🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 708
  • 854
  •   1
Отговори
# 15
Пепа каква грозна жена е, ужас.

Няма как да не се съглася! Дори Милко предвид физическите му данни, изглежда доста по-добре в женските образи чисто визуално.

# 16
  • Испания
Константин прилича на мома, дошла от Горно Нанадолнище, "нагласила се" за дискотЯка в Студентския град.

# 17
Хилда пък и тя! Grinning Всичката мъжественост на света е събрана в Папи- то. Grinning

# 18
Скечовете им стават от тъпи по-тъпи... ooooh!

# 19
Хилда имам чувството, че ако не си затвори устата скоро лиги ще потекат по Пепа, то бива бива. Като беше очарована от Калин и Иван Юруков някакси по беше оправдано, защото бяха хем хубавци, хем готини, хем талантливи. А този б*рсук, какво да му харесаш? Само едната височина, дето казва Рачков.

# 20
Хилда ме утрепА напраО. И под телевизора гледах, и зад него погледнах, ми не я видях тази мъжественост, 'начи. Cry

# 21
И аз благодаря на Смайли за чудесно оформената тема.
Не съм очаквала Папи да се справи с Тейлър Суифт, така че не съм изненадана.
Саня е красива жена, много ми харесва.

# 22
  • Испания
Хилда ме утрепА напраО. И под телевизора гледах, и зад него погледнах, ми не я видях тази мъжественост, 'начи. Cry

Аз пък погледах тук , може би в далечното бъдеще... Ама, тц!

Хайде сега и Етиен. Мъжкар бил Константин! Тези хора не са добре.

# 23
  • София
Константин прилича на мома, дошла от Горно Нанадолнище, "нагласила се" за дискотЯка в Студентския град.
Без някаква особено логична причина ми напомни на Светла Тъпото преди операциите.  Mr. Green

# 24
Милко няма да го остави този фейк мустак, обаче. Grinning А е такъв свежарко без него. Grinning

# 25
  • Испания

Без някаква особено логична причина ми напомни на Светла Тъпото преди операциите.  Mr. Green

Лелеееееееее, колко си права! Точно! Има доста логична причина - Убавинята им.

Ще пада смях сега.

# 26
Смайли благодаря за прекрасно оформената тема и информацията в нея. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Папи е потрес ! Милко хахаххахахахха...

# 27
Папи може успешно да се види след 20 години 😂😂😂

# 28
  • Испания
Лелеееееееееееееееееее, Милко! Страхотен!

# 29
Ааааа, Милкоооо Joy
Прилича на Папи от маалата Joy Супер е!!!

Общи условия

Активация на акаунт