Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 906
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 270
Тук съъъм 🤩. Минахме границата адски бавно,но благополучно.После обиколки,разходили,и по леглата.Докато чакам мъжете ми викам да ви навестя!
Ленди,много здрава, щастлива,обичана и глезена да си!

# 271
Охааа красота! 😍😍😍
Браво,Ренко,забавлявайте се. 🤗

# 272
  • на Мелмак
Ренко, много хубаво!

Мари, успех!

На всички други бързо да се оправят!

Ленд, честита да си! Здрава, обичана и глезена! Flowers Tulip Приятно в Барселона!

Относно колата - поръчахме я 15-20 декември, казаха февруари, после март, сега последно април, другата седмица, после да я докарат до края на месеца, после плащане, регистрация, още няколко дни и така. Чакаме си, к'во да прайм Grinning Аз се радвам, че ММ я хареса и се нави за нея, наблъска я с екстри, но поне ценово е ок. Не са марките, които гледаше преди! Кодиак на Шкода е. Много поръчки имат тези хора. Ние ще чакаме почти пет месеца! Сигурно ако му бяха казали толкова, щеше да отиде, да си вземе другия дето си го беше харесал, ама... Grinning

Вече съм на кичури, два цвята. Изправи ме фризьорката, но ММ повече ме харесва къдрава GrinningАз съм доволна от резултата, точно това исках!

# 273
Ленд, жива и здрава да си, чакаме снимки от Барселона Hug

Ренко, изпуснала съм къде е тази красота Heart Eyes

Ети, Карок взе мм. Началото на ноември я поръча, в края на месеца беше при нас. Фул екстри  Rolling Eyes Добър избор, особено съотношение цена/качество. Втора Шкода ни е на нас.

# 274
  • на Мелмак
Руми, то мойто се нави , защото около нас много ги хвалят, много доволни. Ние го взехме това , че по-голямо и трети ред седалки поръчахме и да, освен най-високото ниво на оборудване и допълнително поръчА ! На ММ са му чели само приказката за Мечо пух ! Мисля, че покрай коледа са имали доста заявка и сега си чакаме! Нищо де, не остана Grinning

# 275
Ей, зарибихте ме с тия Шкоди, оплакнах око. Що не видях автоматик?
Ренко, приятно изкарване в тази лудница и успешен шопинг!
Ленди, здрава, щастлива и обичана бъди!!!

# 276
  • Germany
И ние си чакаме новата Шкода Simple Smile Казаха си предварително 5 месеца. Това ще е служебната кола на мъжа ми. За ценовият клас, който му бяха задали, шкодата излизаше най на сметка. Само за цвета не се разбрахме с него и сега ще ми боде очите. Поръча я синя /едно такова по светло, но не точно светло/, а аз исках сребърна Simple Smile Рая, нашата ще е автоматик.

# 277
Знаех си, че не съм видяла правилно, не може да няма. Аз си мечтая за капучино, нещо в тази гама....Не че има опасност да ми купят де

# 278
  • Бургас
Ренко, весело да ви е на екскурзията!

Мид, забравих сутринта да те поздравя за наградата. Отлични резултати пожелавам!

Заголих аз пак врата, но пък така се обраха добре тъмните краища, матирахме малко цвета, че с последната необмислена боя приличам на служител в Чистота и вече съм що-годе добре в главата Simple Smile

Идеи с какво да съчетаем зоопарка в Стара Загора? Две нощувки някъде в района трябва да измисля.

# 279
Иии, пожелавам си аз една нова Шкода кат са толкоз хубави 😂😁

И аз съм с освежена прическа. Еми друго си е 😎 Само отказах да ми прави сешоар. Викам, човек, утре ще мажа дюшемета из къщата, не се хаби 😂

Гладна съм! Днес зелето в барчето и то беше люто и ядох само месото. В понеделник вече ще им кажа, че не се трае... Нямам търпение да си готвя в моята си кухня вече...
Мама прави сърца и воденички 🐷

# 280
Честити ви прически, Али и Селест! И аз трябва да посетя фризьора в скоро време, че последно бях ноември. Ама то ако се позабавя още малко и направо в България ще отида.

Али, сестра ми преди като не й се получеше някоя ястие и ръсеше обилно с лют пипер, за да замаже лошия вкус.  Да не е при вас така?  Joy

Ние сме на домашни дюнери тази вечер.

# 281
Ем 😂😂😂 Не,бе, даже са му вкусни манджурята, но люти (поне за мен, аз не ям люто).

# 282
Честити да са днешните рожденици! Здраве и късмет за Ленд и сина на Елени.

Хубави снимки на Ренко видях. Още по-хубаво да си изкарат!

# 283
Аууу, и Елени имала рожденик, жив и здрав да е 🤗😊

# 284
И аз не ям люто.
Шкода карах допреди седмица, ок си е марката. Сега ми дадоха служебна, според мъжа ми това не е кола;), ама ние с детето си я харесваме, чуден цвят има.
И аз утре мисля да се боядисам, не хвана безамонячната боя последният път и едва изтрайвам вече.

Лендчето и синчето на Елени да са честити, здрави, щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт