Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 909
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Добро утро.

Чакам ранните доставки и ровя във форума.

Бубс, ако си теглила книгата от читанка, файлът е за цялата книга, т.е. двете части са.

# 301
  • София
Писах, писах и се затри!
Добро утро, момичета! Стискайте палци днес, моля!

Ени, аз си мечтая за още едно майчинство, но фурната затвори Joy Плюс това, жените поумнявали след майчинство Joy

Тути, мога да ти обясня на лични как стигнахме ние до Хамбург преди Нова година! С Раян еър кацнахме в Берлин и от там с Флексибус до Хамбург. Удобна е връзката. Кацаш в Берлин и директно се качваш на автобуса. Разликата в цената с влака е в пъти по-изгодна.

# 302
Добро утро!

Ени Hug Аз те разбирам, нищо, че не съм майка. Всичките ми другарки към края на майчинството бяха изпушили тотално и искаха да се връщат на работа Simple Smile

Буболина, не си сама! Харуки Мураками не можах да го харесам колкото и да се напъвах. По-често ми допадат препоръчаните книги, обаче по някога такава греда удрям, че се чудя едно и също ли четем с момичетата в темата Grinning.

Стискам ти палци!

"Устоите на земята" я имам и не знам от кога чака ред, ще взема да я прочета. След Луис Пени започнах книги от поредицата "Преживяно". Тематиката ми е интересна, но някои са доста тежки, та ще вкарвам нещо друго за разнообразие.

Пооправям се и запрашвам на къщата да бояджийствам Heart

Хубав ден, банда!

# 303
  • Бургас
Добро утро!
Ние вече сме будни, облечени и отиваме по задачи Simple Smile

# 304
  • София
Добро утро!
Алич Heart Eyes  успех с дюшАмето! Дано този път излезе цветът, който очакваш!

Да ви кажа как мина моя офталмологичен преглед  Joy
Прегледаха ме на разни апаратури, мрънка доктора някакви неразбираеми термини ...  и отсече - операция за перде първо на едното, после на другото око    Поразпита ме за имотно състояние  Angry  и обяви, че операцията е около 2 бона на око ...
Брях!
Ми аз имам около 1,5-2 диоптъра далекогледство, и единственото ми оплакване беше, че имам от време на време сухота и замъгляване на зрението с дясното око ...
Кипна ми ... и най-нагло, гледайки то право в очите, му обясних, че преди да пристъпя към операция ще отида при поне двама или трима доказани специалисти като него Rage А той - ми то колкото специалисти, толкова мнения ...
Е, викам му, ще пробвам докато на двама от вас им съвпадне мнението ...  Smiling Imp

# 305
Люска Hug Очаквам грам да не си смени цвета Mr. Green Макар, че ще мажа първо с боров катран, срещу дървояди и човечецът каза, че ще има лека промяна на цвета. Ма ми писна вече, нямам избор, само да не става лайняно Grinning Това, обаче утре, защото установих, че съм оставила препарата в колата на татко, пък той е за риба Grinning Днес ще пердаша мебели и ако имам време ще потъмнявам лайняната стая.

За очния преглед така да те разбирам... Преди 6 години така спешно искаха да оперират на баба ми перде, пак за цифричка. Още си е неоперирана жената и си вижда. Пердето се потвърди, но в съвсем начален стадий и не беше  за операция към онзи момент. Явно все още не е, защото проблем със зрението няма.
Давай при друг. Иначе дядо ми е с операции и на двете очи от преди 100 години и му коригираха и диоптрите, не носи очила. Ама той и не си виждаше де, трябваше да се оперира. Долни търгаши!

# 306
Люси, много познати се оперираха, най- скъпото е 1000 на око, зависело нещо от лещата. Доволни са всички, за Варна и Търговище говоря

# 307
  • SHOOT ME 10 $
Добро утро  дами! Ето ме и мен.

# 308
Привет, на всички! Искам да е топло днес, ама май само с желанието ще си остана....

# 309
  • На брега на реката
От Читанката я теглих и ми даде, че са две части и ги изтеглих съответно. Ще трия явно.

Джудж, стискаме.

Люска, питахме ний, ама явно не си видяла онзи ден. Светила, несветила, доверие никакво. Всички почти са се превърнали в касапи. Хипократовата клетва, много отдавна са я забравили.

Мари, как си, правят ли ти нещо?

# 310
Привет, на всички! Искам да е топло днес, ама май само с желанието ще си остана....
Да ти пратя малко от моето слънчице? Размазала съм се на шезлонга с купа ягоди и нямам идея кой и кога ще ми свърши работата 😂

Едит. Онагледявам Mr. Green

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 11:43 от Алечка

# 311
Але,аз вместо онагледявам прочетох огладнявам,та си викам хем яде ягодки,хем гладна. 😂😂😂 Добре си си ти. 🤗
Аз съм бяснааа на това малко дяволче. Уж с баща й навън,ама той бърка цимент,а тя отишла и ми откъснала два от трите цвята на магнолията. Ейй дорева ми се. 😔🤬 Аз така ги чакам да цъфнат,да им се порадвам,тя нашата отишла и ги окъсала. Диване!
Отивам да вадя едните дрехи от пералнята и да зареждам втора. 😓

# 312
Добро утро,
Станах, прострях си дрехите, хапнах и запрашвам към Мари.
Ще и нося поздрави от всички;)
Хубав ден момичета!

# 313
  • София
Пускайте палците! Първи старт за сезона, много оспорвана надпревара, НО... ИМАМ СИ ШАМПИОНКА! Heart Eyes

# 314
  • югозапад, под "Марков камък"
Честити да са вчерашните рожденици!
Алечка, страхотна идилия е при теб.
Джуджи, браво на момичето ти.
Тути, поздрави на Мари. С детето вчера бяхме на разходка в твоя град, замръзнахме от гадния вятър, а и нищо не си купихме.

Общи условия

Активация на акаунт