Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 909
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 285
  • някъде ... тук ...
Ленди, здрава и щастлива да си! Наслаждавай се на Барселона!

Ели, да е здрав рожденика! Весел празник!

Мари, стискам палци!

Сега сколасах да вляза и да попрочета малко. Взе ми силите таз командировка. 3 дни с по почти 12 часа работа и изминати около 800 км от неделя до четвъртък. Все аз шофирах. Гроги се прибрах снощи.
Искам почивка! Ама няма...

# 286
  • Germany
Елени, пропуснала съм ти рожденика. Извинявай! Да е здрав, щастлив и усмихнат!

# 287
Елени, да ти е живо и здраво момченцето, щастливо и успешно Heart

# 288
Момичетата, дето живеят в немско, с кои компании летите до Хамбург?
Няма директни полети от София. Вариант за близко летище и влак след това, можете ли да ми предложите?

# 289
  • Бургас
Идвам и аз за закъсняла честитка за рожденика на Елени! Здрав да е и щастлив!

# 290
  • ту тук, ту там
Ох, сварих да надникна тук най-после днес!
Много ви благодаря, скъпи момичета, за прекрасните пожелания! Дано се сбъднат всички! Hug
Героите са уморени, вече всички сме по леглата, страшен купон беше, много се забавляваха! 😍

# 291
  • Germany
Тути, не мога да помогна за съжаление. Никога не съм ходила до Хамбург. Питай, ако искаш в немската тема. Може да има някой от района и да даде идеи.

# 292
  • На брега на реката
Честити да са днешните рожденици, Ленд и синчето на Елени. Да са здрави, щастливи и успешни!

Шкода Супърб, караме ние. Миналото лято я взехме. Бъкана с екстри и е автомат. Много удобна и комфортна кола.

Лиляна, и аз ти благодаря за книгата. Изтеглих си я и много ми допада. В електронен вариант са 2 части и аз съм на 1/3 от първата вече. Всеки удобен момент чета.
Да си призная за друга книга "Норвежка гора". Мъча се да я чета, вече няколко месеца. Ами толкова да не ми е интересна, че ми е голяма мъка и май ще се откажа. Малко ме е срам да си призная, защото много хора я похвалиха, а май само аз не можах да я прочета /едва и с много зор 1/3/. Да не би пък, по-нататък да става интересна?  newsm78 Вярно е, че вкусове различни, но съм забелязала, че силно препоръчвани книги и филми, на мен не ми допадат и си мисля, че или някои хора се прехласват по неща, само защото са модерни или аз нещо не съм у ред. По-скоро е второто.  Joy

# 293
Тути, Райън имат директни полети от и до Хамбург, но летят само във вторник и събота. Друг вариант е полет до Берлин и от там с бърз влак (ICE) за Хамбург.

Елени, честит да е рожденикът! Много здрав и много късмет в живота да има! На колко стана?

# 294
Мерси Ем, май ще е вариантът до Берлин и после влак. Райън не летят от/до София, нали?

# 295
# 296
Мерси, точно за моите дати нямат полети;)Късметлийка съм.

# 297
Тамън ще имаш възможност да попътуваш с немската железница и да опознаеш по-голяма част от немско. Joy Хамбург е много красив град, дано да имаш време да се поразходиш и най-вече дано случиш на време.

# 298
  • Бургас
Оххх, за немско говорите, а, надуших ви😂 Там отивам само на Октоберфест и  екскурзия 😎 Ако е за работа-само с децата! Иначе-тц! съм!
Абе, на мен пъпът май ми е хвърлен в таз немция 😂 нещо все там ме влече.
То бира, то Октоберфест, то Рамщайн, то Коледни базари..... Тц, тц, тц...

Не помня дали писах сабахлян, та затуй, най-добре да се повторя, отколкото да забравя.
Честити да са рождениците в темата! Здрави, щастливи и обичани да бъдете!

Честити прически на момичетата, посетили фризьор!

Весели ваканции на пътуващите!

Аз съм след втора смяна. Пийвам биричка и чета набързо из форума. Ще си пускам пак,, Дяволското гърло,, да гледам.
Тези дни гледах и,, Събирачът на трупове,,. Не бях чувала за този филм, а са го излъчвали и по НВО чак... 🤔

Другото го забравих... ☺️

# 299
Уффф аз идвам да се оплача от дребното. Пубертет ли е,от кътниците ли,дето й никнат,е няма такъв кривак! Направо изпушваммм. Цял ден мрън мрън,реве за всяка щуротия,цял ден е Мами гушкай... Вярно,че мен ме тресе ПМС и съм яко изнервена,но едва издържам вече. 😔 Тия дни заминава на детска и да взема малко въздух,а и работа да търся,че вече затъпях тотално. Така,наоплаках се,извинете ме за което,ама знам,че вие поне ще ме разберете. Че около мен всеки си мисли,че майчинството е някаква ваканция за нас,седим с кафето и цигарата и си цъкаме телефона цял ден. На чужд гръб и 100 тояги са малко.
Хайде лека и до утре. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт