявиха колко им е хубаво заедно и как се сближават, не показват никаква близост- никога не се гушкат, целуват, докосват, закачат- не ми приличат на прясно влюбени! Simple Smile Мерал хубаво я събуди(разбирам скучно му е, пък и операторите може да са казали - хайде, че трябва да си ходим:)), но защо не я гушна, целуна нещо - така се будят младоженци - а не Джони и Уилма. Или много се притеснява от камерите или нещо го възпира, тя в началото беше по активна, но се отдръпна също.

Светозар се опитва да го играе на прясно влюбен - май само за тях съм сигурна, че правят секс, ама повече ми прилича на тинейджър, който не знае как да се държи изобщо, а с жена конкретно съвсем. Смешен е, да не кажа жалък е! Който го е излъгал, че има чувство за хумор, не му е приятел. Таня уж твърди за себе си, че няма, но на няколко пъти се пошегува и то много уместно. Досадата в нея я усетих отдавна, обаче вече сякаш виждам досада и в него - Танчето явно е търсила стабилен мъж и съпруг, с който заедно да посрещат проблемите в живота, а Зарко някоя, с която да се забавлява и разнообразява! Само, че сега вече Таня освен с добре поддържаната си фигура, с нищо друго не му е интересна - даже почна да я напада - змия била, свита й била душата - като нищо той първи да каже, че му е писнало. Жалко за Таня! Sad

Форито и Василена няма да ги коментирам, чакам следващите. Силно се надявам при тях нещата да са се получили и след като видяха провала с Н и В, да са ги запазили за малко по-късно - като компенсация някаква! Simple Smile

# 1 191
  • София
Понеже вчера гледах епизода до средата, сега от коментарите разбирам, че сагата с Никифор и Василена е приключила?
Ще вкарват нова двойка? Е, за какво ни занимавха с тия емоционално нестабилни хора толкова време? Явно наистина е можела да каже не и да спести на екипа разходи за екскурзия и да хванат направо нова двойка? Що за абсурд? Според мен хванеш ли се на хорото ще трябва да изкараш месеца, щеш нещеш, един вид урок за тъпотията ти Grinning То за Василена ще е най-добре да я забравят по-бързо хората. И заучените призиви- гледайте, ще става по-интересно загубиха тежест, абе изобщо... май спирам да гледам тази пародия.

# 1 192
  • Варна
Кога казаха, че ще има четвърта двойка? Боже, а уж гледам.

# 1 193
Нещо и аз се отчайвам от тоя цирк. Един месец ни занимават с тия двамата льохмани. Другите и те са ми постни.

# 1 194
Пропуснах да видя новата двойка Sad

Не знам вчера защо няколко души в предаването казаха, че Василена не знае какво иска - тя определено знае какво иска. След като казва, че е имала хубави връзки, в които се е чувствала щастлива, сигурно иска нещо подобно, а не да прави компромиси.

Защо са решили да дават нова двойка - сигурно драмата с Никифор и Василена приключи окончателно и повече няма да ни занимават с тях?

# 1 195
Изгледах набързо вчерашния епизод, но явно пропуснах анонс за 4-та двойка? Достоверна ли е тази информация?

# 1 196
Която от поклонничките ще се жени за Фори да знае че встъпва в полигамен брак - с Фори и мама. Жени се за двамата.

Тоя мазньо простоооо ще го бутна от терасата!
Пропускаш систъра в другата стая. Представям си ги на семейна вечеря, булката с Форчо, и двете Крийпи дами Bowtie

# 1 197
Разбира се, че Василена знае какво иска и търси, повечето жени знаем. И знаем какво не искаме-такъв като Форчо. Една негова фенка беше писала в профила му под една снимка положителни и успокоителни слова и че малко мъже вече били като него, за което мога да кажа само: и слава Богу!

# 1 198
Изгледах сега на запис снощната серия, но недадоха анонс за другата...
Това, което ме изненада е изказването на Таня, че нямала чуство за хумор. В такъв случай ще и доста трудно с шегаджия като Зарко. Аз например обичам да контактува с хора, които се шегуват и ми е приятно, разбира в кръга на нормалното, не дебелашки и черен хумор.
Зарко от своя страна си го каза искам да си отпусне душичката, но понякога пресолява манджата.
И да се върнем към моя "любимец" Joy, не съм те забравила Форчо за теб винаги ще имам да кажа нещо хаха.
Мамин сладък, хрисим как защитаваше Васка, а мама как хубаво влезе в ролята на свекървище с този назидателен тон и в опит да очерни "снахата". То се видя тези хора не са читави, злобни същества, крушата не пада по- далеч от дървото!

# 1 199
Хора ама много ви моля с тия зодии, нищо не определят само те. То така излиза, че на света има само 12 вида характери според зодията. Ако наистина гледаме астрологията си зависи и от асцендент, фаза на луната, планети и пр. И да не забравяме първите 7, среда, бит, семейство, времена и нрави...

Общи условия

Активация на акаунт