Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 896
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 225
Как защо тъй, ми толкова е пътеката и тя ще полежи.

# 226
Тъй де... Ама и брат ми и баба стояха само ден след процедурата, преди това си бяха у дома, за това се чудя.

Гладна съм и съм злобна много 😁 Имаме нов готвач, който яко ръси черен пипер яко. Щом днес успях да се подлютя с мусака... смятате. Оня ден със зеле. Утре ще му ръмжа.

# 227
  • София
Маре с упойка ли?

Аз пък спечелих от играта на болница Щерев.Blush

# 228
Иии, Мид, честито! Какво спечели?

# 229
  • София
Преглед,онкоцитонамазка  и колпоскооия.

# 230
Браво, Мид! Това е супер, дано всичко е ОК! Али,колко ти е ТСХ, на лични ако искаш, тормози ме нещо

# 231
  • на Мелмак
Ами, Мид, честито, както се казва! Grinning Дано ти е всичко ок!

Али, Чудесно! Hug

Мари, зет ми беше с упойка, много по-добре от процедура без! После се лекува няколко месеца и сега си е ок! Щом трябва - да се направи, иначе се мъчиш!

Мони, кофти това с училището! Ама явно няма друг начин!

# 232
Маре, бързо и безпроблемно да преминава процедурата
Алечка, поздравления за добрите резултати.
Мид, да ти е честита наградата

Аз си спрях хапчетата днес, че кръвното ми отиде подозрително ниско.

# 233
  • София
Ще стискате,че срам.Откакто родих Елени не съм ходила .

# 234
Не знам защо ще си седя там. Доктора ме пита дали ще съм там, викам както кажете... И той отсече- ще лежиш. Утре само ме приемат.     Ще пообиколя утре с ММ, после с Тути, после с братовчед ми....
Иначе ще съм с упойка..... Докторът каза, че той ще може по- спокойно да работи и няма да си дава зор. Накрая ми каза успокоително, че упойката е само 35 лева.
Ети, разкажи ми на лични какво е било при вашия познат. Ако ти се занимава, де.
Аз нет няма да имам. Всъщност имам безплатен, ама телефона ми е без екстри. Ще пиша на Тути.
Али, браво за изследванията!
На Мид ѝ пожелавам всичко да е на 6.
Титина, ти внимавай с рязкото спиране на хапчетата. Май трябва плавно и по схема да ги махаш.

# 235
След час тръгваме,мислете ни с добро!Ако там има хубав нет ще ви навестя и известя.Може и снимка да ви покажа 😜.
Маре,щом е казал,там ще стоиш.Като те изпишат,ще чакаме информация как си.

# 236
Между чушки мусака винаги съм за чушките. Много мразя да беля картофи Joy

Ние довечера сме на яйца - варени, на очи и омлет. Днес ми доставиха яйцеварката, да я видим как ще работи. В сравнение с моята старата е наполовина, но пък тя няма приставките за другите неща Joy

# 237
Ние сме на кашкавалчета в кори за баница, много диетично 😁. Утре ще си проверявам резултатите, стискайте и за мен 🤗

# 238
Руми, и аз бих избрала чушките.
Разказвала съм у дома как вече не се готви мусака. Първо трябваше да махна кромида, после морковите, после замених каймата със сурова наденица, накрая се оплакаха, че като изстине заливката вече не е вкусна и аз вдигнах ръце.
Ренко, да хапнеш нещо сладко и за мен. Ама бааааавничко да му се насладиш!

# 239
  • На брега на реката
Стиснати палци и от мен за всички, които имат нужда /Мари, Мид, Ренко/. Дано не пропускам някой.

Алечко, хубави новини. Браво момиче, все така да е.

Мид, твоята награда, също да ти донесе хубави новини.

Ети, звучиш свежо, като няма главобол. Дано не се връща.

Ленди сигурно е в Барселона вече, ще чакаме включване.

Общи условия

Активация на акаунт