Лидл 126 - Априлско-ваучерна

• 103 398
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 705
Натриев нитрит има вероятно и в месото. Не го обявяват по етикет винаги. Така четах в нета поне...

# 706
Някой опита ли протеиновият хляб?
И дали е постоянно в асортимента?

# 707
Аз гледам да не се вманиачавам на тема обявено ли е или не. Мога да давам всичко на лаборатория за проба Smiley, ако си нямам друга работа... но си имам. Приемам, че е така, както е обявено и все пак има някакъв контрол. Все някъде трябва да се сложи чертата. Да си купя нещо необявено е едно, а да си го купя, въпреки че е обявено, за мен минава всякакви граници.

# 708
Здравейте! Тази сутрин ходих за детска ел.четка за зъби. Голямо щастие е у дома, доволни сме. Не бяха много наличните (в Русе) и бързо щяха да свършат.

# 709
А имаше ли бройки от четките за възрастни?

# 710
  • Мадрид / София
И аз питам за дамската самобръсначка дали става или да подмина?

# 711
По- горе има мнения за самобръсначката.
Аз а имам ,също ама не в знам къде е даже. Ползвах я веднъж. После след няколко месеца пак и лично аз не я харесвам. С обикновена самобръсначка е по- лесно

# 712
  • София
Здравейте, кокосовото масло изчезнало ли е от постоянния асортимент? В трети Лидл вече не го откривам.

# 713
Ето състава на бекона Clean Label
Скрит текст:

Аз също предпочитам декстроза пред натриев нитрит. Общо взето, други колбаси освен от зеления етикет на Лидл не купуваме. 

# 714
А имаше ли бройки от четките за възрастни?
Може би късно отговарям, имаше около 20 кутии в Лидъл Дружба.

# 715
Много съм доволна, накрайниците стават за моята четка, дето е купувана преди доста време. Имат лека разлика как са оформени от долната страна и имах съмнения че ще трябва да ги връщам.
Скрит текст:
Вляво е новият от днес, вдясно е от старите, в случай че някой се чуди, стават си.

# 716
Някой опита ли протеиновият хляб?
И дали е постоянно в асортимента?
Не е от постоянният асортимент. Засега.
Здравейте, кокосовото масло изчезнало ли е от постоянния асортимент? В трети Лидл вече не го откривам.
Отлистено. Засега Simple Smile

# 717
Търтийн, отдавна забелязах, че го няма био кокосовото масло и все забравях да питам- тъкмо за него влизах да се оплача, че го няма! При нас ги няма и пуешките наденички-кренвирши Клийн лейбъл, явно и те са отлистени.....
Някой попита за великденския комплект с магически флумастер. Яйцата се боядисват с боите, после се рисуват с маркера и после мисля с влажна кърпа се забърсват леко. Там където е рисувано боите падат. Получава се предполагам подобен ефект все едно е рисувано с восък....досега не съм пробвала.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 01:03 от dolce miele

# 718
При нас ги няма и пуешките наденички-кренвирши Клийн лейбъл, явно и те са отлистени.....
😵 Ама недей така, не е възможно това да ми причинят. 😒 Ще ходя да ги търся днес.

# 719
При нас ги няма и пуешките наденички-кренвирши Клийн лейбъл, явно и те са отлистени.....
😵 Ама недей така, не е възможно това да ми причинят. 😒 Ще ходя да ги търся днес.

О, да. Отлистени са. Аз питах преди 10 дни някъде. Казаха за момента ги няма, нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт