Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 72 007
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 335
Според мен снимките на Таня са стари. Вероятно след операцията и химиотерапията.

# 1 336
Стари са- от преди две години.

# 1 337
тези снимки на Таня сегашни ли трябва да са или са стари в предаването изглежда доста по-добре.
Сега гледах предаването на запис в Нова плей но свършва как Ивана отключи апартамента на Мерал и не се вижда нищо за тази четвъртата двойка. Дайте повече инфо как изглеждаха горе долу какви години са.

# 1 338
Според мен снимките на Таня са стари. Вероятно след операцията и химиотерапията.

Аа, ясно! Подведох се по датата над самата снимка и реших, че са прясно публикувани.

# 1 339
Това на снимките Таня ли е? Много променена ми изглежда, дори си мисля, че не е тя. Много по-добре изглеждаше в предаването.
За внуците, Таня сама спомена, че с едното поне спи в едната стая и показа леглото. Също спомена, че тя се грижи за тях и вървят с нея. Поне аз така разбрах от думите и.
Таня търси човек, който да живее самостоятелно, да има големи деца като нея, възпитан и може би малко скучен, организиран и да си прекарат заедно старините спокойно. Не виждам лошо и аз бих така постъпила честно казано.

# 1 340
Стари са- от преди две години.

И с каква цел ги постна тук? Който има желание, ще влезе да ги разгледа в профила и.

# 1 341
Защо трябва да има цел?
Участничка ли е? В темата Женени от пръв поглед ли съм?

Или за Фори и Василена може да се вадят архиви, а за Таня не може?

# 1 342
Докато ви изчета и забравих какво исках да кажа.
   Симпатизирам на Таня.Такъв като Зарко не бих търпяла в обкръжението си доброволно.Прекалено много лигня и тъпизми ръси,и само той си мисли,че е забавен. Според мен Таня има чувство за хумор,но тънко, възпитано, умее да иронизира.
  Относно Фори-дано повече майки на момчета си дават сметка,колко могат да навредят на синовете си.А пък принцесите на мама с правилното отношение биха могли да са принцесите на своя съпруг.Васка ми е далеч от това.

# 1 343
Таня има още един профил съвсем нов. Този, от който са поснати снимките го подминах, защото не я познах.

# 1 344
И при мен предаването снощи свърши с Мерал и Ивана, отключващи апартамента.

# 1 345
  • Обран бостан ;)
Трудно ми е да отговоря на всяка поотделно, но тъй като в темите често се споменава, че мъжете не давали нищо ще споделя какво един мъж вижда в участничките.

Жена в менопауза с тежка диагноза.

Жена на 33 "мамино детенце" със сив бизнес, дете от друг мъж, потресаващи корекции и безкрайни претенции.

Млада, донякъде красива, но не особено талантлива фолк певица с един клип за който едва ли е платила с пари.

От трите само една живее и се издържа самостоятелно.

С какво тези жени биха допринесли за подобряване на живота на един мъж освен в интимната област ?

Мъжете за да са във формата си имат и те недостатъци заради които жените ги отбягват, но всички криво ляво живеят без подаяния и нямат особени претенции за жените, които са им избрали от екипа.

В този ред на мисли намирам, че екипа за подбор са си свършили работата. Друг е въпроса, че кандидатките искат друго.

Ако смятат, че са ощетени от екипа да си го бяха намерили сами този мъж

# 1 346
  • София
Четвъртата двойка ги показа в промото за следващата седмица, дадоха го след новините.

# 1 347

Таня явно се е развела и е "започнала" на чисто, с нова ВИЗИЯ! Явно не желае повече да я разпознават като участник в предаването...аз поне не бих я познала така на улицата. Можеше да не взима за пример точно стайлнг тип Патрашкова, де...
Ако гледаше предаването или ако четеше темата, щеше да знаеш че съпругът е починал.
Таня е преборила рака, снимките най вероятно са след химиотерапията и.
Тоест стари.

# 1 348
Защо трябва да има цел?
Участничка ли е? В темата Женени от пръв поглед ли съм?

Или за Фори и Василена може да се вадят архиви, а за Таня не може?

На Форко обсъждаме стайлинга, затова качват снимки.

# 1 349
Не се чудя, че Фори е с гадже. Има доста голямо количество прости непретенциозни женици, за които “голям късмет“ означава да са с мъж, който не пие и не бие.

Двете маминки снощи бяха голям цирк.

Очевидно е, че Ивана е в предаването за да се покаже на екран, а не да намери мъж.

Мерал има нужда от интелигентно момиче с близък до неговия произход и възпитание, а не това малко хитро глупаче.

Общи условия

Активация на акаунт