Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 848
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Тра-ла-ла
Може би Лисан наистина е станал жертва на имотната мафия. Постът е в контекста на друг разговор
Скрит текст:

# 1 726
Нещо я няма тая снимка с рогите
Намерих я, верно му отиват!

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 23:13 от Jelly Bean

# 1 727
  • Terra incognita
Всъщност, мен не ме вълнува дали е жертва на имотната мафия, или на друга някаква мафия. Негова си работа. По- интересни са ми анализи, свързани с личностните качества.

# 1 728

Напълно ви подкрепям,аз също мисля така.Явно човека не иска да порасне и въпреки,че е на 56,ще си остане вечният шестокласник.
Причината била в нея? Ми, то, на крива ракета космосът й пречи.
А снимката...какво да ви кажа. В 6- ти клас се смеехме на подобни неща.

# 1 729
  • Тра-ла-ла
Всъщност, мен не ме вълнува дали е жертва на имотната мафия, или на друга някаква мафия. Негова си работа. По- интересни са ми анализи, свързани с личностните качества.
Така, де....ако апартаментът беше изгубен по друг начин - можеше и да има хляб за личностните му качества и дефекти по тази тема Wink

Пак ли строяваш какво да пишем?! Grinning

# 1 730
  • Terra incognita
Джулая, никого не строявам. Говоря от първо лице, единствено число, че лично мен не ме вълнува дадено нещо и не ангажирам никого с мнението и предпопитанията си.
Ама, ако ще подхващате пак зодиите, няма да се разберем 😀
Вече ми очерниха зодията и се чувствам безсилна да се защитавам.

# 1 731
Не зная какво очаквате вие от мъж на 56, с явно социално (за масата жени) неприемливо поведение, може би да крои бъдеще за отвъдния живот, почиващо на неясни критерии за сериозност. Сякаш ще се жените за него.

# 1 732
  • София
Акцентите.
Постът е от 28 март.

# 1 733
Зарко може да е на 56 години, но се усеща като на 6;)

# 1 734
Личностните му качества... да ги зарие дълбоко под гнила шума, че не са за показване. Един му бил казал "Заро, толкова глупости си правил в живота, та една повече или по-малко, няма да ти навреди."
Прав е бил човека. Той отдавна е увреден.

# 1 735
  • Terra incognita
Имаше една тема за физиономиите, в която някои потребителки спореха, че не можеш да съдиш за човек по чертите на лицето му.
Ей ги, нà. По- нагледни примери от тези, здраве му кажи, хелем пък Лиско 😅

# 1 736
Ми някакси ми е неприемливо подобно държание от голям човек.За мен човек на 56години,не е стар(кроящ планове за отвъдното).Това са улегнали  ,зрели хора,видяли и научили повече неща от мен в живота?Нереално ми е голям мъж да ми се влачи по земята и да хленчи за куфари.По никакъв начин не ми се връзва това държание.Баща ми е малко по-голям от него,определено има чувство за хумор,но не се държи като детенце.Не миии казвааа : Танчееее вижжжж тукааа има слонче,амааа вижжж тука има слонче.Олеееее слонченцееееее.Някак си,ей това му държание отблъсква.
Не зная какво очаквате вие от мъж на 56, с явно социално (за масата жени) неприемливо поведение, може би да крои бъдеще за отвъдния живот, почиващо на неясни критерии за сериозност. Сякаш ще се жените за него.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 02:41 от Bubi99

# 1 737
  • Terra incognita
Току- що установих, че във фейса имам селфи с плюшена играчка 😀
Нова визия, туй- онуй...
Ама къде сте всички тая вечер? Ясно, по барчета сте. Само аз гледам бой на мечки и варани по ng wild 🙄

# 1 738
  • Тра-ла-ла
Танчееее вижжжж тукааа има слонче,амааа вижжж тука има слонче.Олеееее слонченцееееее.
smile3532

# 1 739
Танчееее вижжжж тукааа има слонче,амааа вижжж тука има слонче.Олеееее слонченцееееее.
smile3532

Tова със "слончето" наистина беше брутална лигня! rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт