Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 549
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 605
Ууу, Фонс, ама ти верно ли от летището право в джаза... 🤢

# 1 606
А не става, днеска съм на фаст...утре по обяд може и да хапна.

Купих и агнешко за Гергьовден, да видим чавето дали ще го яде и печката ми дали ще иска да работи

# 1 607
  • на Мелмак
Честит рожден ден на щерката на Айяла! Здраве, успехи и много щастие! Flowers Rose

Биричка си сипАхме, наздраве!

Фонс, верно от летището и на бач!

Козунаците свършиха, повече изкушения няма! Въпреки, че днес добре ги разходихме, повече от 10км навъртяхме, ама коремчетата ни не са мръднАли JoyAnimal Pig

# 1 608
  • Canada
Ууу, Фонс, ама ти верно ли от летището право в джаза... 🤢

За съжаление Confounded Опуках си отпуската, даже няколко дни авансово взех от тази за следващата година.

# 1 609
Лошо, а аз имам още от предходната година.

Днес забравих, че съм на лекар и го пропуснах. Естественно сестрата ми се обади, и го направих за другата седмица

# 1 610
Финс, лек полет Heart

# 1 611
Сега за да ополозотворя яйцата, които имам в много, към 40 май, ще напарвя два дни яйчен фаст, само яйца и масло. За да изчистя задържаната вода, че се чувствам ужасно, няма енергия, тежко ми е. Г@з глава затрива викаше баба🐷🤪
И кръвно май ще кача, пак заради водата!  Нещо ме боли главата отзад.
Мари, сега какво ядеш заради стомаха?

# 1 612
  • гр.София
Добро утро!
Фонс, лек полет 🤗
Жаки, и аз съм с главоболие, но мисля, че е нормално с тия въглехидрати. И аз така съм решила 2 дни яйчен фаст, и от четвъртък он инклузив 😂 дано има морски дарове, поне на това мога да живея, ама десертите ще ме саботират 😁
Допивам кафето и в 7 съм в фитнеса!
Хубав ден от мен 🤗

# 1 613
Добро утро!

Фонс, лек път!

Смотаният ми котарак ме събуди, защото реши, че е много подходящо да се мие до ухото ми в 6 сутринта... Долно котенце!

Кафепия и запрашвам на къщата. Мисля днес да се пусна по банцки, защото вчера се опекох на тениска и къси гащи Grinning

Спорен ден, банда!

# 1 614
  • Germany
Добро утро!
Снощи припаднах рано и днес се събудих в 5,00.  Дойде ми и ме боли главата... Мрън! Големият от вчера са ги подпукали с тестове и днес продължават. Май месец ще е ад. Имат по 2-3 класни на седмица. Той разбира се не е пипнал цяла ваканция и ще му е много тегаво, ама каквото-такова. Утре е почивен ден и ще си дооправим къщата. Дано и малко слънце блесне да се поразходим.
Хубав ден на всички!
Фонс, лек път!

# 1 615
Добро утро,

Фонсе, лек път! Как утре на работа? Работите на 1ви май ли?

Алечка, спорна работа! Аз по бански, ако се съблека, ще прилегна на припек Simple Smile ще си представям море ...

# 1 616
Добро утро!
Лек полет, Фонсе!
Жаки, не ме питай какво ям- мъка, мъка. Забраниха ми и мазното. Сега .....импровизирам. Печено/варено пиле с тиквички, моркови, целина. Задушавам си листа от цвекло, краве сирене, песто, бадеми, белтъци от яйцата,......

# 1 617
  • на Мелмак
Добро утро!

И аз ще съм на яйца и пРъжолки Grinning

Мари Hug

Хубав ден!

# 1 618

Алечка, спорна работа! Аз по бански, ако се съблека, ще прилегна на припек Simple Smile ще си представям море ...

Твърде вероятно е и аз това да правя през повечето време Mr. Green Шезлонгът ми притежава магическа притегателна сила Grinning

# 1 619
Добро следпразнично утро!
Четох ви тези дни,но чак сега,на спокойствие реших да се отчита.
Добре си изкарахме ние-хапване,пийване,гости,обиколки из други градове.Последното беше вчера, съпътствано с объркани пътища,неслушане на навигатора и много смях 😆.Весело ни беше с една дума.
Деси, роднини на ММ в неделя заминаха за Турция с танцовия им състав.Явно на едно и също мероприятие ще присъствате.Тяхната крайна точка май беше Сиде.Весело да си изкарате 🤩!
Алич,няма да те съветвам да го караш по-лежерно,защото съм сигурна,че притегателната сила на шезлонга ще си свърши работата 😁!Ей така да си цял ден,ама без хилядите катове дрехи 😆

Може и така Wink

Общи условия

Активация на акаунт