🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 851
  • 854
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Дъщеря ми снощи само го мерна Стефан на екрана и ме попита:-Той Бруно Марс ли имитира?Simple SmileПесента беше свършила,така че само визуално и заприличал на него.

# 541
  • София
Кой е Димитър Маринов?
Или може би Рачков??

# 542
  • Пловдив
Кой е Димитър Маринов?
Или може би Рачков??
Българинът с Оскар  Simple Smile

# 543
  • София
Тука всеки си пише каквото се сети, от лани ако трябва.
Отказвам се да следя, само в понеделник, докато е адекватно инфото.

# 544
  • 221B Baker Street
На мен ми направи лошо впечатление Деската снощи, как говореше за Тита - "моето протеже"! Моляяя?! Много ѝ се ще на Деската да "преподава" народно пеене, но всъщност тя също не умее да пее точно народни песни. Постановката на гласа ѝ е далеееееч, ама много далеч от народното пеене. Поп и джаз да, ама народно - да ме прощава, не може да пее.

# 545
На мен по принцип ми е направило впечатление, от други изяви на Добрева, че изобщо не умее да се изразява правилно, винаги пресилва нещата, прави се на интересна ли, не знам, но е дразнеща. Уж, че на майтап, ама не се получава. Simple Smile

# 546
С риск да се повторя, но на мен Деси Добрева ми изглежда леко пресилена в жестикулиранията си, дори малко истерична.

# 547
  • тук, на мястото си
Ако беше Десислава гласувала за Тита нямаше гласа и да отиде при Стефан. Защо я упреквате? Тита достатъчно е подпряна, тикана и дърпана от журито, макар че в никакъв случай не мога да я нарека много добра.
От всичките осем само Мария и  Стефан не се препъват в различните стилове.  Останалите  въпреки труда и старанието което полагат някак  не успяват.  Нормално е, все пак имат само една седмица, а и те не са машини.
Харесва ми това, че не превръщат  всичко  в пародия, както правеше миналата година Константин.

# 548
Брей тоя Дичо. Големи хвалби,
голямо чудо. Не знам защо. Хич не го бива. Ама пък се цупи,като не му дават челно място. Затова изпъква Милко. Самоирония, не се взема на сериозно,  но пък се старае да изработи образите. Най-добрите са и с най-семпло поведение,както написа вече някой тук.

# 549
За мен Вергов е един от малцината гости, които бяха абсолютно адекватни като жури. Повечето се притесняват да правят негативни коментари за участниците и само ги хвалят. Вергов нищо не им спести снощи, критикува смело, което ми хареса. Със сигурност ще го гледаме отново в това предаване, Маги няма да го изпусне.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:35 от System Error

# 550
  • София
Маги трябва да е глупак, че да изпусне Вергов.

# 551
Тита достатъчно е подпряна, тикана и дърпана от журито, макар че в никакъв случай не мога да я нарека много добра.
От всичките осем само Мария и  Стефан не се препъват в различните стилове. 
Мария и Стефан са професионалисти, Тита е едно дете, участвало в Х-фактор, може да не е много добра, но се справя далеч по добре от другите професионалисти - Петя, Дичо, Деси ...

# 552
  • тук, на мястото си
Тита има записани повече песни от Петя,  така че си е професионалист.

# 553
Малко майтап в дъждовен ден от кралицата и мен ... LaughingSmileSweat Smile

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 14:36 от trendafilka

# 554
Следващата седмица се очертава фолклорна вечеринка.  Фънки може са пропусне и на негово място са поканят гост.
Ей, тая Деса много ме дразни значи! Елементарно възпитание е да изслушаш другия и тогава да говориш, снощи от нея Вергов не можа да се изкаже. Много сериозно се е взела. Дичо и той.
Харесах Милко, голям симпатяга е и веселяк, Стефан също много ми хареса. Стивън ТАйлър беше като зомби , не й се получи много на Мария,  ама той е труден за имитация. Както и Аксел, ама той още не се е падал този сезон.   

Общи условия

Активация на акаунт