Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 879
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Мариан, ще стискаме и повече, щом трябва! Всичко да завърши така, както е най-добре за вас!

Буболина, измислихме го подаръка, сега брои дните до доставката на колелото!

Айяла, пожелавам ѝ на девойката да среща много добри хора в живота си и да получава всичко, за което мечтае с лекота!

Алечка, пълни ми се сърцето с радост, когато те чета! Местенето да мине по план и скоро да си в своето вкъщи! Снимки също чакам!

Мари, ако не си готова за куче не им се връзвай на акъла! Голяма отговорност е, а и все пак трябва да го искаш. Каката така даваше зор за куче и от ден първи аз се грижа за него, но аз повече от нея исках дзвера, та не го усещам като някаква тежест.

Днес ще ям козунак за закуско обяд. Нито едно яйце не съм изяла до сега, та за вечеря ще врътна един пастет с яйца и сирене. Вадя козунака за закуско- обяд и ще видим до какво количество ще стигна Joy

# 1 591
  • София
Момичета, благодаря за палцестискането! Дано да помогнат палчета ви, ще ви обадя резултата като дойде момента.

# 1 592
  • гр.София
Честит рожден ден на Козунакчо и на седемнайсет годишната прекрасница, даса живи и здрави Birthday
Май всички сме се докарали до обла форма Joy няма страшно козунаците свършиха! Иде лято Жаки ще ни стяга Hug
merian64, стискам палци Hands Fist
Да ви кажа, хем се ядосвам, че съм на работа хем се радвам, в къщи само се яде, излезнем на вън пак така, не мога да си почина, та дойдох на работа и си починах, към 3ч. ще се запребирам, ще направя една тренировка и ще си домързелувам у нас Sunglasses

# 1 593
Честити и здрави да са Козуначко и дъщерята на Айяла!

# 1 594
Ето я моята девойка с новата прическа, засега е усмихната, харесва се. Чакаме да и сплетат плитки с прежда сега.
Но мисията е изпълнена, остава да изпратя косата по куриер.
Преди

След:

# 1 595
Тути, честита да е новата прическа. Моята щерка един ден си отряза по- къси 2 перчема, сега съжалявала....

# 1 596
Тути, браво на детето! Много благородна постъпка ❤

# 1 597
Честит да е Козуначко и цялото семейство край него.
Тути, благородна постъпка на детето.
 Айяла, жива, здрава и успешна да е дъщеря ти.

Още не съм яла козунак, снощи се присетих по нощите, но ме мързеше да ставам, а днес фаствам - така, че утре ще е денят.

# 1 598
  • София
Христос Воскресе!
Бъдете здрави и благословени!

Честит рожденици на Белинда и Айяла! bouquet
Много здраве и щастливи усмивки за тях!
Шугърче мило,стиснати палци всичко да се нареди при теб и да се върнеш с нови сили в темата! Hug
Мериан бързо да се оправят проблемите,които имате! Peace
Алечка местиш ли се вече?
Тути браво на твоята девойка! Peace
МарИ как си?Отшумяват ли здравословните проблеми?

# 1 599
Али, все по- добре съм! Сега се сърдя на себе си за изяденото количество козунак, но това е друга тема.....

# 1 600
Али, скоро, надявам се 🙂

Убихме се днес, но хубава работа свършихме. Аз - доволен. Маникюрът ми- не чак толкова 😁

# 1 601
Maлко следпразнично се явявам аз, но с пожелания за здраве и благоденствие на семействата ви!
Честити рожденици Козуначе и девойката на Айяла!
След всички почивни дни днес се обзаведох с височко кръвно, въпреки че известно време бях ок с хапчетата, които пия.
Но  мисли витаят в главата ми и се напрягам. Както ми каза големият син, ще трябва да пиша плюсове и минуси на разни дейности и размисли, да претегля и да се взема в ръце.
Много се радвам за Алечка!

# 1 602
  • Germany
Пристигнахме, даже успях да поизчистя, че уикенда едни приятели са боядисали долният етаж и беше мазало. Посрещна ни дъжд, разбира се, ама няма да се ядосвам. От утре почва лудницата.
Айяла, честита да е щерка ти! Здрава, щастлива и успешна!
Мериан, имаш и от мен стиснати палци!

# 1 603
О, Титина, веднага да се поправяш! Хапни и за мен козунак.
Мони, лудницата ще ти помогне да не мислиш с носталгия за ваканцията.

# 1 604
  • Canada
Тути, браво на Мони Heart

Козунака го пропуснах тази година, други неща хапнах във Виена Simple Smile

Куфарите са готови, утре рано сутринта потегляме. И в сряда пак с летящ старт в трудовите редици Grin

Общи условия

Активация на акаунт