🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 884
  • 854
  •   1
Отговори
# 465
  • тук, на мястото си
Тия ненормалници, включително и прехваления Вергов къде видяха великото изпълнение на Дичо, че всички да му дават десятки.

# 466
Дичо поканил Вергов..е добре де. ама... какво..ще се разреве ли, ако не у дават точки, макар нищо да не направи, въреки убийствения грим - пее фалшиво, като себе си.. много далеч от Адел...
и 10 т  защото бил болен??? 100 пъти го повтори!

Харесва ми Стефан, защото е много обран... Деси била ментор на Тита... ooooh!

# 467
  • Испания
Журито ощети Стефан и Милко.

# 468
Добре, че има гост жури, та поне един нормален да има там. Вече сериозно се излагат и се подиграват и с участниците, и със зрителите Хилда и Фънки.

Само 9-ката на Вергов не броя, че тя сигурно е по шуробаджанашка лииния някаква, знам ли.

# 469
Така ли ми се стори не знам, но си мисля, че Дичо нарочно направи това изказване - че уж се чуди дали да даде 5 т. на Стефан или на Тита и накрая ги даде на Тита. Някаква злобица ми се видя при него тази вечер

# 470
  • тук, на мястото си
Не злобица ами направо злоба имаше в изказването му.

# 471
Дичо си е злобар, личи му. И той избива комплекси за малоценност.

# 472
Важното е, че всеки който има уши е чул кой е пял наистина тази вечер. Не си заслужава да се ядосваме на нагласеното жури

# 473
Ало, журето, ако четете, вече сериозно ме ядосахте! Ама вие глухи ли сте, продажни ли сте, що ли? Дичо беше много зле, при Тита го нямаше онова, дето го има в гласа на Деси - глас като звънче! Евалла на най-големите професионалисти сред участниците - Мария, Деси и Милко - които безпристрастно оцениха перфектното изпълнение на Стефан.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 22:59 от Flo Ann

# 474
Злобен е Дичо и друг път така се е изказвал... голямо его...
А защо журито е със слушалки? То бива режисура, ама ...

# 475
  • Варна
Изумена съм как 10 за Дичо и от 3та? В коя вселена? Стефан беше змей...
Може пък акустиката в залата да е друга от този в моя смарт телевизор:bowtie:

# 476
Аз давам моите пет точки тази вечер за Смайли, винаги ми е уютно в нейните теми Flowers Hibiscus

Стискам палци за Стефаааннн...

# 477
  • Варна
Браво на публиката!

# 478
  • Испания
Резултати от анкетата:

Аз давам моите пет точки тази вечер за Смайли, винаги ми е уютно в нейните теми Flowers Hibiscus

Скица! Благодаря!

# 479
Добре, че публиката сложи малко ред.

Общи условия

Активация на акаунт