Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 884
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 575
Айяла, честита да е девойката! Много здрава, щастлива и разумна! Спомням си 17тия ми рожден ден, нашите ме оставиха сама, за да правя купон Simple Smile Те заминаха на вилата, чувствах се много специална.

# 1 576
Айяла, честита да ти е рожденичката! Много здрава и щастлива!

Веси, честит да е и твоят рожденик!

Алечка, ти с шофирането какво направи? Как ще се придвижваш от село до града
Ам шофирам 😁 Ходих до Практикер да си купя боя и се докарах до къщата. Карам се до работа и обратно и до тук и обратно. Има напредък, поне вече не треперя лато лист, като седна зад волана 😁 До сега все с татко, но утре ще трябва вече сама, че той е на работа, пък аз почивам. Бая време ще ми трябва да свикна, ама поне вече не се чувствам като потенциален убиец.

# 1 577
Честити да са мацката на Айяла и Козуначко на Белинда. Здрави, успешни и добри хора да станат за гордост на мама и тати!
Веси, и на теб да ти е здраво момчето!
Шугъре, освен че ме разтревожи и ми стана много мъчно. Вече ми лисва ежедневието на джурасика. Дано да е за добро!
Нямам търпение Али да се изнесе и да нанесе! Това е свързано с много емоции. Все едно затваря една книга и почва нова!
Киното вчера се оказа бая дълго- 180 минути, та с ММ яко обикаляхме парка и пробвахме бая пейки. По едно време започна да ми говори къде ще гледаме кучето на двора. Моля? Какво куче? Ужасих се, признавам си, защото не съм готова за още едно животно, което ще легне на моите плещи, а той иска да угоди на сина.

# 1 578
  • югозапад, под "Марков камък"
Христос Воскресе!
Бъдете здрави вие и семействата Ви!

Честит рожден ден на Козуначето, да расте здрав и палав, да го приемат в най-хубавата ясла и да свикне лесно с новото си ежедневие Simple Smile

Честит празник и на девойката на Айяла!

Много приятни почивни дни изкарахме и починахме, и посвършихме това онова. Сдобих се с нова прахосмукачка по неволя. Взех с контейнер уж за по-лесно, ама май се прецаках, че то след чистене и нея трябва да чистя..ще й свикна де.

Шукърче, до скоро Hug

Алечка, дано другата седмица пишеш от шатото Simple Smile

# 1 579
  • София
айяла, честита да е девойката, здрава и много щастлива!

# 1 580
Честит рожден ден на Козуначко
Честит рожден ден и на Айяла дъщеричката!  Пожелавам им здраве, щастие и късмет Hug

# 1 581
  • София
Белинда, честит да е козуначко! Здрав и щастлив и да свикне лесно с яслата!
Айяла, честита да е дъщеря ти на тази прекрасна възраст!

Нашият празник беше помрачен от неприятности, но не ми се споделя. Ако стиснете палчета за десетина дни ще ви бъда благодарна! Не се касае за здраве, но е важно!
Прекрасен ден ви желая!

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 10:28 от merian64

# 1 582
  • Sofia
Честит Великден! Здраве и обич в сърцата и в къщЯта!  easter
Шугърита,  Tired Hug
Честити да са и порасналите рожденици!  party023 Gift newsm59!

# 1 583
  • На брега на реката
Честит рожден ден на Козуначев и на Айалината щерка. Да са здрави, щастливи и много да радват близките си! nbirthday

Алечко, ще я пребориш петилетката, не се и съмнявам в теб!

Малката Жаки е страхотна и както някой писа, изглежда по-голяма и някак, много разумна!

Джудж, страОтен младеж! Значи все пак сте измислили подарък!

Шугърче мило, дано всичко се оправи!  От нас имаш много прегръдки, виртуална подкрепа и добри помисли и ще те чакаме с добри новини!  Hug

# 1 584
Шугърче🤗
Честито на Козуначко😘 и порасналата дъщеря на Айяла! Да са здрави и щастливи, да им върви леко животът!
Простирам и излизаме с дружка и щерките навън. Монката ще се постригва даже;)
Хубав да ви е денят!

# 1 585
Айала, честита да ти е порастналата щерка!
Козуначко също расте, лети това време...
Да са живи и здрави всички дечица, да ни правят баби някой ден❤

Жаки е наистина много зарязала за почти 7- те си годинки, вече си е голямо момиче, снощи каза че мечтае да има машина навремето и пак да се превърне в бебе, за да я гушкам по цял ден. Съжалявала, че не помни тези хубави моменти❤😍 Такива ги говори понякога, че не знам как и ги ражда главичката🥰

Нека голямото великденско плюскане завърши СЕГА! Като житената питка съм в лицето, така съм се подула от задържана вода...
Хващам гората, да чистя поражения, че козунакът лесно влиза, ма с голям зор ще излиза...🤪🐷🐷

Шугър, моля се по- бързо да мине това, което те мъчи и да си дойдеш🤗❤❤

# 1 586
Mери, стискам палците за добри резултати.
Жаки, от 3 години, тази прегреших с количества козунак..... Поне се успокоих, че не съм сама.

# 1 587
Мериан, стискам 🤗

Аз с козунаци не прекалих,  но баба какви сладкиши надонесе... Майка плаче. Та и аз на инат и разврат тия дни.
МсЧ ще е доволен, защото имаме конструктивен спор относно моята фигура. Аз се мъча да му обясня, че големият тезгях върви в комплект с голям корем, а не с по-голяма гръдна, ама той не вдява и все ме тъпче. Хак да му е, апнах си, обла съм навсякъде.  Без на гръдна Mr. Green

# 1 588
Да са честити порасналите деца на Белинда и Айяла! Да са здрави!
Мери, стискам палци вещата да се развият добре при вас!
Голямо плюскане направих и аз този Великден... Ама пък тези козунаци така вкусни ми се получиха!

# 1 589
  • Canada
А мен мама ме ожали, че ми били изчезнали бузките Joy

Здрави и волни да растат щерката на Айяла и Козуначко Hug

Мери, стискам!

Але, вълнувам се с теб!

Изчезвам по задачки, после ще ви нагледам. Аман от тичане значи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт