Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 886
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 560
Добро утро!

Шугъре, надявам се скоро да се звърнеш с добри новни! Мисля ви с добро Hug

Мм, Джуджи, дребен е страхотен! И Бека е Heart

Овеликолепната наистина е вече голямо момиче Heart

Лина, намачкай го Марти от мен!

Много хубав ден вчера! Събрахме се, видяхме се, хапнамехме и се посмяхме! В късния следобед си разходих обяда с една дружка, направихме бърз шопинг и пихме кафе. Идилия!

Днес - на обекта. Поставила съм си за цел в почивните дни да отмента много работа, другата седмица да ми монтират бойлера и да се пренасям. Само дано е достатъчно топло вече. Дано да си изпълня петилетката Grinning

Спорен ден, банда!

# 1 561
  • гр.София
Добро утро!
Али, момента наближава 😍 много ти се радвам 🤗
Малкото Жаки, Сам и Марти са страхотни 🤩
Джужанка, да ти е жив и здрав сладура 🤗
Аз пия кафе и съм на работа, на 1 май заминаваме в Турция, момента почти дойде, само бански съм приготвила и екипа за танците, не знам какви дрехи да слагам 😁
Оядох се на козунаци, ама много! Днес съм на вода, чувствам се 100 кила!
А като знам къде отивам и какви изкушения ме чакат пак 😂
Хубав ден от мен 🤗

# 1 562
  • на Мелмак
Добро утро!

Шугър, ще те чакаме Hug

Алечко, дойде момента, а? Мноооого хубаво! Heart

Една наистина празна и спокойна София, птички ми пеят, няма движение, автобуси Heart Eyes

Джуджанка, супер са ти сладурите!

Деси, приятно ви изкарване в Турция, ммм, да, там кулинарните изкушения са много!

Ще си направя упражненията, после ми се полага малко козунак. Разходка, работа и.... Деня си отишъл!

# 1 563
  • София
По парче торта за всички, които напъваха с мен преди 2 години на този ден!!! Hug Heart

# 1 564
  • Germany
Джуджанка, пропуснала съм да поздравя сладура ти, извини ме! Да е здрав, щастлив и обичан!
Шугър, много положителни мисли имаш от мен и ще чакам с нетърпение да се включиш скоро с добри новини!
Белинда, честит ви рожденик! Да е здрав, щастлив и усмихнат!
Багажа е готов. След малко будя децата, закусваме и тръгваме към летището. Много хубава и емоционална ваканция имахме. Дано успеем скоро да си дойдем пак и да заварим всички живи и здрави!
Хубав ден на всички!

# 1 565
Честит рожден ден на малкото, сладко Козуначе! Еййй, голям човек е и той вече Heart

Мони, лек път и скоро да се приберете пак!

Алечко, дойде момента, а? Мноооого хубаво! Heart

Наближава Heart Нямам търпение и тръпна в очакване!

# 1 566
Добро утро,

Честит да ви е, Белинде! Да е много здрав, щастлив и послушен!

Шугър, много прегръдки 🤗🤗🤗!

Лек път, Мони!

# 1 567
  • София
шугърче, стискам палци всичко да ви се подреди хубаво и да сте здрави. Много ще ни липсваш.
Жаки, много е пораснала Овиколепната. Все повече прилича на теб, много е хубава.
Белинда, здраве и много усмивки за малкото Козуначе!
джуджанка, разкошен младеж, да е жив и здрав!

# 1 568
  • на Мелмак
Честит рожденник, Белинде! Здрав и много щастлив да бъде винаги! Gift Heart
Мисля да те послушам и да си взема една тортичка Ню-Ню, ей така да се почерпим, освен козунаците Grinning

# 1 569
  • Бургас
Алечка, ти с шофирането какво направи? Как ще се придвижваш от село до града

# 1 570
  • София
Шугърче, пожелавам си скоро да се върнеш с добри новини! Ще ми липсваш! Изпращам ти много положителна енергия!

Белинда, здраво, щастливо и много упорито да е Козуначко! Само радост да ви носи!

# 1 571
  • дядовата ръкавичка
Шугърче, съжалявам да го прочета. Силно се надявам тревогите ти да се окажат неоснователни и да се завърнеш скоро  Praynig

Да е честит Козуначко! Да расте палав и весел  Hug

Много сладко и щастливо Джудженце  Grinning

А Жаки наистина изглежда пораснала и разумна за 6те си години. Малкият ми племеник е на същата възраст. Питала го майка му онзи ден какво е ял в ДГ, а той: "пясък"  Mr. Green Що е то  Laughing Грис било яло детето .

И аз раздавам торта днес, девойката ми става на 17. Мислех да й пусна "Girl, you'll be a woman soon...", но не знам дали няма криво да ме разбере.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 09:38 от Айяла

# 1 572
Добро утро и Христос Возкресе,

вредих се до темата и аз най-накрая.

Имах рожденик на 27 и нямах време да вляза даже. В събота боядисахме яйца, но станаха предимно зелени, че на рожденика зеленото му е любимият цвят и беше ужасно бърз. Та няма да ви ги показвам. Козунаци изядох няколко ама не съм ги правила аз.
Мъжът ми се разболя баш на празника ама се надявам да го излекувам до утре.

Честит да е Козуначко, много здрав и палав да расте.

Шугъритке, много се надявам да се видим по-скоро и тревогите да се окажат малки. Прегръдки.

От утре пак на работа, мрън.

# 1 573
  • Бургас
Айяла, честита да е девойката ти! Здрава, щастлива и дано наистина е скоро онзи момент!

Честити две годинки на Козуначе! Да расте здрав и усмихнат!

Джудж, много миличък Малчо.

Шугър, ще те чакаме.Hug

# 1 574
Шугърче, и това ще мине, чакаме те 🤗

Козуначко, да е жив и здрав, щастлив и усмихнат 🍀

Айяла, честита да е девойката, хубава възраст 🌹

В последно време често се присещам за онези години. Сякаш бяха вчера, а уви са минали много години от тогава 😂

Али, давай, не остана 🤗
Ама много хубави дечица, всичките 😍

Общи условия

Активация на акаунт