Вирус с гадене в момента ?

• 753
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте ! Преди 5 дни детето ми повърна еднократно и обилно през нощта . На следващия ден баткото имаше болки в корема, но не е повръщал . Аз също вече 4-ти ден съм с някакво странно неразположение,което ме притеснява,защото нямам апетит,гади ми се,но не съм повръщала . По -скоро имам  тежест в корема и усещане за неизпразнено дебело черво Cry и още по - лошо имах малко кръв след изхождане , попринцип имам вътрешен хемороид ,но не знам от него ли е ,от вируса или нещо по-притеснително се случва през последните дни… та, има ли болни със стомашен вирус ?

# 1
Да, четох че сега има такъв вирус и много е ужасен

# 2
  • София/Севлиево
Има много гаден вирус в момента.В петък в групата на малкия в ДГ от 22 деца бяха само 6...

# 3
  • София
И у нас мина това миналата седмица, еднократно повръщане и дни гадене. Синът ми се върна на училище днес 75% от класа ги няма. Големи са иначе 17-18 годишни. Масово е това като говоря с познати.

# 4
Има да, доста тежко протича с повръщане, болки в стомаха и корема, диария, силна отпадналост и висока температура. Отминава за около 3-4 дни, само симптоматично лечение. Но е много неприятно.

# 5
Отвратително е това нещо. Каквото и да е. Големият ми син повърна 2 пъти на 26-27.11. Не е имал температура, гадеше му се 2-3 дни. После се оправи, но започна хрема и кашлица. На 5.12 изведнъж започна да повръща без да спре в продължение на 2 часа, буквално непрекъснато повръщане. Започна и диария, след няколко изхождания, имаше доста кръв. Обезводни се и влязохме в болница. Още не се е оправил съвсем и е на диета… От снощи при мен започна диария, болки в тялото, температура с втрисане и днес имам и гадене.

# 6
В момента го карам. Толкова гадно и брутално нещо не съм преживявала. При мен има само гадене, диария , много силна болка в мускулите и в корема( до такава степен, че ме обливат вълни и ще припадна от болка).
Бях решила да не пия и ял ищо, да си излекува сам организма. Но сега взех една шепа помощни средства и се моля да ме облекчат.

Общи условия

Активация на акаунт