Искам да кажа ... (157) през април 2019

• 82 911
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 315
  • SHOOT ME 10 $
Кои са рожденниците вчерашни?

# 316
  • Бургас
Митко, Ленд и на Елени голямото момче духаха свещички вчера.

Браво, Джудж, на шампионката!

Свекърва ми преди няколко месеца оперира перде. Имаше избор между лещи от 500_2500 лв, като за ни една нямало гаранция, без значение от цената. Даже се носят слухове, че са едни и същи в крайна сметка.

# 317
Иии, Джуджи, браво! Честито на шампионката!

# 318
  • Germany
Джуджи, честита ти шампионка!
И аз да помоля за палци днес. От нощеска ме боли корема и подозирам, че пак са ми се възпалили дивертикулите... Ще изчакам до следобяд и ако не се подобри ситуацията ще трябва да идем до спешното, най малкото да ми предпишат антибиотик.

# 319
  • някъде ... тук ...
Джуджи, браво на детето!

Люси, баща ми оперира перде миналата година. 1200 стръваше лешата. Обаче се оказа, че има стареене на очното дъно и ноеата леша само подобри положението. На другото око е в начален стадий и засега няма да се оперира. Но той е доста по-възрастен от теб. И той обиколи няколко доктора там където живее. Накрая се оперира във ВМА.

Мони, стискам палци да мине!

Моите мъже вече са приключили с обиколката с колелета на Тасос. Прибират се. Ние с дреб сме си вкъщи. Кой чисти и подрежда, кой - решава задачи Simple Smile

# 320
И вие имате поздрави!
Мони, стискам ти.
Джуд, браво на шампионката.
Никитка, много гадно беше вчера, и аз измръзнах, че бях по едно тънко якенце, брр. Днес е по-добре.
Аз съм на фризьор, ще слагам по-светла боя, пък ще видим какво ще стане.

# 321
Мони, стискам!

Голямо мазане, голям кеф. Да взема да се преквалифирам на бояджия, освен... 😂 Добре, че е слънчевко и топло и бързо ми съхне боята, та успявам и да повтарям. Ма как съм се омазала няма да ви шепна 😁🐷😁

# 322
Алечка, самичка ли се бе моме. Няма ли кой да ти държи стълбата Stuck Out Tongue Winking Eye
Дай някоя снимка "в процес на работа" Kissing Heart

Аз още час и половина съм работна и после се прибирам. Ще звънна на малките да сложат тесто в хлебопекарната и да си направим пица за довечера.

# 323
  • София
Не успявам да се включвам, но ви следя. Здраве и късмет на всички рожденици!
Приятна почивка на почиващите и палци за нуждаещите се Heart Eyes
джуджанка, браво на шампионката!

# 324
  • Canada
Джудж, честито!

Але, уикенда на 20 сигурно ще съм по твоя край, да ме вместиш в програмата  Hug

Разходих кучето, пия кафе и трябва да подхващам задачките, а хич нямам желание. И куфара трябва да редя вече...

Стиснах ви всички нуждаещи се  Hug

# 325
Руми, аз мебели боядисвам, не ми требе стълба 😂 Сгънах сергията вече, утре снимка 😁

Фонс, само казваш и съм твоя ❤

# 326
Днес група Варненци помагаха на паднал с конвулсии човек на тротоара пред м-н "Гастро".
Бяха се обадили на 112. Чакаха линейка.
Присъединих се. Обърнах настрани човека. Сложихме му под главата "възглавничка".
Имаше травми по главата(много кръв) от падането (припадък).
Жени изваждаха от чантите си кърпички, с които попивахме кръвта.

Дойде повиканата линейка. Медицинският екип "взе" нещата в свои ръце.
Епилептичен припадък.

Видях много добрата, човечност и съпричастност събрана накуп!
 bouquet

# 327
  • на Мелмак
Днес от сутринта имам желанието да кажа "Добро утро", после премина към "Добър ден"! Сега клони към вечер Grinning
Но мисля, че този път ще успея Grinning

Честито на шампионката!

Али, явно ягодите са ти дали творчески тласък!

Пав, толкова рядко срещано е това! Обикновено подминават!

Фонс, един куфар ти стига, не се мори! Hug

Мони, стискам!

За лещите - щяхме да слагаме на баща ми, от 6-700 до 3-4000 ни казаха. Като самата операция е по ЗК.

Правя леща иначе, извикаха ме спешно по работа, ежедневие Sunglasses

# 328
Фонсе, не остана, а? Ехм сигурно се вълнуваш Heart.
Aз изкарах един, хм, да кажем лежерен ден, за сметка на цялата седмица. Имаме ново дете в групата и много плаче, спи по 20 минути и като се усети къде е, надава рееев, буди и др малко и много труднозаспиващо и...
Новата колега изглежда готина, бързо влиза в час, дано и занапред така да се разбираме. Излиза ми се в отпуск, но сега не е моментът и стискам зъби.
Оказа се, че випускът кандидат-първолаци няма да имат тържество за завършването на ПГ, а ще ни водят в... София на зоо. Селянчетата в града, хихи. Госпожата на госпожицата ни остана като гръмната като ѝ забих директно въпроса, от къде знам. Ами, напомних ѝ, че съм учителка в същата община и новините, о, свети ужас, стигат и до мен от първоисточника. Ама то не било сигурно, в процес на обсъждане, бла-бла, иначе имат вече отпуснат автобус. Накрая всичко си каза, хехе, аз обещах да пазя тайна. Във вторник ще имаме родителска среща, да видим.
Kато видях снимката на Алечка, се сетих, че не съм чела от... месеци. Не ми се получава, вечер, когато обикновено четях, заспивам щом помириша възглавницата. Иначе, водя си записки, свалям книги, но... Ще мине и този период и ще започна да чета, само новичките да свикнат, че още 2 броя чакаме, работата ще олекне.
Сега отивам да правя трицветен кекс. А, дано да стане!

# 329
Добър вечер. Странен ден имах днес. Ходихме на екскурзия с детето, на красиво място. Пътьом ми де обадиха, че майка ми е починала. Свърши се. Странно нещо е животът.
Хубава да е вечерта ви.

Общи условия

Активация на акаунт