🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 4 /01.04. - 15.04.2019/

• 32 859
  • 854
  •   1
Отговори
# 495
  • тук, на мястото си
Рачков ме уби - "какво сте посърнали всички" Grinning

# 496
Стефан  два пъти е печелил, с днес. Първия път даде парите на фондация,подпомагаща млади оперни певци. Кое му е глупавото? А  когато някой се грижи за диво животно, то значи животното е пострадало и го обгрижват при лечение и възстановяване. И тук не виждам нищо глупаво. И да не го оценяват онези от журЕто, Стефан си е талантлив. И на фона на подценяването му, още по-жалки са напъните да бутат Папи.

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:17 от mrav4ica

# 497
Искам Магърдича  да е в журЕто!

# 498
  • Испания
Константин ще бъде Слави Трифонов
Петя ще бъде Jennifer Holliday
Деси ще бъде Whitney Houston
Милко ще бъде Славка Калчева
Дичо ще бъде Володя Стоянов
Мария ще бъде Luciano Pavarotti
Тита ще бъде Netta
Стефан ще бъде Marc Anthony &Tina Arena

# 499
Как не се намери един мениджър да развие Стефан по световните оперни сцени.
Тази вечер ми харесаха, с малки изключения. Талантливи хора. Благодаря!

# 500
Браво на публиката. Утре ще си пусна предаването пак само, за да чуя Стефан отново
Почти веднага ги качват изпълненията  във Вбокса.
Е нали е голяма певица Деси, с ангелски глас пък Джей Ло й се опъна,сега Уитни пак не  е ок. ...

# 501
Браво на публиката. Утре ще си пусна предаването пак само, за да чуя Стефан отново
Почти веднага ги качват изпълненията  във Вбокса.
Е нали е голяма певица Деси, с ангелски глас пък Джей Ло й се опъна,сега Уитни пак не  е ок. ...
Вергов точно затова я наказа с тройка.
Голямо самочувствие вади, а пък имитациите са и посредствени. Според мен, де.
Иначе и харесвам песните, не знаех, че е такава лигла.

# 502
Финалната четворка отсега се очерта - Стефан, Тита, Мария и Милко.

Петя, Папи, Деси и Дичо не вярвам да имат шанс да стопят разликата в точките с първите четирима засега.

# 503
Вергов беше страхотен като жури тази вечер, Маги трябва да го покани отново.
Много ми е досадно и клиширано, когато някой каже, че е настръхнал след нечие изпълнение. Обаче... тази вечер и аз настръхнах, докато слушах Стефан. Smile Прекрасен. Най-добрият този сезон.

# 504
Много скучни песни ни чакат следващия понеделник.
Много ли искам да се падне някой хит, ей така, за разнообразие. Защо, например, не се падна "Please me" на Cardi B & Bruno Mars, а се падна старата им песен?! Или нещо на Шон Мендес, или някоя от новите на Ариана Гранде /прави фурор с новия си албум/. Не че нещо, ама ще ги чакаме да остареят порядъчно, и тогава ли да ги пуснем на колелото на късмета? Когато вече не ни кефят толкова?

# 505
  • София
Къв и беше проблема на Буюклиева, та занимаваше водещите с временното класиране?

# 506
Деси ми се струва пренавита в предаването, дори леко истерична.
Стефан ми става вече фаворит, а Милко... не съм и предполагала този човек какъв имитатор ще излезе, и че е толкова музикален - далече съм от неговия жанр. Петя не можах да слушам сега, но от предните ѝ участия имам усещането, че не иска да имитира, а да покаже себе си и колко може, и така да напомни на публиката за своето съществуване.

# 507
Като с две капки вода се "измива" гримът и лъсват истинските лица на някои участници. Този път са събрани  най-много киселици. Стефан, Милко, Тита и Мария за мен наистина се стараят да имитират и се раздават. Другите имат повечко претенции и мрънкане.

# 508
Aз слушам повече old school, но те все едни образи въртят. Могат да включат Marvin Gaye, Barry White, Stevie Wonder, Etta James, Aretha Franklin, Dolli Parton, Lionel Richie.
От новите Alicia Keys, Kelly Clarkson, Imagine Dragons, One Republic, Maroon 5, Coldplay.

# 509
Къв и беше проблема на Буюклиева, та занимаваше водещите с временното класиране?

Тя и Дичо са с по 37 точки, но Петя е записана последна във временното класиране и негодуваше защо тя е последна, а не Дичо.

Общи условия

Активация на акаунт