Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 901
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Марѝ, мисля те!

Ленд, честита да си! Да си здрава и много щастлива!

# 256
  • София
Мари, стиснати палци и от мен!

Ленд, честита да си! Да ди се сбъднат най-съкровените мечти и да си много щастлива! Flowers Hibiscus

# 257
Добро утро!
Мари, стискам палци и те мисля с добро  Hug Hug
Ландлейк, честит рожден ден! Бъди жива и здрава, много щастлива и сбъдвай мечтите си  Hug bouquet

# 258
  • София
Ландлейк, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и ценена! Весел празник в Барселона! BirthdayTadaGift

Мари, стискам палци и за теб! Сигурна съм, че всичко ще мине добре. Пиши задължително, когато мине процедурата!

Шугърче, имам нужда от истински шут, за да се съвзема и да се хвърля с всички сили. За сега ми изглежда нереално това, което искам.

# 259
Добро утро!
Ленд,ЧРД! Желая ти здраве,щастие,късмет и много успехи във всичко! Хубав празник. 🎂🌺☺

Мари,стискам палци! ✊🏻

Але,стискам и за теб с бумагите. ✊🏻

Ние чакаме за се стопли и ще излизаме с дребното Тини Мини. 😃 Имаме малко задачки,ама се чудя с колата ли,пеша ли.. Че тя по някое време се изморява и вдига ръцете Мами гушкай. 😃
Хубав петък! 🌺

# 260
  • Germany
Честит рожден ден, Ленд! Здрава и щастлива бъди и сбъдвай мечтите си! Весел и слънчев празник! Simple Smile

# 261
Честит рожден ден на Ленд и от мен! Желая ти весел празник! Flowers BouquetBirthdayBalloon

Благодаря на Лиляна за прекрасната книга, която препоръча Flowers Tulip /"Устоите на земята" на Кен Фолет/. Отдавна нищо не ме беше грабвало така. В последно време чета някак насила, по навик. Тази книга промени нещата. Simple Smile

# 262
Привет, другарки и другари!
Тотално ви изпуснах, че в работа е гърч и лудница, ама дано мине скоро, че нервата не издържа нещо...
Ланди, мила моя, да ти е честит деня! Да си здрава и всеки миг нека ти носи усмивки! Wink
Да е честито и порасналото момче на Елени, да е здраво и успешно!
Стиснати палци за всички, които имат нужда от тях!

# 263
  • Ямбол
Ланд, честита да си. Здраве и щастие да имаш по много.

Пипчи, много се радвам, че ти харесва книгата.

# 264
  • Бургас
Здрави и честити да са рождениците ни!
Ленд, весела ваканция! Бъди щастлива и много обичана!
Мари, стиснах те! Всичко ще е наред.

# 265
Много ви благодаря, момичета! Трогната съм! Да ви се връщат пожеланията по-много 🤗😘
Елени, да ви е здраво, щастливо, послушно и с много късмет момчето!

Мари, стискам те!

# 266
  • Canada
Ланди, честит рожден ден! Здрава, обичана и щастлива бъди!

Мари, стискам!

Елени, честит рожденик и на вас! Здрав и успешен да расте!

# 267
Ренко още ли я няма? Явно няма нет.
Охх ние излизахме малко,от 10 та до 12:30 по площадките.
Сега се зарибих да правя този портокалов кекс и ще ходя после за продукти,че само преглъщам. 😂

# 268
  • София
Елени, честит празник! Нека момчето е целеустремено и бързо да си сбъдва мечтите! Разбира се и много здраве за цялата фамилия!

# 269
Елени, честит да ти е рожденика! Да е много здрав и да ти носи много поводи за радост и гордост!

Минах през инспекцията, не се очертава да има нещо фрапиращо, ще видим другата седмица. Аз по принцип съм много за проверките, нека да ни проверяват и да ни казват какво да правим и кое не ни е в ред. Обаче не може едно нещо да е било така 15 години и ти на 16-тата (всяка година ни проверяват) да речеш, че не е ок. Само, за да напишеш нещо там, да има, да си заслужиш заплатата. Ем...

Иначе петъкът е поносим. Като изключим, че почна с един от най-гадните ми клиенти, който отново се опита да ме излъже с 200 лв. Само дето, първо, аз си го знам, и второ, съм толкова зле с парите, че броя по 1000 пъти и си правя опис Grinning И най-нагло ми вика - а не, не може да бъде. А пред него броя и ме гледа в ръцете... Ми не обичам така. Добре, че рядко вземам пари в брой.

Веси, как върви ремонта? Види ли му се краят?

Анджи, душо, не се впрягай Hug

Вани, на твоята шефка мина ли е?

Общи условия

Активация на акаунт