🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 857
  • 854
  •   1
Отговори
# 510
Ами Def Leppard, FireHouse, да са се сещали продуцентите за нещо по- извън линията им?

# 511
Уви...Петя Бу в торба не стои.

# 512
И аз съм от групата, поднасяща извинения на Милко. Това да бъдеш забавен, без да пародираш, си е умение. Свалям шапка за енергията на този човек, неуморен. И показва отношение. Поел е ангажимент и се старае да направи нещата по възможно най-добрия начин. Уважавам това
Ей, Марк Антъни и Тина Арена, супер. Пак ще ни радва Стефан.

# 513
Изпълнението на Стефан:
Скрит текст:

Деси Добрева искрено му се радваше и го аплодираше.

# 514
  • Берлин
Моята класация днес:
3. Петя - гротеска пълна. Никога не излиза от собствения си образ,глас и стил,самовлюбена до лудост
4.Деси - да коментираш Джей Ло от висотата на собствените си успехи - яко
5. Дичо - злобата на малкия човек няма как да скрие зад фалшивото пеене и окипазените образи
6. Папи - не му стана образът никак,но на мен ми е забавен
7. Мария - не я харесвам,но е талантлива и работи упорито
8. Милко - много ми е забавен. Старае се и резулатите са видими
9. Тита - започнах да я харесвам все повече
10. Стефан -  беше най-добрата имитация днес

Журито не отчита ли големите разлики между своя и вота на публиката?

Пп. Влюбена съм за стотен път във Вергов и за пръв път в жълтия чорапогащник на Зуека

# 515
  • България Сливен
Стефан пее като звяр, бееее!!! Колко ми липсва Жоро Христов на българската сцена... Що се отказа тоя човек?!

Жоро има своя философия за появяването му на българската сцена. Щастлива съм да го познавам лично и много го обичам.

Преди дни даваха интервю с Георги Христов по БТВ по повод предстоящият му концерт в НДК.

# 516
  • София

На , ЛИНКОВЕТЕ се отварят без добавки, но на браузъра на компютъра, трябва да се инсталира разширението    Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението

Скрит текст:

След направените промени в ,

директните ЛИНКОВЕ - без реклами, вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 517
Не зная защо така нападате Деси. Че не е кой знае каква певица Джей Ло, не е. Артистка-също. Това е видно и за не- професионалисти. А че има участия с имена в киното не я прави по-добра. А защо участва е друга тема.

# 518
  • София
Вергов май не беше много в час снощи. Доста заядлив и не умее да бъде жури!
Никога не съм го харесвала като мъж и като актьор.

# 519
Вергов май не беше много в час снощи. Доста заядлив и не умее да бъде жури!
Никога не съм го харесвала като мъж и като актьор.

Това е и моето мнение!

# 520
Не се беше подготвил. Спомнете си Димитър Маринов. Въпреки, че не живее в Бг., вероятно дори не е чувал някои от участниците, реагираше адекватно, защото се беше подготвил.

# 521
Финалната четворка отсега се очерта - Стефан, Тита, Мария и Милко.
Снощи и четиримата бяха невероятни. Това, което ми прави впечатление е, че същите са и по скромни в сравнение с останалите, особено Петя.
Не ми допада да се имитират дуети. Любо /Милко/ и Мария се получи, но Мария беше там.

# 522
  • София
Вергов Heart Eyes Много е сладък. Хилда много ме дразни с вечно отворената оста и ококорени очи, и вечно настръхваща. Журито ме изуми, че дадоха толкова точки на Дичо. Деси на какво основание вади това самочувствие се чудя. Според мен я хвана яд на Тита и не ѝ даде 5 точки. Стефан заслужено спечели. За следващата седмица гласувах за Милко.

# 523
Досега Деси ми беше симпатична и се радвах на участията й, но огромното самочуствие, което демонстрира, ме разочарова.
Не можела да пее Дж. Ло. Ами и ти не можа, мила!
Задъха се като бегач на дълги разстояния и квича по време на изпълнението. След толкова приказки очаквах да покажеш как се пее "правилно" тази песен. Уви.

# 524
Изгледах записа с изпълнението на Петя от снощи (че вчера не можех) - все повече се убеждавам, че тя иска да покаже Себе си, не образа който имитира и да покаже как Петя Може да пее и да затвърди в публиката образа на .... Петя.
Между другото, много добра работа на балета и на тази песен, също.
Папи не го коментирах вчера, защото няма и за какво. Този човек си търси място под слънцето, обаче и да има способности е сбъркал мястото и къде да ги насочи.

Общи условия

Активация на акаунт