Пазарът на недвижими имоти-какво се случва реално? - 36

• 43 110
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Bulgaria
Нико, не ти прави чест да пускаш такива коментари.
Човек не е еманация на имуществото си и не е по-важен, само защото е по-богат.

Врабчо, никой не по-важен от друг, ама е на ... темата отдавана загуби добрия тон и освен "размахване" на пръст, "тропане" с крак и доказване на  компетентности под фалшив предлог, че помагали и отваряли очите на другите, които са балъци и много зле информирани, няма нищо друго. Аз се чудя, наистина ли хора с претенции за много знания и компетентности си мислят, че повтаряйки едно също и правейки грандиозни заключени и това седмици наред е нормално...
Дори вече човек не може  да подмине изказвания, щото то няма друго... Но, ако това е по правилата на форума...ок, но не мисля, че отговаря на идеята.

# 106

Не става дума за богатство, а за това човек да е максимално полезен за родината си. Отделно единствената причина за настоящия ми коментар е възмущението ми от факта, че от сума ти време без причина се обяснява на съфорумка как се е прецакала с имота си. И това го обяснява човек, който няма възможност да си купи хубав имот в района, който харесва. Жалка работа.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 17:52 от Анонимен

# 107
Дреме на ... какво мислел за мен Нико или някой друг самохвалко. Който иска да вземе нещо полезно, взема, който иска да се самоутвърди каква голяма работа е в анонимния форум, да се се самоутвърждава. Аз с това приключих.  
ЧС, споко, няма компромис при тебе, жилището ти е перфектно. Нека и другите търсещи да си купят дълги и тесни холове с тъмен бокс в далечния край, те и без това са достатъчно много като предлагане и все някой трябва да ги купи, иначе защо са ги настроили. 

# 108
И да добавя, че темата е много полезна даже и в последната си част. Ако не беше тази тема нямаше да разбера колко съм се минала и какъв компромис съм направила. Ама то и как да разбера, като на мен си ми харесва, като съм го избрала съзнателно и при наличност на светли боксове с квадратни холове, а и  никога не ми е пречило, че боксът ми е без прозорец? Аз даже не харесвам прозорец между шкафовете, хайде някой отстрани е ОК. Та така и щях да си умра проста, ама ей на, прочетох и ми се отвориха очите и вече знам какъв компромис съм направила. Дали да не взема да го продам, че такъв резил търпи ли се?  Сега ходя по улиците и ми се струва, че зад гърба ми хората си шушукат " Виж, това е ЧС с тъмния хол" Mr. Green

# 109
  • София
Такъв хубав спор и аз да не участвам.
На ЧС освен тъмно жилището е на усойно място. Късмет, че има Лидл в близост, иначе никога няма да може да го продаде.  Naughty

# 110

Не става дума за богатство, а за това човек да е максимално полезен за родината си. Отделно единствената причина за настоящия ми коментар е възмущението ми от факта, че от сума ти време без причина се обяснява на съфорумка как се е прецакала с имота си. И това го обяснява човек, който няма възможност да си купи хубав имот в района, който харесва. Жалка работа.
Ай стига бе, загрижил си се за родината. Та да ти настрои още Диаманти и Графове ! С някой петох....к като никмито и златен век между тях.

# 111
Защо така, вижте собствениците на Артекс колко са набожни...и все на добри хора продават, че и на добри цени. Добри хора.

# 112
Защо така, вижте собствениците на Артекс колко са набожни...и все на добри хора продават, че и на добри цени. Добри хора.
Така си е- и за Родината се грижат, да има добри политици да я управляват, затова им продават на тези цени, да нямат притеснения и да се посветят само на делото народно. Чисти патриоти. Joy
Скрит текст:

Ай стига бе, загрижил си се за родината. Та да ти настрои още Диаманти и Графове ! С някой петох....к като никмито и златен век между тях.
Ха-ха, право в 10-ката Joy
Скрит текст:
И да добавя, че темата е много полезна даже и в последната си част. Ако не беше тази тема нямаше да разбера колко съм се минала и какъв компромис съм направила. Ама то и как да разбера, като на мен си ми харесва, като съм го избрала съзнателно и при наличност на светли боксове с квадратни холове, а и  никога не ми е пречило, че боксът ми е без прозорец? Аз даже не харесвам прозорец между шкафовете, хайде някой отстрани е ОК. Та така и щях да си умра проста, ама ей на, прочетох и ми се отвориха очите и вече знам какъв компромис съм направила.
Дали да не взема да го продам, че такъв резил търпи ли се?  Сега ходя по улиците и ми се струва, че зад гърба ми хората си шушукат " Виж, това е ЧС с тъмния хол" Mr. Green
ЧС, радвам се, че си разбрала поантата - нали назад сама каза, че и без това се оглеждаш за по-добро, вземи продай и ела да съобщиш каква надценка си му взела, че да ти завиждам и да се изям от яд, че нямам твоите възможности. Joy И Чиана ще ти приглася, че явно в пернишкото село е голяма скука, та се забавлява тука.
И гледай в следващото  да вземеш с някой прозорец отстрани, че да е ок и да си нямаме повече разправии на тази тема Grinning
Бе той Никото изяде Jedinait, че бил в кофти центъра, ама на ЧС центъра явно му харесва, нищо, че е все на едно място, около Еказрх Йосиф и СМГ. Ама нали трябва да се яде с мен, а "враговете на нашите врагове са наши приятели".Stuck Out Tongue Winking Eye  Форумни сапунки.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 20:34 от Анонимен

# 113
Когато започнах да чета тази тема, въпреки че не пиша активно, си казах: брейййй колко много полезна информация. Обаче тея спорове за Лозенец срещу останалите квартали, тъмна кухня в кухнъохол както го наричате и старо и ново строителство, включително диаманти, изумруди и холове по 60 кв. са много ниско ниво!
Разбирам, че да приемаш различното мнение е едно от най-трудните неща в човешката природа, ама това стана точно като латерна и наистина не разбирам какво удовлетворение носи на участниците!
Много ще се радвам Томева да пусне някоя нова статистика, за да се измести малко този монотонен спор между няколко човека. Благодаря!

# 114
Аз ще пусна статистика - цените много високи, предлагане на старо/готово много малко и калпаво, само ново калпаво има на високи цени. Щото още има търсене, макар че се мръщят. Банките, бог да ги поживи, помагат.
Сделките Q1 са на брой като 2018-та, още се продава зеленото отпреди. Пазарът обаче изстива.

# 115
Наистина, трябва в темата да има повече данни за самия пазар - като реални цени, на които се сключват сделките, а не постоянно да се спори за глупости. Който е сключил сделка - да пише в кой квартал и на каква цена. Или пък Томева да дава такива данни от нейната практика. Иначе е безсмислено.

# 116
  • София, Bulgaria
Само преди няколко дни дадох обобщена информация, но остана някъде там размита ...насред всичката лакърдия.

# 117
В един друг форум може да блокираш потребител и да не му търпиш логореята, тук не пожелаха да го направят
Инфо за източни МанЛи - 1300 евро на зелено, изкупува се почти веднага

# 118
  • София, Bulgaria
В един друг форум може да блокираш потребител и да не му търпиш логореята, тук не пожелаха да го направят
Инфо за източни МанЛи - 1300 евро на зелено, изкупува се почти веднага

oooo....много ми се вижда...ама на пазара има такива аномалии, че...и все пак е много.

# 119
По Каблешков може. Като Гоце и Стрелбище са по 1500 и няма.

Общи условия

Активация на акаунт