Женени от пръв поглед < II сезон > тема 6 /01.04 - 07.04/

• 69 751
  • 2 019
  •   1
Отговори
# 1 920
Сериозно ли ме питаш какво ѝ е Simple SmileТя която си мисли,че е още на 18 и се облича и държи като такава.И се сети за детето си,как ще го понесе,ако дойде чужд човек вкъщи чак когато трябваше Никифор да дойде в тях,преди това изобщо не ѝ е хрумнало да забърква детето си в този фарс "Женени от пръв поглед".Биеше се в гърдите ,че всичко е постигнала сама ,а се оказа че и жилището и колата са купено от баща ѝ.Тя която на първа среща с човек го пита,каква кола има и го предупреждава ,че е кифла да е наясно,че е с по-особени претенции FlushedДа изреждам ли още ?Simple SmileВасилена изобщо не допуска,че вече е попрецъфтяла мацка на 33,и моето лично мнение ,че прилича на 43 ,без значение какви подобрения има,самооценката и ценностната ѝ система доста куцат.

# 1 921
А на мен Мерал в този си вид ми е отчайващ, ниски бузести мъже с големи кореми много не ми харесват.

# 1 922
  • Тра-ла-ла
Как е редно да се обличат жените на 33г? Щом стилът
на Василена бил детски?

# 1 923
Оставете стилът на обличане, той е най-добре в цялата картинка свързана с Васила.

# 1 924
  • Terra incognita
Мерал доста е отслабнал и само спечели от предаването.
А Васа? Знаела какво иска и си го отстоява?
От кога да се биеш в гърдите, че си мазен кифльок, търсещ нацепен батка с кинти, крещейки като истеричка пред цяла България, се нарича отстояване? Не, това не е отстояване, а откровена излагация.

# 1 925
  • Тра-ла-ла
Не е зле да се прегледат отново първите няколко епизода, че вече започнаха да се изкривяват и доукрасяват образите на участниците.

Василена е далеч от меркантилна, златотърсачка и тунингована кифла. И аз на майтап се самонарчам и кифла. И какво от това?

# 1 926
  • Sofia
Мерал ми изглежда висок,над 180см Thinking

# 1 927
Май не е толкова, ами е под 180

# 1 928
Положително и Васка ще си намери някой по нейните критерии,и нека,всеки заслужава щастие.
Но ги коментираме, защото темата е затова,появили са се по ТВ напират да са известни,ами това си носи и негативите.Аз нейното поведение не го намирам за нормално,особено каруцарският език.Що се отнася до аутфита ѝ,за спортен такъв няма възраст(и аз така се обличам),но нейният клони към тийнейджърски.Мое мнение,не задължавам никого.

# 1 929
  • Terra incognita
Няма нужда да преглеждам първите епизоди. Много добре си спомням деня на сватбата, както и репликата "на тебе ти се паднà принцеса", което далеч не беше на майтап.
Както и още много нейни реплики- изцепки, а истеричните пристъпи са само капак.

# 1 930
  • Варна
Ето малко от фейсбук, то коментарите там и темата тук са ми по-забавни и интересни. Хиалурон, силикон и в лицето като......
Приликата с действителни лица, не е случайна.

# 1 931
  • Тра-ла-ла
Те всичките, дето са се изсипали да плюят са едни красавици и красавци, едни интелигенти, едни немеркантилни, хора със здравословно самочувствие...мани, мани.

# 1 932
  • Terra incognita
Василена се изложи, ама много. Не знам какви аргументи може да извади човек в нейна защита, когато фактите са на налице. Нито сме слепи, нито сме глухи. Каруцарски език, повърхностни разсъждения, самочувствие без покритие, несдържаност...

# 1 933
Колкото и да се е изложила обидите по отношение на външния вид на човек са ми доста низки.
Дано е успяла да си вземе някакви поуки по отношение на сдържаност и тактичност и дано успее да намери щастието. Всеки го заслужава.

# 1 934
За нито един от останалите участници не съм си позволила да пиша/ обиждам, ноооо Василена не мога да я подмина - лабилна,неуравновесена кукувица. Има далеч по- разумни и тактични начини да покажеш на човек, че не го харесваш !!

Общи условия

Активация на акаунт