🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 855
  • 854
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания
Кратко интервю в "На кафе" току-що.

# 526
Ама какво да пее Деси на тази песен, някакви компютърни модулации, елементарен припев, едно и също 3-4 мин., с повечко танци, като всичко на Дженката.
Изобщо не я харесвам Деси, супер безлична ми е и леко назлобена, въпреки че има глас, но не виждам голям грях, че е казала нещо, което мисли. Дженифър Лопез наистина не е някакъв глас, супер бизнес с милионна публика, която за Деси е абсолютно непостижима по ред причини.
На мен снощи ми хареса Стефан, отчасти Милко (за първи път), Тита също, другите ми се сториха трагични. Мария я пропуснах.

Иначе, Десито и Дичо категорично не стават за имитатори грам, от изгледаното дотук.

# 527
Цитат
Ама какво да пее Деси на тази песен

Когато имаш претенция да си по-добра певица, не става да се оправдаваш с песента.
Предполагам, че нямаше толкова да я коментираме, ако Деси всъщност не се беше затруднила зверски на тази уж никаква песен.
Високомерието не е добър съветник.

Hands V

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 10:19 от KilliBilli

# 528
Естествено, че ще се затрудни, дискотечни хитове на живо да се изпълняват си е мазохизъм, който ще да излезе там да го пее това нещо, все същия бълвоч ще е. То няма какво да се пее просто (според мен, аз капацитет не съм, само зрител). Пак да кажа, не адвокатствам на Добрева, просто не мисля, че беше до гласовите данни изобщо. А за високомерието, мисля че тя си го има по принцип, да.

Джей Ло прави шоуто, независимо как ще го изпее, публиката ѝ ще е екзалтирана, защото е тя, танци-манци, излъчване. В шоубизнеса никога не е било само въпрос на пеене. Ами Мадона, трагична е като певица, дреме ѝ.

# 529
Петето как подскачаше цяла вечер като млада коза на сцената. Joy Joy И се държи като 20-годишна, па се опитва и да флиртува. Много нелепо поведение.

# 530
Не ѝ отива на Деси да седне да се сравнява с Джей Ло, че и толкова високомерно. То на всички е ясно, че талантът на Ло не е в гласа, което не означава, че трябваше да я подценява така.

# 531
Вергов май не беше много в час снощи. Доста заядлив и не умее да бъде жури!
Никога не съм го харесвала като мъж и като актьор.

И на мен Вергов не ми харесва много и шегите му едни сухи и плоски

# 532
На мен Стефан ми приличаше на Драго Чая откъм грим, и в този ред на мисли ще ми е интересно да поканят Драго- ще ми е интересен.

# 533
  • София
Стефан ми заприлича на младия Чарли Шийн Simple Smile само ви чета, ама не издържах Simple Smile пя много хубаво

# 534
Тая Деса така и не можах да я харесам. Хубав глас, хубаво лице и тяло, но като си отвори устата да каже нещо, ми простее. Джей Ло не блестяла с вокални данни, а Деси До като блести не можа да изпее елементарната ѝ песен.  Simple Smile

# 535
Петето как подскачаше цяла вечер като млада коза на сцената. Joy Joy И се държи като 20-годишна, па се опитва и да флиртува. Много нелепо поведение.
Инфантилно поведение, нямам предвид възрастта й.

Снощи си мислех, за нещата, които е невъзможно да бъдат имитирани - Стивън Тайлър. Мария беше много добра, но не беше него. Тита обаче стигна без проблем Деси.

# 536
  • София
Сега се замислих, че хората, който са ми направили впечатление в този формат са от чалга средите. А аз такава музика не понасям.
Софка, Милко, Азис. Стараят се.
Добри души, незлобливи

# 537
Деса се подразни, че Тита я имитира успешно и публиката стана на крака, не очакваше. А тя с великите си възможности се задъха като на маратон и не можа грам да докара Джей Ло, нито като пеене, нито като танци. А преди това - пффф, че то това всеки може да го изпее. Е уж всеки може, а ти не можа!

# 538
Вергов май не беше много в час снощи. Доста заядлив и не умее да бъде жури!
Никога не съм го харесвала като мъж и като актьор.

И на мен Вергов не ми харесва много и шегите му едни сухи и плоски
Вергов е на светлинни години от Димитър Маринов. Но, вчера ми прозря, че иска много да е като него.

# 539
Защо толкова категорично мнение. Аз писах за Маринов, че беше подготвен и аз сега не съм съгласна, че Вергов е на светлинни години/предполагам, че Коки има предвид, че Маринов е по-добър, а не обратно/. Че къде сме гледали Маринов, та да знаем що за артист и човек е. Моите уважения, но в "Зелената книга" имаше 3-4 реплики. Вергов го знаем отдавна. За конкретния случай-да, не беше подготвен както трябва, Маринов беше по-адекватен, но да се правят от това генерални обобщения...

Общи условия

Активация на акаунт