🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 834
  • 854
  •   1
Отговори
# 570
На мен си ми е слабост и това е то Blush
Затова не влизам в спор , защото не мога да го обясня. Симпатяга ми е и край. Без аргументи.

# 571
  • Испания
Снощи, като споменаха, че Джудужи е пяла "Бяла роза", се чудих сумати време коя беше тази. Сетих се, но не се сещам как е пяла тази песен.

Как? Зле, както винаги.

И след Джуджана ми излезе Ненчо. Ееееееееееех, колко беше добър!

Обожавам го това предаване.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:54 от 🍀Smileys®

# 572
Joy
Мерси, че ми припомни.
Голямо перде беше Джуджи Joy
Аз съм същият инвалид, като малка много страдах, че не ме искат в хОра, ама ...после разбрах, че не всеки се ражда талант.

# 573
  • София
Аз съм същият инвалид, като малка много страдах, че не ме искат в хОра, ама ...после разбрах, че не всеки се ражда талант.

Ох, мислех, че само аз страдах заради това, че ме отхвърлиха за хора Joy
За мен, в този сезон, най-зле се представя Дичо.

# 574
  • София
.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 17:20 от Shatzi

# 575
Мен ме взеха в хОра с връзки, заради майка, ама само си отварях устатата без звук- така нареди другарката. Mr. Green
Деси Добрева има ли дете?

# 576
  • София
Деси Добрева има ли дете?

Да, дъщеря

# 577
Оооохх, Смайлс, тенкс за Ненчо-В.Маринов...много добро Joy

# 578
  • тук, на мястото си
От всичките участници тази година само Дичо сякаш не се старае или поне сякаш го прави без желание. С изключение на образа на Сашо Роман. Всички останали  поне оставят впечатление, че са се трудили. Мърморенето няма да коментирам.

# 579
  • София
А Деси разведе ли се?

# 580
Джуджи не е певица, нямаше ѝ певчески претенции. Тя си беше сладък ужас, но бе супер позитивна и това я правеше любимка.

Папи, ако смята да бълва още песни, съвсем добронамерено му препоръчвам вокални уроци. Видно е, че няма да ни лиши от таланта си, поне в участията си на живо да не разочарова дечицата.

# 581
  • Испания
Оооохх, Смайлс, тенкс за Ненчо-В.Маринов...много добро Joy

За нищо. Сега го гледам като Таркан.

Отдавна.

# 582
Лелеееи, фурии сте. Не мога да смогна да ви изчета. Ще ми става по-трудно,че тръгвам на курс и свободното ми  време  рязко ще  намалее. Но не мога да се лиша от тази компания.

# 583
Лелеееи, фурии сте. Не мога да смогна да ви изчета. Ще ми става по-трудно,че тръгвам на курс и свободното ми  време  рязко ще  намалее. Но не мога да се лиша от тази компания.
Нали ? Най - хубавата темичка.
Има за всекиго по нещо .
ММ въобще не гледаше с години, а в сезона на Н. Балабанов го водих и на живо, за да го "паля" , а той съвсем се дистанцира Joy
И си свикнах тук .
Той пък тази година взе да гледа и да се радва дамусеневиди, та и на него обръщам внимание, но темичката не изоставям.

# 584
Детето гледа с мен. Гледаме и Гласът на България и тя си е курдисала бутон даже.

Общи условия

Активация на акаунт