Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 867
  • 2 019
  •   2
Отговори
# 1 605
В Йордания, сред ориента, Бат Зарко щеше да събори сергията като истински Бай Ганьо, щото напръскали жена му без да го питат, биейки се в гърдите Булгар, Булгар!

# 1 606
  • София
е, хайде и Танчето пърхаше от щастие, преди да види семейното огнище.
Не мисля, не ми изглеждаше пърхаща от щастие. Освен прословутата целувка на сватбата, не са я давали да си позволи нещо повече от подаване на бузка/ръка за целувка. Беше сдържана и обрана, по-скоро му даваше шанс на човека.

# 1 607
  • Terra incognita
Аз не знам как до сега не се е контузил или самонаръгал непредумишлено с тия кокали на врата. Това някакъв аборигенски накит ли е, или просто е обезкостил коледната пуйка?

# 1 608
Аз пък се чудя къде изчезнаха целувките между Ивана и Мерал? На сватбата такова целуване падна, първите дни след това пак имаше тук-там по някоя и след това нищо Rolling Eyes

# 1 609
Явно гледаме различни придавания. Таня се разтапяше от щастие в Йордания. Бай Лисан я омайваше с истории, как представяш ли си от тук са минали римските колесници и вадене на ключ от симеоновската хасиенда.
А за целувката- вярно и направи инспекция на сливиците.

# 1 610
  • Terra incognita
Аз пък се чудя къде изчезнаха целувките между Ивана и Мерал? На сватбата такова целуване падна, първите дни след това пак имаше тук-там по някоя и след това нищо Rolling Eyes
Явно Мерал е видял пилотното парче на любимата си в ютюб и кръвта му е замръзнала.
Или кипнала. 100% се е отвратил и се е отдръпнал.

# 1 611
Значи "новата непознаваща се"двойка всъщност са си близки Angry

иначе и аз като гледах промото ми се сториха доста еди нза друг и направо не повярвах,че може СПЕЦИАЛИТИТЕ  да са ги подбрали като двойка,ако е така много е гадно да залъгват зрителите

# 1 612
Ясно, че трябва в сценария поне едната двойка прави секс. Коя обаче Wink
Новата Simple Smile
Стига, моля ви се! Наистина ли смятате, че Мерал и Ивана не са правили секс?

# 1 613
  • ГО
Ивана му е отвъртяла главата на Мерал от секс. Сигурна съм, пък ако ще самата тя да се кълне, че не са спали.

# 1 614
  • 221B Baker Street
Ама то само с единия гол секс не се живее. В другите неща като я няма никаква, секса едва ли ще я спаси.

# 1 615
Ясно, че трябва в сценария поне едната двойка прави секс. Коя обаче Wink
Новата Simple Smile
Стига, моля ви се! Наистина ли смятате, че Мерал и Ивана не са правили секс?

И аз мисля, че са правили. Иначе Мери щеше много по-трудно да понесе непрестанното ѝ селфене, "професията" ѝ и всичките чупки и стойки и вероятно нямаше да си дава такъв зор да ѝ се хареса. Пуснала му е едно промо за зарибявка

# 1 616
Ама то само с единия гол секс не се живее. В другите неща като я няма никаква, секса едва ли ще я спаси.

Бая време може да се изкара само на единия гол секс.
Жените/мъжете, които се развеждат заради любивниците си са един пример.

# 1 617
  • София /Абсурдистан
Явно Мерал е видял пилотното парче на любимата си в ютюб и кръвта му е замръзнала.
Или кипнала. 100% се е отвратил и се е отдръпнал.
Пак съм изтървала. Може ли линк много моля?
Ивана му е отвъртяла главата на Мерал от секс. Сигурна съм, пък ако ще самата тя да се кълне, че не са спали.
Със сигурност  Peace

# 1 618
Едва ли. Нямат вид на хора, които са били интимни. Усеща се дистанцията между тях.

# 1 619
  • София /Абсурдистан
Видях клипа и останах безмълвна. Някои хора са се взели супер на сериозно.
Е, може да са се развалили нещата в последствие .

Общи условия

Активация на акаунт