Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 71 968
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Скрит текст:
Аз гледах промото вчера. Върнах си го и го изгледах.

Показаха Форю (локума) и Василена на 2 стола пред психоложката, която ги питаше "Ще останете ли заедно".
Joy Joy Joy hahaha hahaha

4 от 15 избраха и пак не се класирах. Sad
Радвай се на късмета си... иначе всички очукани самотни лели, щяха да те налазят...  smile3521
Паднах! hahaha hahahahahaha

# 1 306
За Мерал и Ивана. Когато двама души се обичат и са в началото на съвместен живот, от само себе си режимите им си пасват и приобщават - обикновено заспиват и се събуждат заедно. Нямат ангажимент към дете, което да ги буди или да водят на градина, училище. Тоест, в момента ангажиментът им е един към друг. Ами, като той стане рано и ти направи кафе, ти защо да не си вдигнеш дупето на другия ден по-рано, за да го посрещнеш и ти с кафе? Трябва да има някаква взаимност, когато двама души делят един матрак... плаващи пясъци. Satisfied

Aз бих казала, че ангажиментът им е към предаването. Вече камерите дошли в апартамента на Мерал, а Ивана още кърти. Навярно е знаела още от предния ден в колко часа ще дойдат да снимат, но мързелът си е мързел. Стана от леглото и  каза, че щяла да си вземе един душ и пак всички да я чакат поспаланата тепърва да се къпе, гримира и облича.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:10 от Анонимен

# 1 307
Никифор - 41, не 31.

Ужас - на 31 ли ви изглежда??

# 1 308
Още не мога да го преценя - от една страна човека се надява да си прекара  хубаво "един месец на матрака" Simple Smile, от друга пък ми изглежда доста притеснен и май възпитанието му не позволява да  задълбочи отношенията си така публично с жена без да сигурен, че нещата са сериозни.
Според мен Мерал намира доста недостатъци /от негова гледна точка/ при Ивана. Фактът, че е много млада, му дава надежда, че ще се промени. В момента сякаш опипва почвата, дали би могъл да й повлияе положително /пак от неговата гл. точка/ или не си заслужава.

# 1 309
Никифор - 41, не 31.

Ужас - на 31 ли ви изглежда??
Да, поправих го, бъркам клавишите близките. Но се знаят годините. И да, еднаква е разликата между двете двойки.
Пак да питам, такава като Василена, ако роди от мъжа ви и той е с някакви възможности , какво правите. Щото това дете е наследник равностоен с вашите деца, нищо че няма брак с него.
Не че такъв мъж си заслужава да остане с мен, но случаи всякакви. Кифличка малко била видиш ли, тунингована. Вече и психоложка станала. Че не бяха прави този Фори да и натресат, ама да не би мъж като Мерал да я търпеше примерно, виж Зарко..щеше да е веселба с жълтото паве родословие, аристократ.

# 1 310
  • София
Моите разминавания в очакванията за поведението на участниците май идват от това, че аз наистина си ги представям като вече семейни хора, които създават любовно гнездо. Но все повече ми се струва театър - всички влизат в роли, сценарии и постановки. Снимаме нещо да покажем. Когато обичаш или поне искаш да заживееш с някого наистина, със сигурност няма да имаш поведението, което демонстрират. Ще личи взаимност, ще има истински интимни разговори и съпричастност.

# 1 311
За мен 8 години са голяма разлика. Може да се случи, ако хората са влюбени (всъщност, ако има любов, годините нямат значение), но не е нормална и често срещана. Повече няма какво да коментирам по този въпрос.

# 1 312
  • 221B Baker Street
Иванка с чий акъл е решила, че е готова за брак?! Тя как точно си е представяла брака?! Та нея я мързи да гледа, освен когато е с телефона си и когато яде. А сега, кой ще ѝ готви, кой ще я пере?! Или очаква Мерал да я развежда по цял ден по ресторантите и кафетата? Изобщо, какви очаквания има за брака, много ми е чудно?!

# 1 313
Ама това за Таня че търсела устроен човек ми е малко прекалено някак си. Защото тя самата дели жилище с децата си, защо непременно пък партньорът й трябва да има самостоятелно, че и кола и др. придобивки. Също така ми е странно как уж хареса къщата, а после си търсят квартира.....уж нищо не би променила там. Те са ми най-мътните като прогноза, а в началото мислех, че само те ще успеят да останат заедно.

# 1 314
  • Тра-ла-ла
А, дали Таня дели жилището с децата си? Който има желание - да порови из профилите на семейството й.

# 1 315
А пък аз да питам, понеже често се споменава, че Светлозар няма какво да предложи, а Таня какво може да предложи, освен гледането на внуци?

# 1 316
Е, то предложението за квартира беше на Светлозар. А колкото до това Таня да прави промени в къщата, ами има нещо което се нарича такт, малко е невъзпитано с прекрачването на прага да кажеш, че искаш да разрушкаш до основи нечий дом. Колкото до оставането заедно, аз не мисля че ще останат. Прекалено са различни като хора.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:05 от Анонимен

# 1 317
За мен 8 години са голяма разлика. Може да се случи, ако хората са влюбени (всъщност, ако има любов, годините нямат значение), но не е нормална и често срещана. Повече няма какво да коментирам по този въпрос.
Но Ивана и Мерал ти се виждат подходящи, а тя пак казвам няма и дете, младо момиче е.Същата разлика, нали?
Но пак не ми отговори, защото най-често тук няколко души с нокти защитавате Василиса. Да , съгласна съм Никифор е обикновен, мекушав, не е търсеният от повечето жени мъж. Но пък за Василена да изкарвате жертва, права , потърпевша, не съм съгласна. И пак питам, ако такава ви се намести в семейството, защото такива търсят мъже с възможности и улегнали, какво правите. Че и дете да му роди, дори и да не го е искал.
Има една поговорка " Не прави това, което не искаш на теб да направят"
А Таня не знам дали си заслужава да плаща тази цена за едно жилище да остави на дъщеря си. Абсолютно несъвместими и там характери. Таня е жена, няма какво да предложи, но има и внуци, за които се грижи не знам защо, но така разбрах. Това е багаж при нея на тази възраст.Нито жилище ще има с този човек, нито ще може да гледа внуците с него.
За мен предаването се изчерпа тотално.

# 1 318
# 1 319
  • София
Всички участници и изобщо всички хора, имат право да предявят претенции за потенциален партньор. Тук идва моментът в предаването психолозите да си свършат работата и да преценят кой с кого би си паснал, но поне една идея по-дълбоко от "той иска дете, пък тя има дете, значи са перфектни да се оженят". На Ивана трябваше да ѝ намерят едно диво (в хубавия смисъл) момче, с което да са на един акъл - да си ръчкат телефоните, да си се селфят по стадионите, да нагъват хамбургери до припадък и вечер да дивеят по чалга дискотеките. Мерал има нужда от  по-улегнала жена, може би към 28-30 години, вече минала през бурния нощен живот. Същото важи и за останалите двойки. Просто изобщо не са се съобразили с желанията на участниците. И каква е тази глупост по средата да вкарат нова двойка? Да не бяха губили времето на зрителите с Василена и Никифор като неподходящо са ги съчетали.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 15:23 от malina_smile

Общи условия

Активация на акаунт