Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 756
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 890
Да, май дъщерята не живее там, а само детето (внучката, ако съм разбрала правилно) Другото дете май е на сина и. Ама той пък къде живее, щом се е разделил с приятелката си или жена си..вече не мога да разбера кой , какъв е. Та момчето май е внуче от сина на Таня, а момиченцето е внучка от дъщерята. Таня май се грижи и за двете внучета. Нещо такова си мисля и разбрах.
Не съм броила куфарите, но самата Таня каза че са 7 плюс една раничка видях.

# 1 891
  • Тра-ла-ла
Ровете малко из ФБ профилите. Много сте се отпуснали в чакане вторника да дойде Mr. Green

# 1 892
Накрая ще вземат да ни изненадат, защото никое от твърденията заедно са и не са заедно не е категорично и не е ясно кое е вярно.
Едната от приятелките на Таня е съученичка на майката на моя позната и някога живеехме в един квартал (сега не знам къде живее). Жена, която се занимава с изкуство, има познанства в артистичните среди и широк кръг от контакти. Много от нейните приятели са приятели с мои приятели и всичките те са свързани с танци и музика. Явно тя е от най-близките приятелки на Таня, защото беше една от трите, които беше събрала, за да им каже за сватбата. При познанство с такива хора, не мога и не мога да намеря обяснение за участието на Таня в това чудо.
Мерал и мъж ми и днес са се засекли във фитнеса и вече са на "здрасти" хихи.

# 1 893
  • София
... Което ме подсеща, че само Мерал ще "спечели" от тв участието си. Той изглежда и най-надеждният от всички.

# 1 894
... не мога и не мога да намеря обяснение за участието на Таня в това чудо.
Мерал и мъж ми и днес са се засекли във фитнеса и вече са на "здрасти" хихи.
И аз не си обяснявам защо участват Таня и Мерал. Останалите са ясни, но тези двамата са различни и биха могли да си намерят много подходящи половинки без да участват в този сеир.

# 1 895
Мерал е вярвал, че ако не да му намерят жена, то след това лесно ще си намери такава.

А Таня каза, че се е записала, защото самотата много ѝ тежи и иска да бъде обичана и да обича. Вероятно е вярвала, че наистина ще намери някой, с който да си изкарат старините.

# 1 896
Е то и Василиса казва, че е принцеса, ама.. не е.
Това кой, какво казва не вярвам много, трябва да се пресява. Не е казване на 4 очи и пред близък, че човек да е откровен напълно. Гледат ги много хора, не са деца и знаят, че ще влезнат в устата на хората.
Мерал е имал връзка сериозна и до брак стигнала с момиче, но родителите не са разрешили на момичето.Вероятно това го е съсипало, най-малкото обидило и се е затворил в себе си. Пробва момчето, не всеки може да ходи по барове и дискотеки,много млади мъже знам има сами , както и жени.
Таня е друго нещо. Там ще видим, просто досега не се замислях много и ровех, Форчо ме обсеби и Василисата и ....само Лиско ме дразнеше с държанието си. Таня обаче и симпатизирах, сега обаче нещо ме ръчка и човърка.... не ми е ясна нещо.

# 1 897
Ама тя Василиса не лъже, тя си вярва , че е. Това, че представи и реалност се разминават е нещо друго..

# 1 898
Мерал наистина се е надявал "специалистите" да намерят неговия човек. Това е казал в отговор на въпросите на общите ни приятели.

# 1 899
  • Terra incognita
Мерал ще си намери момиче, особено след предаването. Въпросът е какво ще правят останалите ( без Таня) , като се изложиха и не спират да се излагат?

# 1 900
Каката ще запише нов мега хит за лятото. Форьо ще се вземе с приятелката си, ако не избяга от Систъра ще си живучкат тримата и после леля Бени ще подари на бебето своето Гръмпи.
Василена ще си намери нов Хеликоптер.
Лиско се стяга за нов протест и те..така.

# 1 901
Като гледам как продължава да расте списъка с приятелите на Нафарфорий и то с жени, явно е вярна приказката, че боклука за един е съкровище за друг.

# 1 902
Според мен нищо особено няма да правят- каквото и до сега! 😀 За мен шансовете им да си намерят някого си остават същите. Преди формата ние може да не сме знаели що за стока са Василена и Зарко например, но гаджетата им със сигурност са знаели!

# 1 903
Като гледам как продължава да расте списъка с приятелите на Нафарфорий и то с жени, явно е вярна приказката, че боклука за един е съкровище за друг.
За какво са му на тоя льольо тия непознати хора "приятели"?! За какво! Да го гладят по посока на косъма? И после? Илюзиите му ще пораснат още по-гигантски и един ден сапунения му мехур така ще гръмне, че ще му люти на очите бая време.

# 1 904
Аз се чудя Фори как ще избере само 1 жена от харема дето е завъдил във фб Cold Sweat
Големи изкушения ще паднат с толкова много почитателки, кога е имал толкова голям избор човека...

Общи условия

Активация на акаунт