Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 897
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 240
Моята мусака е само от картофи и кайма, без застройка и други екстри. Научих и мъжа и децата така да я ядат, но и аз съм за чушките.

Стискам за всички - леко и безполезно да минат изследванията на Мари и Мид. Всички с болки да се отърват от тях. Весели и спокойни почивки на отпускарите. И на мен ми се ходи тук - там, но май няма да е скоро.

# 241
Ренко, лек път! Да апнеш баклава!

Рая, стискам!

И брат ми беше с упойка, аз го кандардисах и после ми благодари 😉

# 242
  • На брега на реката
Люска, какво стана с твоя преглед при онуй светило в офталмологията? Има ли вече резултати от прегледа?

# 243
  • на Мелмак
Дааа, отчитайте се, моля, след процедурите! Ние искаме да знаем, пък!

Чушки направих! Въпреки, че аз лично предпочитам мусака Grinning
Една позната днес ми каза, че чушките й миришели на вратни пържоли, заради цената им! Joy Ама верно скъпи бре!

Главата си ме боли, но по-поносимо днес!
И на мен ми се ходи до Истанбул, планираме го живот и здраве другия месец, да тестваме новата кола, на която трети път й се удължава срока на доставка Grinning. Честно, не очаквах толкова! А и в магазина първоначално ни казаха месец, месец и половина, а те станаха пет!
Замирисаха ми добре чушките, мммм! Ще се освинвам днес Animal Pig
Ренко, да ви е вкусно!
Ще си сипя и едно винце, да видим дали ще помогне за главата? Grinning

# 244
Ние сме на крилца с пържени картофи Mr. Green Прасешка работа 🐷 Ама пък не съм близвала сладко и тесто от 5 дни. Още малко и ще преживея абстиненцията 😂

# 245
Ети, как така ви удължават срока. Каква кола чакате 🙄

# 246
  • София
Рая, Али, може ли и на мен да кажете резултатите? Вече 7години си имам работа с щитовидната. Искам да си сверя часовника, защото последните пъти "всичко е прекрасно", но имам обостряне на някои симптоми.

# 247
Ети, да не се е ъпгрейднала колата до самолет, че затова да я бавят? Или до модел,  дето още не е пуснат в производство Wink и стига си пила хапчета, пий...друго Stuck Out Tongue Winking Eye

Чак ме е срам вече да пиша, щото наистина хич не успявам...поне да декларирам благодарностите си към Лиляна, Лаленцето и Рир, за труда, който полагат Heart

Мисля ви всички, смятам си знаете, може и да не успявам да се включа, но проверявам кой докъде е с личните си приключения при първа възможност, та...стискам ви, Мари (искам и аз да обикалям с теб и Тути), Ени (върви на зъболекар, да не дойда да те плаша!), и Алечка я стисках, и Монин синчо Hug

Джудж, да те стимулирам с един начален тласък, м Stuck Out Tongue Winking Eye  Я давай смело и смахнато!

Ванини, издебни шефката и й измъкни метлата от ръчичките Joy

Мид, честито,  дано си печеливша и при употребата на наградата!

Руми, давай парите Joy Шегувка, ама не съвсем...що да се обиждат хората на пари? Сериозно питам. Нямам вече пациент за кръщаване, ама честно, пари винаги приемам Stuck Out Tongue Winking Eye  Е, то аз на моите се радвах, че близките се радваха с нас, хич не съм забелязала кой какво е дал, сигурна съм, че е било от сърце и това ми стига.

Ренко и Ленди да си изкарат супер и да почерпят по някое фото, за радост и завист на заточениците Heart EyesHeart Eyes И като казах Ленди – ако не сколасам утре, ти да си знаеш, че пия за теб, нали утре (тук е след малко) празнуваш? Ама и да съм се объркала, няма излишно  - здрава, все така обаятелна и до следващ рожден да получиш толкова много, че само да пожелаеш после да си го имаш и множиш Heart EyesKissing HeartHeart

...и последно, в скрит текст:
Скрит текст:

Не помня, инак ще ви разсмивам постоянно, дребната Шугърка е извор непрестанен, разговор от снощи:
Аз, застанала пред банята, чукам на вратата и подканвам тийнката да излезе, че все спи там, а аз съм с разписание...приближава се дребната и повежда разговор:
Мамо, чукаш на вратата, защото искаш кака да излезе ли?
Мммм...да, и искам аз да вляза.
Защо?
Пишка ми се.
Ядосана ли си?
Не, само ми се пишка.
Е, нищо ще се ядосаш, като влезеш.
Ама защо да се ядосвам, аз искам само да пишкам?!
Ами...кака ще се из....., ще вмирише банята, ти ще влезеш и ще се ядосаш!
ЖДНБ, откъде ги измисля, не знам Joy

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 23:02 от sugarfree

# 248
  • Canada
Чета ви на части през деня и ми е трудно да се включа адекватно, но каквото запомних...

Мари, всичко ще е наред! Стискам палци и на теб, и на останалите в нужда!

Ренко и Ланд да ни почерпят с някоя и друга снимка, Катето тоже  Flutter

Рая, Али, може ли и на мен да кажете резултатите? Вече 7години си имам работа с щитовидната. Искам да си сверя часовника, защото последните пъти "всичко е прекрасно", но имам обостряне на някои симптоми.

От натуропатката ми знам, че оптималното ТСХ е 1-1.5. За съжаление мнозинството от докторите, включително и настоящата ми ендокриноложка, гледат само това дали си в референтните стойност. Но от собствен горчив опит мога да кажа, че разликата в качеството на живот с ТСХ 3.5 и живот с ТСХ 2.0 е огромна Peace Нивата на Т3 и Т4 също са от значение  Tired

Прекалено съм уморена за да формулирам свястна мисъл, но ви се радвам и ви мисля всичките  Hug

# 249
Добро утро!

TSH - то ми е 1.18 . Наистина лекарите приемат, че ако е в нормите е ок, но от всичко прочетено аз знам, че е добре да е под 2.

Шугъре, кво се чудиш от къде ги ражда Шугъритка, като ти си същата Grinning Grinning Grinning Няма да се метне на гората я Grinning

Ландче, мила моя, честит рожден ден! Пожелавам ти всичкото щастие на света, да си много здрава и да постигнеш всяка една твоя мечта! Защото си прекрасна и го заслужаваш! Незабравимо да си изкарате в Барселона!

Руми, щом сте близки с майката попитай я директно имат ли нужда от нещо конкретно или дай парички. Компромисно - ваучер за някой детски магазин.

Днес трябва да ходя до инспекцията да си занеса бугамите след проверката. Стиснете по един палец всичко да е наред и петъкът да не е обичайната греда. След работа ще кафепия на бързо с кифлите и после на фризьор Simple Smile

Имам нужда от почивка и чакам с нетърпение да стане утре, за да се заема с дюшеметата. Дойде ми новия импрегнант и вече мажа и каквото стане, че ми писна на пеперудката Grinning

Спорен ден и хуууубав петък!

# 250
Честита да си Ленд! Здрава, обичана, обичаща....Всичко най- най ти пожелавам!
Аз тръгвам, мацки! Пожелайте ми късмет!
Али, стиснах те!
До скоро!

# 251
  • София
Хайде Мари,всичко да мине леко и бързо!

Ленд,мила жива и здрава бъди,другото ще  дойде.
И нашата кака отиват в Барселона сега.

# 252
Честит рожден ден на прекрасната Ленди! Пожелавам ти здраве, още много пътешествия и най - съкровените ти мечти да се сбъднат в най-скоро време! Flowers Hibiscus Hug

Стискам палци на всички нуждаещи се и скоро да се похвалят с добро развитие.

Вчера бях на кино с приятелки . Не помня от  кога не съм се смяла така на филм. Знаят французите как да правят комедии за разлика от американците с тяхните тъпизми.

# 253
  • София
Ленд, честит рожден ден! Само хубави неща да ти се случват!!!  Heart Eyes

Мари, стискам!
Добре, че се реши! Моята снаха се мъчи почти 3 години с твоите оплаквания ... и 2-3 седмици след гастроскопията се излекува напълно!

# 254
Добро утро!
Мари, мислим те с добро.
Ленд, честита да си! Добре да си изкарате в Барселона и да те чака една шеметна година само с положителни емоции.

Общи условия

Активация на акаунт